Wpisy 1 011 664 – 1 011 763
8 lipca 2012 23:34 → 8 lipca 2012 23:59, 100 wpisów
cd..jade do Szczecina..i pare kilometrow przed..auto normalnie i po prostu..stanelo ani w ta ani w tamta..trzeba bylo odholowac do Szczecina..jestem bez auta..silnik sie normalnie zagotowal
A tak poza nawiasem przedstawiam Magiczne 20-tkę:
2,3,5,7,11,13,17,23,29,31,37,41,43,53,59,61,67,71,73,79
i wyniki od początku istnienia multi:
36x 10/10
97x 9/9
161x 8/8
785x 7/7
1254 6/6
2,3,5,7,11,13,17,23,29,31,37,41,43,53,59,61,67,71,73,79
i wyniki od początku istnienia multi:
36x 10/10
97x 9/9
161x 8/8
785x 7/7
1254 6/6
ulexa ..to się wody dolewa do chłodnicy nie zapominaj o tym ..albo uszczelka pod głowicą poszła a to juz większy koszt
Lilu jestem w domciu w Pl. ale mowie Ci..totalny pech mnie wzial w swe ramiona..dlaczego nie fajny facecik tylko to..pechowisko sie mnie uczepilo
Lila ..zbieraj koperty i do widzenia nich sie bawia gdzie indziej
ulexxa....cicho nie dygaj nic jak Cię MAX w ramiona weźmie to zapomnisz jak masz na imię
13max...ja na zaproszeniach napisałam że nie mają kupować prezentów tylko kasę mają dawać i maskotki.Maskotki oddam do domu dziecka
ulexxa spokojnie jeszcze przyjda dobre dni a tak na marginesie to czesto jestem w szczecinie
lila...tak jak kobita wziąła wiele chłopaków ..ty wiesz nazywa ... a facet
ulexxa...tam do Ciebie z JArencją też się doczołgam.Masz pozdrowionka.Dawno mówi że, ze soba nie rozmawialiście
lila ...no tak duzo kosztuje slubuu ..nasz brat tak samo opowiadał
13max..cichoo ..kobita mało wie
krzysio...nooo duzo kosztuje a tak w sumie to c*** by to strzelił bo jak dla mnie mogłabym iść w dźinsach do kościołaprzyjść do domu napić się piwka i iść spać ale niegości trzeba zaprosić,chrzestnych i inne badziewie.Szok krzysio szok
ulexxa..ja jestem wstrętna jak kupajuż ***a nikt na mnie paczeć nie chce tylko potencja
ulexa ...no widziałem kawałek foto w profilu ..czarne oko i białe ząbki
13maxuuu ...jak zarośnie ..jeszcze raz ogolę
a ty dalej 10 cm długośc włosy rura
a ty dalej 10 cm długośc włosy rura
aaa moze..egal..wazne aby sie lubiec szanowac i cieszyc milymi spotkaniami tutaj
krzysio...co to ***a wasze pokolenie dopiero od dwóch pokoleń po ziemi chodzi?
max lila wzrostu ma wiecej tyle ludzi przyjechalo na spotkanie mp ze do tej pory nie pamietam wszystkich imion
zakon ..wiem ile Lila ma ale mi chodziło o ulexe ..ona tyle ma 162
Lilus przestan..nu nu nu jestem zwykla normalna tylko wiesz ze troszke samotna babka
zakon...nooo przyjechało ludzi w c***Ty i jaale u mnie masz szacun za to że wpadłeś piwko też diobre było tylko szkoda że tak się stało z żoną bo byśmy zabalowali i to ostro
ja przez 2 dni miałem parówę a w domu ponad 30 stopni . dziś chłodniej było 28 a na zewnątrz 24 .
lila wyszlo jak wyszlo ale ja bylem 300 km przyjechalem w jedna strone
jackwar ...bedzie koniec upalny 11 lipca
zakon...no ja miałam blisko.I wiedziałam że przyjedziesz i na Ciebie można liczyć .Max miał wypadek .Trudno,może kiedyś się jeszcze wszyscy spotkamy.***a szkoda tego domku bo opłaciłam go na cały weekend
Lila a na co ją chcesz przestawić ? nie chłodzi ? czy za mocno dmucha ? wszystko można
krzysio ..koniec to bedziesz miał Ty dzisiaj jak rurke zameczysz do czerwoności
Lilu..Cesarz jest w De. ostatnio bylam w Berlinie u Niego..jest tam narazie u rodzinki..ma sie superowsko rozrabiaka jeden..oj mowie Ci..
13maxuu... ja nie ma czerwoność rura ...trzeba pomału koniom
a taka na marginesie to jak ktos bedzie organizowal jakies spotkania z mp to mnie nie bierzcie pod uwage bo nie wierze w to ze zbierze sie pare osob i tyle w tym temacie wiec z gory sobie odpuscie
Dobra idę na spacerek ..uwielbiam burze ..idę nad Wisłę tak są piękne widoki
jackwar...ona jest jakaś elektroniczna i była ustawiona na 22 stopnie ale jak sobie otworzyłam drzwi na taras to zaczęła fiksować
Krzysio(a`propos ostatnich wpisów)
"Karol Darwin dowodzi'
że człowiek od małpy pochodzi,
Patrząc na twoją kreację,
Sądzę,że Darwin miał rację,
Jednak moim zdaniem-jego zdanie,
Krzywdzi małpy niesłychanie!
"Karol Darwin dowodzi'
że człowiek od małpy pochodzi,
Patrząc na twoją kreację,
Sądzę,że Darwin miał rację,
Jednak moim zdaniem-jego zdanie,
Krzywdzi małpy niesłychanie!
Max mam nadzieje ze jakis wartosciowy czlek sie trafi..hi hi
ale mi sie nie spieszy..co ma byc to bedzie..zapisane w gwiazdach..ehhh
ale mi sie nie spieszy..co ma byc to bedzie..zapisane w gwiazdach..ehhh
gonzaga...a ty znasz krzysia że się tak jego czepiasz? Masz jakiś problem w stosunku co do niego?
jak masz z nim problem to będziesz miał też ze mną i chyba nie tylko ze mną