Wpisy 1 011 764 – 1 011 863
9 lipca 2012 00:00 → 9 lipca 2012 01:56, 100 wpisów
Lila a pilotem się nie bawiłaś ? bo tam możesz różne opcje włączyć , grzanie , skraplanie i inne nie potrzebne bajery
jackwar..nieeee,ja nie tkam rzeczy na których się nie znamMąż naprawi kij w oko
Lilu dziekuje pozdrowie stuprocencisko
dzis jechalam z siostra do lekarza z moimi kocurami..zawsze cos jak nie auto to zoo..nawala
dzis jechalam z siostra do lekarza z moimi kocurami..zawsze cos jak nie auto to zoo..nawala
ulexxa..ja mam dobre to że mam weterynarza na przeciwko.Sąsiad jest i leczy mojego zwierza
13max33
Nietrzeba nam od Was uznania,niwaszych serc ni waszych łez,skończyły się dni kołatania do waszych kies-j..ł Was pies
Nietrzeba nam od Was uznania,niwaszych serc ni waszych łez,skończyły się dni kołatania do waszych kies-j..ł Was pies
coś długo wygrane przeliczają na stronce lotto , czyżby bonus padł ?
ale mnie w***iają takie chwasty jebaneNie znają ludzi a mają dużo do powiedzenia na ich temat.Praktycznie więcej wiedzą jak Ci ludzie sami i sobie.Ech pojebów nie brakuje
gonzaga...ty widzisz moje imiony facety ..a ty 0na czy on pewnie masz 2 jaj
ulexxa....Jarecki w Moskwie służbowoJAk zadzwoni jutro to go ucałuję
gonzada , żal mi ciebie , ale takich to nie szkoda , miękim sikiem i z góry
Lila..
ulexxa pewnie jak bym jechal to bym zabladzil i mialbym 113 nabite
krzysio...niech buja freda o ile ma co bujać w ogólejak coś jeszcze do Ciebie dzisiaj napisze to jutro będzie zjebany bo teraz idę spać
ulexxa...sprawy biznesoweale już te wyjazdy zaczynają mnie tez powoli w***iać
Lila...no dobranoc ..trzeba spać odpocznij ..
gonzaga...co Cię zabolało? C*** cię boli? Na c*** c***a wsadzałeś tam gdzie nie trzeba?JAk nie znasz Krzysia to nie wypowiadaj się na jego temat.Zresztą z tego co widzę to za tępy jesteś w ogóle do jakiejkolwiek rozmowy
Zakon nio..jak sie teraz zle pokreci bo trzeba wracac ze Szczecina przez Dabie(aa korki jak cholewcia)kurde ale sie poprzemienialo..ajajaj to i 150 mozna nakrecic
dobra tez zmykam trzymajcie sie cieplutko i wysokich wygranych dobranoc a dla szmaciarzy 

lila..mówiłem dawno nie chciałem zyczyc gonzaga niiic
Lila hmm..no taa bizneso to bizneso..ale pamietaj..krotko z mlodzieza
nikogo nie ma juz na mpusistwie. to sobie poslucham miuzy..
a moze jeszcze ktos sie dolaczy do delektowania miuzka
http://www.youtube.com/watch?v=y2KltAN3K2Y
a moze jeszcze ktos sie dolaczy do delektowania miuzka
http://www.youtube.com/watch?v=y2KltAN3K2Y
ulexxa...nasz bobo śpi tam w pokoju ...ja nie mogę słucha muza głośno jak dyskoteka..nasza bratowa kobita grzeczna bedzie piła mnie
Krzysio slodziakusluchaj cichutko..cichusienko..jak najciszej
i pamietaj..dzidzia jest Najwazniejsza!
i pamietaj..dzidzia jest Najwazniejsza!
ulexxa ...wiem najwazniejsze dzidzia samica jest nowe zycie ..po południu zle zachowała np tam drzwi zatrzakała i biega dokoła w korytarzu
Krzysiotoo pilnuj dzidzi..ale porzadnie i czasami nie biegaj w tym czasie na xxx..czy tam www lo jery
gonzaga...dlaczego dałeś mi kwiatuchy ..no powiedz twoje powazne jesteś samcem
krzysio
gonzaga.. Stoimy murem.. za Krzysiem , uzyj w końcu szarych komórek, a jak nie..to wejdź np. do klatki z lwem i jemu podokuczaj , skoro jestes taki "mocny" .
Wracam do
gonzaga.. Stoimy murem.. za Krzysiem , uzyj w końcu szarych komórek, a jak nie..to wejdź np. do klatki z lwem i jemu podokuczaj , skoro jestes taki "mocny" .
Wracam do
jocia...
gonzaga..co nazywasz kreatywnościa.. dokuczanie, wyszydzanie..cos sie tobie pomieszało..
..czesto jak jestem na placu neptuna to wysylam cos tam..cos tam..
ale jakos moje trafienia tez do kitu..jak wszystko..ale to sie musi zmienic i juz..
bo przeciez sa wzloty i upadki..a ja jestem optymistka i naleze do tych..wzlotowych ludziow..co zawsze sobie radza..wiec musze pokonac pesymizm..co sie do mnie ostatnio wkradl
ale jakos moje trafienia tez do kitu..jak wszystko..ale to sie musi zmienic i juz..
bo przeciez sa wzloty i upadki..a ja jestem optymistka i naleze do tych..wzlotowych ludziow..co zawsze sobie radza..wiec musze pokonac pesymizm..co sie do mnie ostatnio wkradl
yocia...na niczego dokuczałem nikomu..po co tak wariaty ..
gonzaga...oj oj wiem jesteś samcem ok nie dobrze wiesz jak chwalisz to się nazywa twoja krzywda i juz idę tam..
gonzaga...oj oj wiem jesteś samcem ok nie dobrze wiesz jak chwalisz to się nazywa twoja krzywda i juz idę tam..
krzysio .. wiem
gonzaga..co wnosisz nowego, twórczego..hę ? no co ?
to własnie jest kreatywnośc..szukanie nowych rozwiazan, nowe pomysły..
doprawdy uważasz ,ze jestes kreatywny..w stosunku do krzysia..chyba czegos nie rozumiesz..
Zastanów sie troszeczkę nad sobą .
gonzaga..co wnosisz nowego, twórczego..hę ? no co ?
to własnie jest kreatywnośc..szukanie nowych rozwiazan, nowe pomysły..
doprawdy uważasz ,ze jestes kreatywny..w stosunku do krzysia..chyba czegos nie rozumiesz..
Zastanów sie troszeczkę nad sobą .
uderz sie w piersi i zostraw krzysia w spokoju ..chociaz tyle..bo nie sadze, by Twoja " kreatywnosc " pozwoliła znalesc inne rozwiazanie tej sprawy .
Jocia posluchaj tego Pana..jest dobry a nawet b.dobry
co sadzisz o jego..dwuglosowosci..bo ja
Carpe Diem...tak mysle ze powinnismy robic to codziennie bez wzgledu na pogode i humor..czyli chwytajmy kazda chwile naszego zyciai cieszmy sie nia..dopoki jeszcze ja mamy..dopoki trwa..aa blachostki wrzucmy tam gdzie jest..ich miejsce..
co sadzisz o jego..dwuglosowosci..bo ja
Carpe Diem...tak mysle ze powinnismy robic to codziennie bez wzgledu na pogode i humor..czyli chwytajmy kazda chwile naszego zyciai cieszmy sie nia..dopoki jeszcze ja mamy..dopoki trwa..aa blachostki wrzucmy tam gdzie jest..ich miejsce..
Ostatnio cytowany przezemnie wiersz pochodził z piśni"My Pierwsz Brygada"Trzeba znać Hisorię,a nie obrażać się!
ojej Jociu zasluchalam sie i zapomnialam wpisac tego Pana..
ale juz to bardzo ucieszona robie..nie moge sie Go czasami nasluchac..
http://www.youtube.com/watch?v=kxwwXJpY0tc&feature=fvwrel
-------------------------------------------------------------------
ale juz to bardzo ucieszona robie..nie moge sie Go czasami nasluchac..
http://www.youtube.com/watch?v=kxwwXJpY0tc&feature=fvwrel
-------------------------------------------------------------------
ulexxa.. teraz nie moge , nie mam czasu..weszłam na chwile, ..zrobiłam to dla Krzysia, niestety..nie chce pisac..nawet, bo mi wstyd..za niektórych.
gonzaga..dobrze wiem.. ale to nie jest kreatywnośc..mój drogi..to historia..jak sam piszesz..historii..juz nie wymyslisz..ona jest.
Bardzo cie prosze... szanuj Krzysia..jak siebie samego..i innych " silnych ludzi.. . O.K. ?
gonzaga..dobrze wiem.. ale to nie jest kreatywnośc..mój drogi..to historia..jak sam piszesz..historii..juz nie wymyslisz..ona jest.
Bardzo cie prosze... szanuj Krzysia..jak siebie samego..i innych " silnych ludzi.. . O.K. ?
Ulexxa.. bardziej mnie ucieszy to, że gonzaga nie bedzie krzywdził już Krzysia .. to mnie bardzo ucieszy ..i będe bardzo szczesliwa. Ten Pan..nie jest mi potrzebny do szczęścia ..sorry
Jocia jak znajdziesz chwile to posluchaj..chwytania dnia..jest piekana
Jocia nie wiem o co chodzi..wiec przykro mi..nie bede juz nigdy Tobie zawrac glowy..sorry
Ulexxa..znam..słucham muzyki..jak maluję , wtedy mam pełnie szczescia , a teraz o nic mi nie chodzi.. nie lubię.., nie znoszę jak sie komus dzieje krzywada..ot co.. wtedy dla mnie nie ma nic wazniejszego.
gonzaga hisstorie znam.. dosc dobrze..doprawdy..ale powoływanie sie na historie, nie jest kreatywnoscią ..
gonzaga hisstorie znam.. dosc dobrze..doprawdy..ale powoływanie sie na historie, nie jest kreatywnoscią ..
Zapewniam cię,ze pamietam o historii..jest dla mnie bardzo wazna .
..tu nawet nie ma z kim zamiec kilka normalnych zdan(kilka osob jest tylko co odpowiedza-reszta robi laske)..normalnie szok..
Heh..ulexxa..o co tobie chodzi..czy uwazasz ,ze obrona Krzysia jest nieistotna ? Dla mnie to jest wazne ..ot co .
Normalnośc..to rzecz względna zależy od punktu widzenia i siedzenia, wrazliwości..itd.
Normalnośc..to rzecz względna zależy od punktu widzenia i siedzenia, wrazliwości..itd.
Nie jest kreatywnoścą???A znasz zdanie:"Kto nie pamięta o przeszłości nie ma przyszłości"?
Yoo00cia ..ojeojezuu juz nie szkodzisz gonzaga ..nic nie pisz tematy kreatywność
jestem grzeczny...
jestem grzeczny...
gonzaga ...a ty znasz nowe dzieje ...co to uroda ..teraz pisz całego zdania