Wpisy 1 012 732 – 1 012 831
10 lipca 2012 11:08 → 10 lipca 2012 12:56, 100 wpisów
trisetum
masz mało...to nie bedzie ze ci ukradłem
oki..nie chcecie podac liczb..lecę..dalej..papa..musze spokojne pomysleć.
kriss..jak podaję, to nie jest kradniesz
kriss..jak podaję, to nie jest kradniesz
jocia...dla mnie to jasne. ale nie którzy są tępi
jocia....moje skreślanie nadprogramowe nie na bonusa.....liczb nie mogę podać.....bo dostałam w tajemnicy....super pewne pewniaki
na króciótko
jolka ma dobre drapki , w sz50 -50zł na 1szt kupioną; a dziś wydrapałem juz w sumie 80zł
jolka ma dobre drapki , w sz50 -50zł na 1szt kupioną; a dziś wydrapałem juz w sumie 80zł
Yocia
licznik masz podrasowany prawie
jak totalizator z :
"dziś można wygrać nawet..."
A kto dziś pierwszy zapodał liczby, jakiekolwiek ? / niekoniecznie fuksiarskie, tudzież fartowne...? nie zauważyłem - podał numer konta na opłaty z kopyrajta i praw autorskich ?
licznik masz podrasowany prawie
jak totalizator z :
"dziś można wygrać nawet..."
A kto dziś pierwszy zapodał liczby, jakiekolwiek ? / niekoniecznie fuksiarskie, tudzież fartowne...? nie zauważyłem - podał numer konta na opłaty z kopyrajta i praw autorskich ?
kaśka
łdnde zwierzątka po dłoniach ci chodzą
jocia gratki za wczoraj
łdnde zwierzątka po dłoniach ci chodzą
jocia gratki za wczoraj
Robal... 7/8 trafiłam..zobacz w profilku..więc nie jest tak źle razem 762 zł..bo i 5/6 było
warto przeczytać bieżący nr. tyg. przegląd---- jest artykuł o poczynaniach byłego prezesa TS
licznik osób obserwujących
A 7/8 przy z trzydziestu zacieśnionych do dwudziestu
A 7/8 przy z trzydziestu zacieśnionych do dwudziestu
jeszcze wpis i lece do iasta..Robal..wtedy, to były pewniaczki..te7 sztuk..byłam ich pewna
to nie był przypadek
papa..lece do miasta
to nie był przypadek
papa..lece do miasta
Yocia
to może trzeba było zostać przy siedmiu ? - podobno szczęśliwa, fuksiarska, żeby nie użyć innego słowa liczba
to może trzeba było zostać przy siedmiu ? - podobno szczęśliwa, fuksiarska, żeby nie użyć innego słowa liczba
bo i nawet plusik zaskoczył, lub, inaczej mówiąc, wpadł we faze
co prawda koszt byłby inny, ale
w końcu skromny zestaw i nie zapodany od Sylwestra do św. Tymka
co prawda koszt byłby inny, ale
w końcu skromny zestaw i nie zapodany od Sylwestra do św. Tymka
taki temat jest /a może express lotek - jak zwykle - czytałem ...
I jedne z pierwszych stron - a kiedyś zapodawane ilości, to takie do zagrania nawet bywały, pomijając obecne ceny w innych grach - i patrzę i myk
b y
b y ł o
I nic dziwnego - z podawanych, czy tu, czy tam - wszystkich typów, w końcu, prędzej, czy później c o ś musi wpaść...
oby w realu
oby w realu
ja po podróży w innych częściach neta.....
http://www.youtube.com/watch?v=k4xjSzOX6PM&feature=player_embedded#!
* bez podtekstów
http://www.youtube.com/watch?v=k4xjSzOX6PM&feature=player_embedded#!
* bez podtekstów
Lila wiesz miałem jechać na ryby ale jest za gorąco chyba że pod koniec tygodnia.....
kathy...śnisz o laleczkach Chucky?Nie możesz śnić o np jakiś fajnych Panach
Witam.
Lila
kathy.
Jano
Monet.
Robal
Lila
kathy.
Jano
Monet.
Robal
Akurat jestem po obiedzie,w taki upał nawet gotować się nie chce.
Były tylko placki ziemniaczane.
Były tylko placki ziemniaczane.
Lila.
Podejrzana sprawa.
Podejrzana sprawa.
O zachciankach to nie ja.
emerytko...jano o zachciankachale napisałaś że,podejrzana sprawa więc prostuję że,nie ma nic podejrzanego
Dzisiaj na styl niemiecki,z musem jabłkowym.
Lila.A nawet jakby,to byłoby fajnie.
sorki
lila
czasem też trzeba trochę popracować ... a i po cichu Ci/Tobie powiem - na trzeźwo, bez meliski, czy bez tabletek, to pewne wpisy umykają
lila
czasem też trzeba trochę popracować ... a i po cichu Ci/Tobie powiem - na trzeźwo, bez meliski, czy bez tabletek, to pewne wpisy umykają
emerytko
Czy ja dobrze zrozumiałam placki ziemnaiaczane z musem jabłkowym. To o którym jeszcze nie słyszałam. Trzeba będzie wypróbować
Czy ja dobrze zrozumiałam placki ziemnaiaczane z musem jabłkowym. To o którym jeszcze nie słyszałam. Trzeba będzie wypróbować
jano
Ja to w Polsce mówią stara bida szczęście, że nowa nie chce przyjść
W bojach z TS po zeszłotygodniowym sukcesie czyli 4/4 niestety ulegam sile złego, bo pojedyncze epizody typu 1 x 4/10 oraz 5 zł w zdrapce nie zmieniają, tego że zostałam zepchnięta przez przeciwnika na z góry upatrzone pozycje jak hitlerowcy przez armię radziecką
Ja to w Polsce mówią stara bida szczęście, że nowa nie chce przyjść
W bojach z TS po zeszłotygodniowym sukcesie czyli 4/4 niestety ulegam sile złego, bo pojedyncze epizody typu 1 x 4/10 oraz 5 zł w zdrapce nie zmieniają, tego że zostałam zepchnięta przez przeciwnika na z góry upatrzone pozycje jak hitlerowcy przez armię radziecką
Medea.
Pierwszy raz jak jak jadłam,wydawało mi się dziwne.Ale teraz smakuje.
Pierwszy raz jak jak jadłam,wydawało mi się dziwne.Ale teraz smakuje.
jano..i bardzo dobrzeLepiej walić prosto z mostu bez ogródek.Lubię ludzi szczerych a nie zakłamanych
lila
nie, to przypadkowy przypadek
taka losowość pewna
medea
to - to u Ciebie jakiś standardowy zestawik damsko męski ?
nie, to przypadkowy przypadek
taka losowość pewna
medea
to - to u Ciebie jakiś standardowy zestawik damsko męski ?
Lila
Zawsze zostaje jeszcze wersja na lenia totalnego czyli młode ziemniaczki ( z skórką lub bez do wyboru) starannie wytaplane w marynacie z oleju, przypraw, ziół ( ew. sos sojowy lub ocet balsamiczmy lub co tam kto lubi) Upieczone na złoto i podane z maślanką. Z uwagi na to, że nie przepadasz za produktami nabiałowymi tego typu może być zwykłe mleko. Moja mama lubi też wersję rozpustną czyli dokłada do tych ziemniaczków upieczony w folii serek camenbert plus żurawinkę
Zawsze zostaje jeszcze wersja na lenia totalnego czyli młode ziemniaczki ( z skórką lub bez do wyboru) starannie wytaplane w marynacie z oleju, przypraw, ziół ( ew. sos sojowy lub ocet balsamiczmy lub co tam kto lubi) Upieczone na złoto i podane z maślanką. Z uwagi na to, że nie przepadasz za produktami nabiałowymi tego typu może być zwykłe mleko. Moja mama lubi też wersję rozpustną czyli dokłada do tych ziemniaczków upieczony w folii serek camenbert plus żurawinkę
medea no wiesz ze po sukcesie zawsze przychodzi odprężenie,a pózniej do ataku po nowy sukces.....
Robal.
Odezwał się w Tobie lubieżnik??
Odezwał się w Tobie lubieżnik??