Wpisy 1 008 663 – 1 008 762
6 lipca 2012 11:44 → 6 lipca 2012 13:02, 100 wpisów
Co lepiej?
Nakopać Ci do tyłka?
Nakopac Tobie do tyłka ?
No tak grzecznosć należy zachować
Nakopać Ci do tyłka?
Nakopac Tobie do tyłka ?
No tak grzecznosć należy zachować
bo ja jeszcze na razie staram się byc grzeczna ale kto wie jak długo
Robalku..niech Ci , Tobie będzie
Idę sobie , powodzenia wszystkim w zmaganiach z TS
Idę sobie , powodzenia wszystkim w zmaganiach z TS
albo - nawkładać - ale chyba sporo zależy od pozostałości i kontekstu
Lila ułożyłem dla Ciebie hasło reklamowe wg Twojego portretu psychologicznego
Witajcie
dzisiaj program pokazał takie liczby
4,8,21,23,25,28,29,34,38,39,43,44,47,52,53,57,63,66,67,68,74,75,79,
i na 100% 26,45,46, z tego może padną ze 4 spokojnie można te liczby wziąć na nie
dzisiaj program pokazał takie liczby
4,8,21,23,25,28,29,34,38,39,43,44,47,52,53,57,63,66,67,68,74,75,79,
i na 100% 26,45,46, z tego może padną ze 4 spokojnie można te liczby wziąć na nie
shadow....w jakim parku?w swoim ogrodzie sobie siedzę ale widok to mam na prawdę ohydny Sąsiadka 130kg w bikini.TfuuuuuGacie wielkości tropiku na namiot ma
trisetum...taaaa.Mąż jeszcze grubszy.CHodzi i sapie tylko czerwony jak burak
shadow...widocznie robią XXXXXXXXXXXLLLLLLLLLLLLLLLLLLLja już za obiad chyba podziękuję
shadow..ja ważę 75kg i mam 182cm wzrostu więc jestem szczupła a ona 130kg przy wzroście 168cm
trisetum..ona nie jest troszkę przy kości.Ona jest zajebiście spasiona
nie chodzę w szpilkach bo bym się chyba zabiłaja wszystko szybko musze załatwiać czy w pracy czy prywatnie ogólnie szybko musi się wszystko odbywać więc szpilki odpadają
shadow..kuźwa nie przesadzaj że to jakieś anomalia że ja wysoka jestem.Znam dużo wysokich kobiet i takich ludzi prawie tylko znam.
shadow...a co do rządzenia to lila musi rządzić bo by mi na pagony wleźli
robal jak będę ciekaw Twojego zdania to zapytam.
gg 36 powiadasz,ze znajomość kolektorki, która hmm podpowiada, daje efekty,które tu reprezentujesz
poważny temat nad którym będę musiał się poważnie zastanowić
gg 36 powiadasz,ze znajomość kolektorki, która hmm podpowiada, daje efekty,które tu reprezentujesz
poważny temat nad którym będę musiał się poważnie zastanowić
fajnie , chyba wezmę wiadro i wyjdę ludziom robić fajnie a może przez balkon z 10 piętra ?

jackwar...daj spokójale co się dziwić jak kg żeberek z grilla sama na raz wciąga
matko a ja o żeberkach mogę pomarzyć , dziś piątek i nie jem mięsa a grila w bloku też nie robię . pierogi z jagodami muszą wystarczyć
torsan...a Ty co odpintalasz? Znowu masz focha? Ugryzło Ciebie coś?
kiedyś w pracy była taka dyskusja między moimi kolegami , jeden z nich mimo że miał 36 lat to był jeszcze kawalerem a drugi już dawno żonaty w pracy robił skoki na boki . Podśmiewywał się z tego kawalera pytając się go ile w życiu miał dziewczyn ? ten zgodnie z prawdą że 5 a ten że , to ja więcej . Chcą się zrewanżować zapytał się tego drugiego ile miał cnotliwych , ten że tylko 3
Lila to było kiedyś , w poprzedniej pracy , ten kawaler się ochajtał z fajną dziewczyną , w swoim wieku i rok po roku urodziło mu się dwoje dzieci , dalej nie wiem bo zmieniłem pracę .