Wpisy 101 085 – 101 184
10 marca 2010 19:30 → 11 marca 2010 12:35, 100 wpisów
Nie rico, nie o to chodzi.
A w MM już 610.000 - powodzenie naiwniakom.
A w MM już 610.000 - powodzenie naiwniakom.
>>>lila- witaj
co tu się dzieje ? czy nie ma szans na minimum kultury tu na forum ?
pozdrawiam
co tu się dzieje ? czy nie ma szans na minimum kultury tu na forum ?
pozdrawiam
emerycie - ostatnio rozpracowywałem Szweckiego HK i myślę, ze tam jest gorzej niż w Rosji.
Nowa gra będzie się nazywać "JOKER"
a powinna się nazywać NUMEREK "BIS"
nowa nazwa, to taka zmyła, żeby było bardziej po "europejsku", a raczej po "amerykancku"
Tylko płace i zasiłki pozostaną niezmienne, czyli "afrykańskie"
Pozdrawiam.
a powinna się nazywać NUMEREK "BIS"
nowa nazwa, to taka zmyła, żeby było bardziej po "europejsku", a raczej po "amerykancku"
Tylko płace i zasiłki pozostaną niezmienne, czyli "afrykańskie"
Pozdrawiam.
Witam,
- emeryt, możesz zajrzeć do tematu kogucika na forum?
Bo mamy tam jeden problem z interpretacją rodzaju zakładu...
- emeryt, możesz zajrzeć do tematu kogucika na forum?
Bo mamy tam jeden problem z interpretacją rodzaju zakładu...
Polecam tym co mają systemy i programy do lotto.
http://www.g-lotto.info/4-niebezpieczne-mity-o-lotto/
http://www.g-lotto.info/4-niebezpieczne-mity-o-lotto/
......jest jeszcze inna opcja, dlaczego zmieniono nazwę numerka:
Poprostu był niezręczna, w przypadku gdy za szybą była pani kolektorka a nie kolektor:
Miały już dość sprzedawania numerków za tak niską cenę
-poproszę numerek"- za 2 złote?
No gdzie tak tanio na świecie?
chyba nawet w Afryce są droższe!!
Pozdrawiam.
Poprostu był niezręczna, w przypadku gdy za szybą była pani kolektorka a nie kolektor:
Miały już dość sprzedawania numerków za tak niską cenę
-poproszę numerek"- za 2 złote?
No gdzie tak tanio na świecie?
chyba nawet w Afryce są droższe!!
Pozdrawiam.
.......Pan Prezes Dudziński w wywiadzie powiedział, że jednym z elementów zmiany wizerunku firmy i poprawy wyników sprzedaży produktów firmy (czyt losów i kuponów) jest zmiana nazw gier liczbowych:
np. zmieniliśmy nazwę ekspress lotek na mini lotto, a toto lotek na Lotto, więc teraz przyszła kolej zmiany numerka na "Jokerka"
ale "To wszystko ch...J" jak śpiewa znany raper w swojej piosneczce!
Pozdrawiam.
np. zmieniliśmy nazwę ekspress lotek na mini lotto, a toto lotek na Lotto, więc teraz przyszła kolej zmiany numerka na "Jokerka"
ale "To wszystko ch...J" jak śpiewa znany raper w swojej piosneczce!
Pozdrawiam.
>>>SirMavins-kiedyś poprawiłeś mój błąd, podziękowałem Ci oczywiście; dziś rewanżuję się, chyba się nie obrazisz
pisz - szwedzkiego od szwed, a nie od Szwecja
pozdrawiam
muszę Ci się przyznać, że wyleczyłem się kiedyś z hokeja wogóle, jak kiedyś lider tabeli norweskiego hokeja Valerenga przegrał u siebie 0-7 w play-off z ostatnią drużyną w tabeli, a dziś tak sobie niewinnie oczywiście za małą kasę zagrałem i myślę, że znowu na jakiś długi czas odpuszczę jeśli wicelider Rosji u siebie przegrywa z Rigą
pisz - szwedzkiego od szwed, a nie od Szwecja
pozdrawiam
muszę Ci się przyznać, że wyleczyłem się kiedyś z hokeja wogóle, jak kiedyś lider tabeli norweskiego hokeja Valerenga przegrał u siebie 0-7 w play-off z ostatnią drużyną w tabeli, a dziś tak sobie niewinnie oczywiście za małą kasę zagrałem i myślę, że znowu na jakiś długi czas odpuszczę jeśli wicelider Rosji u siebie przegrywa z Rigą
Rico pokręciły ci się bajki,po drugiej stronie lustra to Alicja w krainie czarów.Proszę poćwicz sobie pamięć.
Bociany pełnią ważną funkcję w społeczeństwie,dlatego warto mieć taką maskotkę w domu.
Ta kobieta co przede mną kupowała zdrapki,drapała i narzekała,że wszystkie przegrane.
Odnośnie jeszcze maskotek,hipcia należy trzymać w cieple,dobrze karmić i ciepło ubierać,odwrotnie bałwana,który lubi mrozy,o bocianie na razie nie wspomnę.
hipopotan....Witaj.No niestety Life is brutal:)Pozdrawiam serdecznie;)
mariuncio-Auxerre wygrało 2:1 dwie bramki Jelonka mówiłem żeby nie grać tego:)
Jak widać na mapach o 1400,nie poszła żadna końcówka z 1.Bałwan twierdzi,że nic to nie znaczy i wieczorem może być podobnie.
Witaj Lila.Obecnie mam nowego doradcę do gier,bałwana.Zobaczę czy mi pomoże osiągnąć sukces w grze.
emerycie - tak, zgadza się. Ok. Poprawność, poprawność.
Auxierre nie grać było, oj i grać...
Auxierre nie grać było, oj i grać...
hipopotan...Bałwany też przynoszą szczęście:))Głowa do góry i nie smutaj się:)Pozdrawiam Cię:)
Dlatego jak mogłaś przeczytać w moich wcześniejszych wpisach,będę popierał go w nadchodzących wyborach.To najlepszy kandydat na prezydenta.
torsan------wiem właśnie ale ja zagrałem....
Postawiłem na Jelonków!!!!
Oby reszta weszła GC wygrał 2:0
Postawiłem na Jelonków!!!!
Oby reszta weszła GC wygrał 2:0
A dokładnie nie wiadomo,kto przynosi prezenty pod choinkę,mikołaj czy bałwan.
hipopotan...Masz rację.W rządzie i tak dużo bałwanów,tak że jeden więcej nie robi różnicy:)))Pozdr.
mariuncio-to dobrze że zagrałeś na Auxerre :) zobaczymy teraz co Real pokaże narazie 1-0 wygrywają
A jak dzisiaj byłem na stronie lottocentrum,w rubryce gorące liczby to zobaczyłem,że ciągle zmieniają liczby.
A jak byłem dzisiaj w kolekturze,to miałem zamiar nie brać żadnych zdrapek,ale ta kobieta przede mną brała aż 15 i wpadłem w sidła reklamy i sam dałem się skusić.
Widać reklama działa na podświadomość i człowiek staje się jak automat.
Śmieszne jest w książce o ojcu Pio,opisującej jego życie,że pewnego dnia były w klasztorze szczepienia i jeden z zakonników tak bał się zastrzyków,że chciał za wszelką cenę tego uniknąć a inny nawet zemdlał,myśląc że są bolesne.
Dlatego trzeba uważać w kolekturze,by reklamy zdrapek nie skusiły do ich zakupu.
Np.w hipermarkecie jak ogłaszają w gazetkach promocje,to wiedzą,że ktoś kto tam wkroczy zakupi także inne rzeczy.
Ciekawe jak wprowadzą jokera,to czy wygrane w tej grze będą podobne do numerka,np.za trafienie samego jokera.
Na wieczór Lila wysłałem dwa zakłady multi po 6 skreśleń i teraz muszę liczyć na szczęście.
Torsan coś na jutro jakieś propozycje?
Witaj Lila :-)
hipo_uwijasz się z Lila na dwa frąty i dalej nic,ale lepiej to nie będzie!,tak to już jest niestety życie;)
Na 14 wysłałem 8,28,80 --- wpadło 3/3
Na 22.15 wysłałem 8,27,78 --- wpadnie?...... TAAAAK
Na 22.15 wysłałem 8,27,78 --- wpadnie?...... TAAAAK
Coraz bliżej losowania,a w wypadku przegranej winę zrzucę na bałwana.
101034. tomcio1972 2010-03-10 (17:47) Łódź
klarak >>> tak jest.
W jakim środowisku?
O 22.15 wpada 8,27,78:)
klarak >>> tak jest.
W jakim środowisku?
O 22.15 wpada 8,27,78:)
klarak >>> nie bądź taka tajemnicza i napisz skąd mnie znasz.
ps. z "trójki" 8,27,78 :( "nici"
ps. z "trójki" 8,27,78 :( "nici"
o żesz w mordę,że jak ? czak zdrapuje ?
następny, hehe, celebryta zapodaje świetne dowcipy
czepiam się ?
pzdr
następny, hehe, celebryta zapodaje świetne dowcipy
czepiam się ?
pzdr
Niestety znów klęska.Czeka mnie poważna rozmowa z bałwanem.A jak widzisz Llia w moich typowaniach bałwan jest ciągle wesoły,więc chyba się nie przejmie.
mariuncio-nie wiem nie patrzyłem jeszcze co na jutro a dziś mnie real pozamiatał cip* chodzące kur*y przereklamowane
Lila DOBREJ NOCY :-)
2010-03-10 (15:53)
4628 Real M.-Lyon LB 1,5 - typ 2 - 1.15 --- 1:1
4702 Manchester Utd.-AC Milan LB 2,5 - typ 2 - 1.75 --- 4:0
546 Burnley-Stoke LB 1,5 - typ 2 - 1.30 --- 1:1
5922 Charleroi-Lokeren LB 1,5 - typ 2 - 1.25 --- 4:1
5941 Grasshopper-Aarau - typ 1 - 1.45 --- 2:0
AKO: 4.74
Rezygnacja ze zdarzenia: 1034 Bordeaux-Auxerre LB 1,5 - typ 2 - 1.32 --- 1:2
AKO: 4.74 x 1.32 = 6.25
WSZYSTKO WESZŁO :):):)
VIVA OLYMPIQE LYON !!!!!!!
Nie będzie Real Madryt grał w finale LM na Santiago Bernabeu !!!!!
Jednak AWANS LYON a kurs w TOTOMIXIE był 2.30 !!!!!!!
4628 Real M.-Lyon LB 1,5 - typ 2 - 1.15 --- 1:1
4702 Manchester Utd.-AC Milan LB 2,5 - typ 2 - 1.75 --- 4:0
546 Burnley-Stoke LB 1,5 - typ 2 - 1.30 --- 1:1
5922 Charleroi-Lokeren LB 1,5 - typ 2 - 1.25 --- 4:1
5941 Grasshopper-Aarau - typ 1 - 1.45 --- 2:0
AKO: 4.74
Rezygnacja ze zdarzenia: 1034 Bordeaux-Auxerre LB 1,5 - typ 2 - 1.32 --- 1:2
AKO: 4.74 x 1.32 = 6.25
WSZYSTKO WESZŁO :):):)
VIVA OLYMPIQE LYON !!!!!!!
Nie będzie Real Madryt grał w finale LM na Santiago Bernabeu !!!!!
Jednak AWANS LYON a kurs w TOTOMIXIE był 2.30 !!!!!!!
Witam.Wędrowca Netowy.Dzięki za przetłumaczenie snu.
Zrozumiałem Twoją uwagę,na zwrócenie co do liczb.
Wiem co mam z nimi zrobić.Pozdrawiam.
Zrozumiałem Twoją uwagę,na zwrócenie co do liczb.
Wiem co mam z nimi zrobić.Pozdrawiam.
Pięknie weszły moje liczby,którymi gram na jednym kuponie co losowanie:7/10 bez plusa,dwa dni temu,było 6/10 z plusem.
Gram samymi 50-kami.Pozdrawiam
Gram samymi 50-kami.Pozdrawiam
Dziewczyny-dzięki za życzenia z okazji: Święta Mężczyzny'
Pozdrawiam Was wszystkie.
Pozdrawiam Was wszystkie.
jednej mi zabrakło do 260tys!!!!stawiałem na 5tki z plusem 44 i miałem 7/8 z plusem miałem 40,44,50,51,54,55,57,58 stawka razy 2.piękne liczby.w 2003 trafiłem 8z8 ale wygrana wtedy była niższa 10tys.zł i nie było plusa.trochę to załamujące trafić 90 proc liczb z plusem i dostać taką kwotę jaka przysługuje!jest różnica między podwójną stawką za 8-kę z 8- 260tys a 7 z 8 podwójna stawka z plusem 3,6tys!dobre i to ale był tak blisko!kurde!
Nie wiem,kiedy będę przy kompie jutro.Dzisiaj kończę,typowanie zakończone,idę spać.Dodranoc
krzycho>>>
a ja nie widzę twojej 7/8 z PLUSEM w wynikach na stronie TS :)
może małe wyjaśnienie...
pzdr
a ja nie widzę twojej 7/8 z PLUSEM w wynikach na stronie TS :)
może małe wyjaśnienie...
pzdr
patrzę z każdej strony i nie widzę :)
k...!masz rację,nie zakreśliłem plusa w kolekturze!ale jemioł ze mnie!!!
ale i tak za podwójną stawkę 7/8 masz 1200 PLN
gratuluję
gratuluję
dzięki:)dobrze,że mi dałeś znać bo bym leciał jak nawiedzony do głównej siedziby TS.swoją drogą to się przeraziłem w Krakowie odbierając 8/8,komuna!pan z zeszycikiem i ołówkiem do którego wpisał wygraną,pani w okienku która krzyczała,na cały głos że trzeba wcześniej informować o wygranej bo tyle nie ma w kasie ale się znalazło,2 dziwnych łysych ochroniarzy.total!:)))mam nadzieję,że to się zmieniło bo mam zamiar powtórzyć wyczyn;)))))pozdrawiam wszystkich grających i życzę jak najwyższych wygranych!
Gratulki Krzychu . Fajny prezencik na dzień chłopaka ;)Wpadaj do nas częściej ;)
W 2000 roku odbierałem 9000 PLN za trafienie 8/8 w oddziale TS i przyznam, że nie było tak strasznie jak w Twoim przypadku. Dostałem czek do realizacji w BIG Banku Gdańskim, a ponieważ tak się złożyło, że również w tym banku miałem wtedy konto wszystko obyło się bezproblemowo...
Dodam tylko jako ciekawostkę, że jak w zeszłym roku odbierałem w oddziale TS (mam blisko) 700 PLN za 5/5 w MM to kasjerka przed przyjęciem mojego kuponu najpierw kazała mi na odwrocie złożyć podpis...
może jeszcze ktoś opisze swoje wrażenia z odbioru wygranej, nie ważne czy tej mniejszej, czy większej...
pzdr
Dodam tylko jako ciekawostkę, że jak w zeszłym roku odbierałem w oddziale TS (mam blisko) 700 PLN za 5/5 w MM to kasjerka przed przyjęciem mojego kuponu najpierw kazała mi na odwrocie złożyć podpis...
może jeszcze ktoś opisze swoje wrażenia z odbioru wygranej, nie ważne czy tej mniejszej, czy większej...
pzdr
szanowni grający w Totalizatorze.PL. Ponieważ PP.Totalizato Sportowy robi sobie z nas jaja przenosząc losowania do internetu,gdzie nie zawsze można je zobaczyć proponuję abyśmy tak jak ja wstrzymywali się i nie grali w te dni i te gry których nie ma losowań w telewizji. Np. W multi gram tylko we wtorki czwartki i soboty i to w drugie losowania. Bojkot gier Totalizatora proponuję do czasu wprowadzenia codziennych losowań w TV.
Po wpisach czytam, że wczorajsze losowanie było bardzo szczęśliwe. Mi też udało się trafić 5 z 6: 31,35,48,57,64,69 (stawka 30, wygrana 3600 zł). Mały niedosyt pozostał, bo bardzo długo zastanawiałem się, czy nie zagrać na 5 liczb (właśnie bez 69). Ale i tak się cieszę. Pozdrawiam wszystkich i życzę dalszych wygranych.
Witam czy ma ktos pewniaki na dzisiejsze losowanie MM na 14 pozdrawiam
gram 2/7 za 8.40 w Fortunie
Grupa A
12318 Atl.Madryt-Sp.Lizbona dokladny wynik A 1:0 6,5
Grupa B 12355 Panathinaikos-St.Liege dokl wynik B 1:0 6,5
Grupa C
12338 Juventus-Fulham dokladny wynik C 1:0 6,5
Grupa D
12328 Valencia-Werder B.dokladny wynik D 1:0 6,5
Grupa E
12320 Benfica-Marseille dokladny wynik E 1:0 6,5
Grupa F
12360 Kazan-Wolfsburg dokladny wynik F 1:0 6,5
Grupa G
12330 Hamburg-Anderlecht dokladny wynik G 1:0 6,5
Do zapłaty 8,40 Zł
EWK 319,40 Zł
Grupa A
12318 Atl.Madryt-Sp.Lizbona dokladny wynik A 1:0 6,5
Grupa B 12355 Panathinaikos-St.Liege dokl wynik B 1:0 6,5
Grupa C
12338 Juventus-Fulham dokladny wynik C 1:0 6,5
Grupa D
12328 Valencia-Werder B.dokladny wynik D 1:0 6,5
Grupa E
12320 Benfica-Marseille dokladny wynik E 1:0 6,5
Grupa F
12360 Kazan-Wolfsburg dokladny wynik F 1:0 6,5
Grupa G
12330 Hamburg-Anderlecht dokladny wynik G 1:0 6,5
Do zapłaty 8,40 Zł
EWK 319,40 Zł
To jest narazie taka "przymiarka" do dzisiejszych meczów
Ligi Europejskiej :)
5191 Atl. Madryt-Sporting L. LB 2,5 - typ 2 - 1.85
5150 Lille-Liverpool LB 1,5 - typ 2 - 1.32
5356 Panathinaikos-Standard Liege typ 1 - 1.65
AKO: 4.02
5234 Rubin Kazan-Wolfsburg LB 2,5 - typ 2 - 1.75
5277 Benfica-Ol. Marseille LB 1,5 - typ 2 - 1.25
5319 Valencia-Werder B. LB 2,5 - typ 2 - 1.65
5107 Hamburger-Anderlecht LB 1,5 - typ 2 - 1.20
AKO: 4.33
Ligi Europejskiej :)
5191 Atl. Madryt-Sporting L. LB 2,5 - typ 2 - 1.85
5150 Lille-Liverpool LB 1,5 - typ 2 - 1.32
5356 Panathinaikos-Standard Liege typ 1 - 1.65
AKO: 4.02
5234 Rubin Kazan-Wolfsburg LB 2,5 - typ 2 - 1.75
5277 Benfica-Ol. Marseille LB 1,5 - typ 2 - 1.25
5319 Valencia-Werder B. LB 2,5 - typ 2 - 1.65
5107 Hamburger-Anderlecht LB 1,5 - typ 2 - 1.20
AKO: 4.33
emeryt-----dość ryzykowny kupon
>>>mariuncio75-gram za małą kasę, a wystarczy, że 2 wyniki będą 1-0 iwygrana niewielka, ale wygrana
ryzyko jak w każdej grze, na szczęście w MM nie liczę
można grać nie za 8,40
a za 84
za 840 w zależności od skarbonki
pozdrawiam
ryzyko jak w każdej grze, na szczęście w MM nie liczę
można grać nie za 8,40
a za 84
za 840 w zależności od skarbonki
pozdrawiam
Emerytku.a wygrana lub remis tez moze byc?Pozdrawiam
Moje Typy na 14-9,13,15,46,49,53,58,60.-23,30,34,36,41,47,53,55,64.-3,5,34,43,45,53,54,55.-6,11,15,16,27,46,52,60,68.-16,17,32,33,51,55,58,61,63.-21,32,35,42,49,55,64,71,74.Pozdrawiam Waszystkich jak narazie ze słonecznej Wawki
Jason Bourne Ja musiałam odwiedzić cztery kolektury zanim przytuliłam swoje 1100 zeta ;)
hosia... bez problemów zwykle odbiera się wygrane w kolekturach należących do TS. Jak ktoś ma na swojej działalności to już problem
Witam
O takie właśnie Polaków rozmowy mi chodzi (wczoraj między 23.25, a dziś 00.36 i dwa z dzisiejszego ranka)...
krzychu>> ale naprawdę trzeba informować. To chyba jest nawet ujęte w regulaminie> Przynajmniej, kiedyś było..
Jason Bourne>> swoją drogą, ten podpis na odwrocie, to zgrabny myk... - nie było szansy, żeby gdzieś "wyszedł", a czytałem kiedyś, że w kolekturze człowiekowi w żywe oczy wciskali, że nieee, ależ skąd, On z żadną wygraną się nie zgłosił, o jaki kupon w ogóle mu chodzi, itede itepe
Wezwał milicję, czy już policję i kupon się odnalazł :)
kaczaszwili>>robię podobnie - nie wysyłam na wszystkie
Jacek74 T>>zacna stawka. Standard ? Czy jakaśspecjalna okoliczność,typu, no nie wiem, przeczucie ?
Hosia>> następnym razem udaj się do jakiegoś punktu z dużym obrotem,zazwyczaj w centrach handlowych w wawce np. w Carrefourze przy śpiących (podobno największy obrót w Polsce!), albo jedź zafartować na Targową ;)
pzdr
O takie właśnie Polaków rozmowy mi chodzi (wczoraj między 23.25, a dziś 00.36 i dwa z dzisiejszego ranka)...
krzychu>> ale naprawdę trzeba informować. To chyba jest nawet ujęte w regulaminie> Przynajmniej, kiedyś było..
Jason Bourne>> swoją drogą, ten podpis na odwrocie, to zgrabny myk... - nie było szansy, żeby gdzieś "wyszedł", a czytałem kiedyś, że w kolekturze człowiekowi w żywe oczy wciskali, że nieee, ależ skąd, On z żadną wygraną się nie zgłosił, o jaki kupon w ogóle mu chodzi, itede itepe
Wezwał milicję, czy już policję i kupon się odnalazł :)
kaczaszwili>>robię podobnie - nie wysyłam na wszystkie
Jacek74 T>>zacna stawka. Standard ? Czy jakaśspecjalna okoliczność,typu, no nie wiem, przeczucie ?
Hosia>> następnym razem udaj się do jakiegoś punktu z dużym obrotem,zazwyczaj w centrach handlowych w wawce np. w Carrefourze przy śpiących (podobno największy obrót w Polsce!), albo jedź zafartować na Targową ;)
pzdr