Wpisy 1 007 552 – 1 007 651
5 lipca 2012 09:52 → 5 lipca 2012 13:41, 100 wpisów
Medea.. .
+ 26.
Ja dzisiaj zaszalałam i dałam szansę maszynie skoro moje typowania są do luftu. Ciekawe czy będzie chociaż 1/5
Mirnam.. .
Trisetum.. .
Monet.. .
Trisetum.. .
Miało być tak.. .
Miało być tak.. .
+ 27.
Tak lało w Białymstoku.. .
www.wspolczesna.pl

www.wspolczesna.pl

Jeszcze o opadach.. .
www.gazetaolsztynska.pl
--------------------------------------
www.gazetaolsztynska.pl
--------------------------------------
pafty czy moglbys mi wytlumaczyc okreslenie ,,dziady rostkowskie ,,
Sprawdzam kwestie "klonowania" sie wpisow. W praktyce nic się nie klonuje a efekt oddania podwojnego wpisu widzi wylacznie osoba oddajaca wpis, ponadto po odswierzeniu strony efekt znika rowniez dla niej. Chcialbym zapytac jak wielu z Was i jak czesto doswiadcza tego?
Pasko
mi zawsze w weekendy .
wtedy podwójnie nie bierz tego na poważnie akurat to mi nie przeszkadza .
mi zawsze w weekendy .
wtedy podwójnie nie bierz tego na poważnie akurat to mi nie przeszkadza .
Hej Pasko, ale ja też widze jak innym klonuje więc to nie do końca jednak tak jest ze widzi tylko osoba która dodaje wpis
Pasko..mi przynajmniej 3 razy w ciągu godziny się tak wpisy klonują
Lila wiem wiem ale pisze z telefonu i jak to ze słownikiem nie zwrocilam uwagi i mi tak zmieniło
Jeszcze nie nadane bo liczb nie wybrałam, do 13 smsem musze podac
Pasko
dwa różne systemy operacyjne i trzy przeglądarki - sklonowane wpisy w ciągu plus minus ostatniego tygodnia - widziałem - dwa, może, trzy razy
mapki mini - w archiwalnych jest jakoś dziwnie - są po cztery liczby

dwa różne systemy operacyjne i trzy przeglądarki - sklonowane wpisy w ciągu plus minus ostatniego tygodnia - widziałem - dwa, może, trzy razy
mapki mini - w archiwalnych jest jakoś dziwnie - są po cztery liczby

W ogole to kompie mi się zj... Zepsol i mam utrudnione zadanie
lila, sambiana
***********************8
sambiana
do 13-ej es i wysyła ktoś znajomy, czy w użyciu jest któryś z tych płatnych serwisów ?
***********************8
sambiana
do 13-ej es i wysyła ktoś znajomy, czy w użyciu jest któryś z tych płatnych serwisów ?
Pasko
http://www.multipasko.pl/mapy/express-lotek/62/malejaco/
w dniach choćby - 21-09, czy 7-09 - ale, czy jest się czym przejmować? - sam totalizator miał spory bajzel w swoich danych
http://www.multipasko.pl/mapy/express-lotek/62/malejaco/
w dniach choćby - 21-09, czy 7-09 - ale, czy jest się czym przejmować? - sam totalizator miał spory bajzel w swoich danych
+ parująca woda po dwóch dniach ulew czy muszę coś jeszcze dodawać by opisać dlaczego na biurku, choć powinnam skończyć pozew
Robal: dzięki. Spostrzegawcze oko. A teraz pytanie.. czy w Mini Lotto wcześniej występowały liczby powyżej 42? muszę to sprawdzić bo nie pamiętam
Yocia
wyskakuj / z mapek, albo krzaczorów / - co w tej Twojej słynnej książeczce o wynikach express'a piszą ?
wyskakuj / z mapek, albo krzaczorów / - co w tej Twojej słynnej książeczce o wynikach express'a piszą ?
tak też w sumie sądziłem - że to 'wina' zakresu, a kiedy i jak długo losowali z tych innych ilości, to nie mam zielonego pojęcia -
a ciężko od nich wydębić jakiekolwiek informacje
a ciężko od nich wydębić jakiekolwiek informacje
ODPOWIADAM DZIADY ROSTKOWSKIE TO CAŁE PO+MIRO,RYCHU GRZECHU AFERA HAZARDOWA ZAMIECIONA POD DYWAN -A NAM ZABRANO MOŻLIWOŚĆ GRY W MULTI U BUKA-TO-ONI
Kiedyś pytałem totalizator o cenę zakładu w dużym lotku â do dziś nie mam od nich żadnej odpowiedzi - a cena ma przecież ogromne znaczenie...
Z kolei o info o mm - kiedy i jak zmieniała się ta gra â znalazłem tutaj - na zielonej -
27 października 2006 nastąpiło podwyższenie stawki podstawowej z 1,25zł na 2,50zł (2,00 + 25% dopłaty na sport i kulturę).
15 czerwca 2009 nastąpiła zmiana nazwy gry na Multi Multi. Losowania odbywają się teraz 2 razy w ciągu dnia - o godzinie 14:00 i 22:15. Z tej okazji wprowadzono również nowe urządzenie losujące...
Z kolei o info o mm - kiedy i jak zmieniała się ta gra â znalazłem tutaj - na zielonej -
27 października 2006 nastąpiło podwyższenie stawki podstawowej z 1,25zł na 2,50zł (2,00 + 25% dopłaty na sport i kulturę).
15 czerwca 2009 nastąpiła zmiana nazwy gry na Multi Multi. Losowania odbywają się teraz 2 razy w ciągu dnia - o godzinie 14:00 i 22:15. Z tej okazji wprowadzono również nowe urządzenie losujące...
ROSTKOWSKI ŁYTA PAŁA MA WZROST GOSPODARCZY-ALE WE WŁASNEJ KIESZENI

Witam wszystkich serdecznie.
Pasko a nie było jakiejś gry do 45 liczb?
Pasko a nie było jakiejś gry do 45 liczb?
a w międzyczasie - w listopadzie 2006 roku - ruszyli coś z 'opłacalnością' ... weźmy takie 7/7...
24-11-2006 stwierdzono 12x i płacono 2500
27-11-2006 było 2x , a płacono już 3000
wypłata za 8/8 zamiast 10000- było 11000 przy 9/9 zamiast 24000 - 35000, a za 10/10 w tym dniu miało być 125tys, ale ...
właśnie - od wtedy mniej więcej zaczęły pojawiać się rzadziej... taaa
drożej i więcej - nie oznacza przecież - częściej i lepiej
24-11-2006 stwierdzono 12x i płacono 2500
27-11-2006 było 2x , a płacono już 3000
wypłata za 8/8 zamiast 10000- było 11000 przy 9/9 zamiast 24000 - 35000, a za 10/10 w tym dniu miało być 125tys, ale ...
właśnie - od wtedy mniej więcej zaczęły pojawiać się rzadziej... taaa
drożej i więcej - nie oznacza przecież - częściej i lepiej
ha... małego lotka, to kompletnie nie kojarzę
a zakłady specjalne - te 5/45 - zamienione teraz na fundację z ciepłymi posadkami, jak najbardziej - nigdy nic nie trafiłem
a zakłady specjalne - te 5/45 - zamienione teraz na fundację z ciepłymi posadkami, jak najbardziej - nigdy nic nie trafiłem
Kaska
dzięks
tylko ...
zawsze istnieje ryzyko, że wręcz przeciwnie - j u ż nie kojarzę
dzięks
tylko ...
zawsze istnieje ryzyko, że wręcz przeciwnie - j u ż nie kojarzę
Robalku...ja mam wieczny luuuzik ale ile można się wkierwiać na te parne dni
lila - specjalnie nie ma się czym chwalić.
Kiedyś 3/3 - jak dobrze pamiętam Ty też wtedy miałaś
taką samą trójkę, parę plusów to tak na zachętę żeby
było za co zagrać. Dziś obstawiam: 4,10,64,78,14.
Buziaczki
Kiedyś 3/3 - jak dobrze pamiętam Ty też wtedy miałaś
taką samą trójkę, parę plusów to tak na zachętę żeby
było za co zagrać. Dziś obstawiam: 4,10,64,78,14.
Buziaczki
darencjoo...to tak jak u mnie.klęska konkretna.Ale w czym innym wypaliło tak że,lotto to pikuś
Lila
Nic nie pobije domowej roboty klimatyzacji czyli przewiewnego czyt. z dziurami fotela bujanego z rozłożonymi dookoła pojemnikami z bryłami lodu zamrożonymi w zamrażarce w grubych workach na śmieci. Skuteczność jaka taka jest a przynajmniej człowiek się nie załatwi jak przy wiatrakach i prawdziwej klimie często bywa w upał
Nic nie pobije domowej roboty klimatyzacji czyli przewiewnego czyt. z dziurami fotela bujanego z rozłożonymi dookoła pojemnikami z bryłami lodu zamrożonymi w zamrażarce w grubych workach na śmieci. Skuteczność jaka taka jest a przynajmniej człowiek się nie załatwi jak przy wiatrakach i prawdziwej klimie często bywa w upał
lila - to wspaniale, a wracając jeszcze na chwilkę do TS,
to wierzę że szczęście się kiedyś uśmiechnie, taki jestem
niepoprawny optymista.
to wierzę że szczęście się kiedyś uśmiechnie, taki jestem
niepoprawny optymista.
Mi dziś chyba nic nie wpadnie bo mialam wielki problem z wyborem liczb
+ 29 w cieniu.. . Może być.. .