Wpisy 1 010 136 – 1 010 235
7 lipca 2012 23:02 → 7 lipca 2012 23:32, 100 wpisów
Lila...spoko nie ma się co denerwować zdarza się
merti...ja też jak dopadnę do aparatu to fotografuję wszystko co się da.Czasami fajne fotki się wyłapie
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 6/6
profesorze..***a ale mi rzadkoDamian zobacz co ja zatypowałam na forum i o której godzinie bo aż strach się bać
Dopisano wygrane kaskada
I po kumulacji
za godz.trzeba jechać na disko,pilnować porządku
Dopisano wygrane mini lotto
tam mam starą ksywę ale szukaj, wujo nie gryzie a tak wogole to przestało padać i znów tak jak w totku burza przeszła bokiem
1,55 kręcę na 14tą
Dopisano wygrane multi multi
Lila...no fajne typy tylko ze na jutro
Lila łap http://forum.olympusclub.pl/attachment.php?attachmentid=60850&d=1330890664
Lilciazdarza się
wojtas..kochanie ale mnie bardzo rzadko to tak jak wczoraj.Pojechałam do pracy na nockę a się okazało że mam na dzisiaj na ranoNie wiem gdzie ja jestem myślami
Bronsonmiłej nocki
Lila...wszystko ok jutro z typowaniem masz spokój
Kumulacja Lotto: 5 000 000 złotych
Bronson-u mnie też pieruny lecą
Lila...zaplanuj sobie jakiś urlop musisz odpoczać nie samą robotą człowiek zyje
Bonus MM rosnie w siłę
Lilcia-przemęczona jesteśja ostatnio sypiam też tylko po 3 godz.
wojtas..ja dopiero co z urlopu wróciłam i za miesiąc znowu idę na urlop na miesiąc
A ja jadę nad morze za 2 tygodnie
Lilcia-to przyjedż do kolegi w odwiedziny
wojtas...ten upał mnie wykańczalatam,wszystko załatwiam i jeszcze koleżanka mi zegarek przestawiła.Zarąbię ją jutro chyba
merti..mam tyle ostatnio załatwiania i latania że,już nie wiem o czym myślę i jak mam na imię
ja mam nerwy skołatane przez kobietę
Bronson...taaaaaaaa!!! zobacz lepiej co w tej wisle pływa
Kumulacja Lotto: 5 000 000 złotych
merti..ja zażywam magnez w musujących tabletkach ale jak widać nie pomaga
jaka kumulacja przecież byla 1x6/6
Bronson...no czasami
Lilcia-ach masakra,dużo by opowiadać
Lila takie cuś może być forum.olympusclub.pl/attachment.php?attachmentid=60849&d=1330889628
ja też biorę magnes i jakoś nie mogę przyciągnąć jakiejś atrakcyjnej...
albo takie cuś forum.olympusclub.pl/attachment.php?attachmentid=66150&d=1340958904
Lilcia-koniec
Bronson...uważaj z magnezem bo cholera wie co przyciągniesz
13max...
Lila dafaj dafaj forum.olympusclub.pl/attachment.php?attachmentid=66149&d=1340958903
maxbrachu
merti....http://nk.pl/#profile/27516649/gallery#!q?album=4&photoviewer=[25928085,162]
Te lizaki to nie zaskoczą chyba już w tym roku...co się dzieje ..gdzie tkwi błąd
poszukuję kobiety po 30stce-rozmiar pokojowy,miła w dotyku,oby nie grała na nerwach
Burza idzie