Wpisy 1 010 236 – 1 010 335
7 lipca 2012 23:33 → 7 lipca 2012 23:58, 100 wpisów
max-naprawdę??a juz chaciałem anons dawać
Lila głowa do góry forum.olympusclub.pl/attachment.php?attachmentid=56529&d=1319755975
max-jocia ma chyba męża
Lila...zobacz na łowcy burz tam jest mapka i jest pokazane gdzie burza
Lilcia-żeby do mojego pokoju się zmieściła
Lilcia-ładnie skarbeńku piszesz
Lila bo zauważyłem że tu sami samce a dziewic na palcach reki nie idzie policzyć Do dupy się nie pisze bo nie opisze to czarna otchłań
max-faktycznie,moja klacz by nie wytrzymała
Lilcia-piłem piwo o 17tej,a przed chwilą kawę
max-mi się tylko szkapa ostała
13max..ja dzisiaj taka zakręcona.Po 22,20 weszłam na czat chciałam zatypować w profilu i Paskowi rozpiździaj zrobiłam że,jak to,jest 21.30 a ja zatypować nie mogę
wojtas....poważnie.77 pisała że ja kobyłaMAXOWI ogier się ostał Tobie szkapa a ja dalej będę kłusem po***alać
Uuuuułłłłłłłłłłaaaaa!!!! co się dzieje silna burza będzie
max-ulexxa blisko??
Lilcia-widziałem Twoje zdjęcie na Facebooku
muminkowa
Lilcia-takie ładne zdjęcie Twojej twarzy
profesor
MAX...wiesz z jednej strony to tylko papier a z drugiej poczucie że masz tego MĘŻA i on TWÓJ na wiekiTzn nie Twój
wojtas....to jakieś stare FB widziałeśJesteś na FB? JAk jesteś to proszę mi tu szybko dawać namiary
Lila..
bronson ...nie chowaj się pod kołderkę w takim razie ...bo się zagazujesz
merti..u mnie była kilka dni temu taka roz***uchnia że głowa małamyślałam że,to już koniec świata
13max....fajnie jest kogoś nazwać/przedstawić.Poznaj mojego męża lub poznaj moją żonę
13max...to mój exnieeeeeee ja jak się chajtam to na wiekiwbrew pozorom z tego co można odczuć na MP jestem stała w uczuciach i grzeczniusia.Nie wiem może kiedyś po ślubie mi odbije ale jak na razie się trzymam
Lilcia-poszło zaproszenie
jacuuun....taaaa 2/3 i 6/18 i nawet nie chce mi sie systemu sprawdzać bo i tak pewnie dupa na -
Lila...burza idzie na gniezno poważnie zobacz
http://lowcyburz.pl/skypredict/warns/issue/view.php
Rózowy kolor to burza
http://lowcyburz.pl/skypredict/warns/issue/view.php
Rózowy kolor to burza
Bronson...dobranoc