Wpisy 1 006 706 – 1 006 805
4 lipca 2012 12:26 → 4 lipca 2012 13:55, 100 wpisów
dorotko..chyba tak, bo sama se zastanawiam czy grać , równie dobrze z mich moga byc teraz 3 sztuki np.
Witam ponownie.
Monet.
Ta Pani od faktu,jest nie tylko miła,ale przemiła.
Ta Pani od faktu,jest nie tylko miła,ale przemiła.
Dorotko.
Za 3 dychy to można grać.
Za 3 dychy to można grać.
sambiana...mówiłaś heej kobitoo ..no opowiadaj daleji znikam..
lila...
krzysio...coś tu dzisiaj cicho.Chyba wszyscy popadali ze szczęścia akonto wygranej o 14
lila... mie mam nowego pomysłu ..nie mam o czym gada ..podobne jestem jak małpa
@sambiana, jeżeli jesteś kobietą, to każda pomocna dłoń jest mile widziana do pomocy
Jak za bardzo złapiesz to się kulac nie będziesz mógł... Chociaż
Lila - gwoli ścisłości to kulki, choć jeszcze nie armatnie ( takimi się stają na starość )
Witam wszystkich
@sambiana, więc wobec znacznej odległości poproszę o masaż wirtualny
sambiana
lila nic nadzwyczajnego z burzą ostatnią choć nie powiem też ostro grzmiało i błyskało
mirnam61coś wygrałeś ostatnio?
Lila
Ja nie świętuję tylko . Piszę pozew dla pewnego bardzo sympatycznego klienta przeciwko pracodawcy o zapłatę odprawy emerytalnej, bo wyciął klientowi razem bardzo brzydki numer obchodząc prawo poprzez "twórcze" wykorzystanie przepisów o przejmowaniu pracowników. Ów pracodawca razem z drugim takim samym pomysłowym Dobromirem zatrudniają za złodziejskie stawki zdesperowanych ludzi tuż przed ochroną emerytalną a potem przejmuje ich na podstawie porozumienia drugi pracodawca, który obiecuje zgodnie z kodeksem zachowanie dotychczasowych warunków pracy i płacy. I co do płacy dotrzymuje a co do warunków pracy to się okazało, że tokarza nie potrzebuje bo nie ma takiego stanowiska w firmie, więc zleca przejętemu pracownikowi zamiatanie lub inne zajęcia niezgodne z jego kwalifikacjami. No i ludzie nie wytrzymują i korzystają z prawa do odejścia bez wypowiedzenia na podstawie art. 23 z 1 par. 4 kodeksu pracy. I w ten twórczy sposób panowie pracodawcy omijają problem odpraw z tytułu rozwiązania umowy z przyczyn leżących po stronie pracodawcy. Mojego klienta potraktowali szczególnie brzydko, bo wykiwali go w kwestii odprawy emerytalnej z tytułu przejścia na wcześniejszą emeryturę. Niestety mój klient zanim do mnie przyszedł zrobił kilka rzeczy, które spowodowały, że jego roszczenia są trudne do uzasadnienia.
Ja nie świętuję tylko . Piszę pozew dla pewnego bardzo sympatycznego klienta przeciwko pracodawcy o zapłatę odprawy emerytalnej, bo wyciął klientowi razem bardzo brzydki numer obchodząc prawo poprzez "twórcze" wykorzystanie przepisów o przejmowaniu pracowników. Ów pracodawca razem z drugim takim samym pomysłowym Dobromirem zatrudniają za złodziejskie stawki zdesperowanych ludzi tuż przed ochroną emerytalną a potem przejmuje ich na podstawie porozumienia drugi pracodawca, który obiecuje zgodnie z kodeksem zachowanie dotychczasowych warunków pracy i płacy. I co do płacy dotrzymuje a co do warunków pracy to się okazało, że tokarza nie potrzebuje bo nie ma takiego stanowiska w firmie, więc zleca przejętemu pracownikowi zamiatanie lub inne zajęcia niezgodne z jego kwalifikacjami. No i ludzie nie wytrzymują i korzystają z prawa do odejścia bez wypowiedzenia na podstawie art. 23 z 1 par. 4 kodeksu pracy. I w ten twórczy sposób panowie pracodawcy omijają problem odpraw z tytułu rozwiązania umowy z przyczyn leżących po stronie pracodawcy. Mojego klienta potraktowali szczególnie brzydko, bo wykiwali go w kwestii odprawy emerytalnej z tytułu przejścia na wcześniejszą emeryturę. Niestety mój klient zanim do mnie przyszedł zrobił kilka rzeczy, które spowodowały, że jego roszczenia są trudne do uzasadnienia.
multi
Kurczę robię sobie przerwę na podładowanie baterii do losowania
Kurczę robię sobie przerwę na podładowanie baterii do losowania
medea76mam nadzieję że dziś wygrasz i powiesz szefowi a mi to lotto tego tobie życzę z całgo
aha...jeszcze muszę za typować
multi
Moja szefowa to równy gość, co jest rzadkością jak wynika z moich wcześniejszych doświadczeń. Niestety szanse na zgarnięcie puli będę miała dopiero po pracy, bo na 14 nie udało się skombinować "kuriera" do kolektury
Moja szefowa to równy gość, co jest rzadkością jak wynika z moich wcześniejszych doświadczeń. Niestety szanse na zgarnięcie puli będę miała dopiero po pracy, bo na 14 nie udało się skombinować "kuriera" do kolektury
multi multi ostatnio cienko w wygranymi , wczoraj wydrapalem Ex pensje w sumie 50zł
------
Nad Krakowem przejdzie grożna burza.. .
-----------------------------------------------
Nad Krakowem przejdzie grożna burza.. .
-----------------------------------------------
Ja dzisiaj też nie gram a zagrał bym taka piatkę 5.10.14.18.19
Lila.. .
wędrowco..przestań już z tymi burzami bo ich mam już jak na razie dosyć
Wczoraj piorun walnął u sąsiada w antenę do odbioru telewizji satelitarnaj.. .Ciekawe, co mu śię spaliło.. .
Burza kieruję śię bardziej na ...Tarnów.. .
medea76 rozumiem
u mnie w niedzielę była burza piorun walnął w warsztat samochodowy i spalił sie doszczętnie
Lilcia
Lila.. .
Była mała burza, piorunów było ze 3.. .
Była mała burza, piorunów było ze 3.. .
miranam61 to i tak ładnie ja 50 złotych w zdrapce miałem tylko raz i to była moja największa wygrana w zdrapkach a nazwa tej zdrapki xingo ale pierwsza edycja
Wędrowca netowy...najwiekszy piorun tylko wielkopolski niz tam malutka burza ..jak kiedyś było 03-07-2012
m.dorotka
m.dorotka
wojtas198721002
multi multi
krzysio
mirnam
krzysio
mirnam
wędrowca
wojtas198721002 ...
Krzysio.. .
ja rano wydrapałam 30zł e zdrapka on i ona a teraz w zdrapmanie przegrałam 2 zł
wojtas....
wojtas....
lila ja w poniedziałek kupiłem sobie w biedronce napój tymbark i pod nakrętka znalazłem napis "się gra się ma" i tak nie zapeszając może coś wróży
wędrowca netowy
torsan
torsan
Wojtas.. .
torsan