Wpisy 1 008 563 – 1 008 662
6 lipca 2012 09:25 → 6 lipca 2012 11:42, 100 wpisów
r36
ale układu z jolką nie mam----gdyby był nigdy nie kupiłbym pustej drapki
ale układu z jolką nie mam----gdyby był nigdy nie kupiłbym pustej drapki
Tylko musisz wysłać swoje imie plus kupić dzwonek a o tym drugim pisze tylko w regulaminie wysyłając jeden sms tylko z imieniem nie grasz o nic
trisetum
nie gram z żadnymi radiami, ale właśnie słucham rmf-- może komuś z mp przyjdzie do głowy pokusić sie o tą kasę
nie gram z żadnymi radiami, ale właśnie słucham rmf-- może komuś z mp przyjdzie do głowy pokusić sie o tą kasę
To jak już by ktoś chciał zagrać to wysyłasz sms z imieniem potem kupujesz dzwonek wpisując kod a po nim swoje imie aby widzieli że wydałeś 5 zł a nie 2,44 wtedy grasz o kase
trisetum
jak masz taką że jest 2x ex.pensja po starciu cyferek to wyślij
jak masz taką że jest 2x ex.pensja po starciu cyferek to wyślij
gg nie no nowe z 10 sztuk po 6,5zł za jedną + opłaty wysyłkowe
gg.....w aniołach pokazują 11 wygranych po 20 koła...gdzie jest 12 ta?
kaśka
ktoś zgubił, i w jaju też tak jest, a w kopalni szafirów 75tyś ktoś przepintolił
ktoś zgubił, i w jaju też tak jest, a w kopalni szafirów 75tyś ktoś przepintolił
kaśka
nie wiem dokładnie, ale wygląda na to, że ktoś drapkę kupił i nie przedstawił jej do wypłacenia-- a została nabita w lottomacie jako sprzedana
nie wiem dokładnie, ale wygląda na to, że ktoś drapkę kupił i nie przedstawił jej do wypłacenia-- a została nabita w lottomacie jako sprzedana
gg....wygrana wyskakuje dopiero po zdrapaniu i wklepaniu numeru kontrolnego
ale nabicie sprzedaży drapki przez kolektora na podstawie kodu kreskowego
kaśka
ja tą sytuację tak interpretuję, a jaka faktyczna rzeczywistość-- zadzwoń do centrali ts w wawie
ja tą sytuację tak interpretuję, a jaka faktyczna rzeczywistość-- zadzwoń do centrali ts w wawie
mirnamtoś mnie pocieszył--- prawdopodobnie będę w okolicy kraśnika
gg...gdyby wiadomo było tylko po kodzie kreskowym to wszystkie zdrapki drapali by kolektorzy
mirnam
w lublinie w dużych budach na pewno jej nie ma, ale po jakichś sklepach, zabkach st. benzynowych mogą być
w lublinie w dużych budach na pewno jej nie ma, ale po jakichś sklepach, zabkach st. benzynowych mogą być
kaśka
ale np. ta jedna wygrana w ad jest nie zrealizowana, ale była sprzedana
ale np. ta jedna wygrana w ad jest nie zrealizowana, ale była sprzedana
dla wszystkich chcących troche dorobic do pensjki zapraszam na http://markotipsbopl.blogspot.com/ . Na pewno strona warta polecenia. Bukmacherka jak sie okazuje także daje zarobić.
Monet...pozwolisz że,podrzucę Tobie kilka swoich baniek bo już nie mam kurna gdzie upchać
Rozumiem - pytanie o 6/6 w lotto, to wręcz aPsurT ?
No dobra - a piątkę ? Czyżby wszyscy mieli piątkę ?
Podejrzewam, bez urazy, że jeśli rozmawiamy, całkiem poważnie o wysłanych w realu, naprawdę trafionych, to nawet i takie 3/6, może się zdarzyć - że jednak - nie wszyscy
No dobra - a piątkę ? Czyżby wszyscy mieli piątkę ?
Podejrzewam, bez urazy, że jeśli rozmawiamy, całkiem poważnie o wysłanych w realu, naprawdę trafionych, to nawet i takie 3/6, może się zdarzyć - że jednak - nie wszyscy
Mamusiu dlaczego moja kuzynka ma na imię Róża ?
Bo ciocia bardzo lubi kwiaty.
A Ty co lubisz mamo ?
Nie zawracaj mi teraz głowy Wacusiu.
Bo ciocia bardzo lubi kwiaty.
A Ty co lubisz mamo ?
Nie zawracaj mi teraz głowy Wacusiu.
Witam wszystkich i
Robalku..przeslę Tobie kiedys skany ..moich dwóch 5/6 ..skany zapisków , ale teraz za gorąco na działania
Lila witaj , czy mozesz napisac na nie ?
Robalku..przeslę Tobie kiedys skany ..moich dwóch 5/6 ..skany zapisków , ale teraz za gorąco na działania
Lila witaj , czy mozesz napisac na nie ?
1008617. Lila 2012-07-06 (11:08) NASA
na NIE...1,3,13,14,15,17,19,20,23,25,28,29,33,34,36,38,39,40
na NIE...1,3,13,14,15,17,19,20,23,25,28,29,33,34,36,38,39,40
Jocia
ależ ja nie mam nic do Twoich piątek Czyżbyś jakimś przypadkiem uważała, że ja uważam, że są niemożliwe ? Sam miałem jakies takie sukcesiki, więc cóż...
... zapewniam - wbrew pewnym ocenom, nie jest /jeszcze/ tak źle z robakiem
ależ ja nie mam nic do Twoich piątek Czyżbyś jakimś przypadkiem uważała, że ja uważam, że są niemożliwe ? Sam miałem jakies takie sukcesiki, więc cóż...
... zapewniam - wbrew pewnym ocenom, nie jest /jeszcze/ tak źle z robakiem
17 to mój pewniak
Robalku ..powiadasz,ze niejest aż tak źle ..hmm..oki to z grzeczności ..nie zaprzeczę
Robalku ..powiadasz,ze niejest aż tak źle ..hmm..oki to z grzeczności ..nie zaprzeczę
oj tam - czy to grzeczność, czy ocenianie przez pryzmat jakichś swoich doświadczeń, czy może nawet czyichś podszeptów, nie zawsze zapewne życzliwych
ale - czy to ważne
ale - czy to ważne
1008651. shadowbb & 1008657. Lila
generalnie - o teesie, możliwościach, wynikach i okolicach,
a do Joci - Jocia wie o czym - o czy jest źle, czy dobrze
PS
Tobie i Ci -
i jedna i druga forma jest poprawna - tak słyszałem
generalnie - o teesie, możliwościach, wynikach i okolicach,
a do Joci - Jocia wie o czym - o czy jest źle, czy dobrze
PS
Tobie i Ci -