Wpisy 1 006 606 – 1 006 705
4 lipca 2012 02:27 → 4 lipca 2012 12:26, 100 wpisów
dobranooc..pani YooOOcia ..widze ty prawda nie śpisz tyle godzinyi poowwoo
Dzień dobry.
Miłego dnia,wysokich wygranych.
Miłego dnia,wysokich wygranych.
Witam wszystkich
emerytka, majwoj, slawek
Jakby kto reflektował na deszcz to mam na zbyciu za oknem w ilościach hurtowych. Temperatura niezła, bo +19 niestety wilgotność powietrza na poziomie prawie 100 % szybko niweluje poczucie świeżości
emerytka, majwoj, slawek
Jakby kto reflektował na deszcz to mam na zbyciu za oknem w ilościach hurtowych. Temperatura niezła, bo +19 niestety wilgotność powietrza na poziomie prawie 100 % szybko niweluje poczucie świeżości
majwoj
Też na południu, ale bardziej na zachód czyli na Dolnym Śląsku
Też na południu, ale bardziej na zachód czyli na Dolnym Śląsku
Medea
Majwoj
Slawek
Spacerek zaliczony,trochę chłodniej.
Majwoj
Slawek
Spacerek zaliczony,trochę chłodniej.
Majwoj.
Co robi grę??
Co robi grę??
Mnie by znowu pasowało 36,46,72.
Majwoj. Oboki.
majwoj
Moim dzisiejszym faworytem jest 45. Wczoraj miałam nosa do 31 na 14 więc kto wie
A do kompletu może coś z tych :
8,10,12,18,24,26,27,33,35,36,43,45,46,47,48,55,77
Moim dzisiejszym faworytem jest 45. Wczoraj miałam nosa do 31 na 14 więc kto wie
A do kompletu może coś z tych :
8,10,12,18,24,26,27,33,35,36,43,45,46,47,48,55,77
majwoj
31, no ja bym była trochę sceptyczna, bo to nie jest zbyt popularna cyferka
31, no ja bym była trochę sceptyczna, bo to nie jest zbyt popularna cyferka
majwoj
Jak wrzuciłam do numerologicznego kalkulatora hasło multi+data+14 to wyszły takie cyferki : 37,55,72,77
więc może coś z nich
Jak wrzuciłam do numerologicznego kalkulatora hasło multi+data+14 to wyszły takie cyferki : 37,55,72,77
więc może coś z nich
Dzien dobry.. .------
+ 21,5.
+ 21,5.
Miłego dnia.. .
Nikogo nie ma.. . Idę sobie.
Nikogo nie ma.. . Idę sobie.
wedrowiec
Ja jestem, ale jako kobieta pracująca pojawiam się znikam na chacie o tej porze
Ja jestem, ale jako kobieta pracująca pojawiam się znikam na chacie o tej porze
kawa niepotrzebna jak się takie coś zobaczy...
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/jaruzelski-i-kiszczak-dostana-wyzsze-emerytury-podwyzki-emerytur-dla-zbrodniarzy_266854.html
kujwa mać.
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/jaruzelski-i-kiszczak-dostana-wyzsze-emerytury-podwyzki-emerytur-dla-zbrodniarzy_266854.html
kujwa mać.
torsan....nie ja tylko sąsiadkachciała żebym jej sprawdziła kastrade i ma 9 trafnych i pytała ile za te 9 płacą a ja nie wiem bo nie gram w to gówno więc dlatego zapytałam na czacie
torsan,kathy, lila
A już myślałam, że zostałam tu sama, samiuteńka
A już myślałam, że zostałam tu sama, samiuteńka
torsan
A mnie przyjemne niecałe dwadzieścia, ale leje. Za oknem mam ścianę wody.
A mnie przyjemne niecałe dwadzieścia, ale leje. Za oknem mam ścianę wody.
Pasko co się dzieje z niesortowanymi w MM? posortowały się ?
mysia-pysia
majwoj
Ciekawe czy tak samo będziesz pisał jak zima starym zwyczajem zaskoczy naszych drogowców, ciepłowników i całą resztę służb ułatawiających nam życie zimą
majwoj
Ciekawe czy tak samo będziesz pisał jak zima starym zwyczajem zaskoczy naszych drogowców, ciepłowników i całą resztę służb ułatawiających nam życie zimą
nie mogłaby ta temperatura się ustabilizować przez cały rok np.+20st.
medea
mysia-pysia tutaj znajdziesz, jak klikniesz na ..w kolejności losowania http://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane
mysia-pysia tutaj znajdziesz, jak klikniesz na ..w kolejności losowania http://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane
dorotko heh..gdybym dobrze wybierała..to bym.. jak mam to zrobić, chyba kiedys wysle systemem.. jakimś drogim
dzisiaj kiepsko to widzę
napisze jakie mam zaraz..wszystkie,ale jak piszę..nie widze dzisiaj takiej mozliwość ..jak 11/23 np., nie było dwóch końcówek ..o 14 i równiez o 22 :15 , wiec jest wszystko porozwalane..według mnie
podam do 5 minut..jakie mam wszystkie , ale......teraz raczej nie będzie fajnie .
napisze jakie mam zaraz..wszystkie,ale jak piszę..nie widze dzisiaj takiej mozliwość ..jak 11/23 np., nie było dwóch końcówek ..o 14 i równiez o 22 :15 , wiec jest wszystko porozwalane..według mnie
podam do 5 minut..jakie mam wszystkie , ale......teraz raczej nie będzie fajnie .
nie wiem jak wy ale idę do roboty pora coś zrobić dla ludzkości
powoooooooo... spadywuje
powoooooooo... spadywuje
Witam. Niesortowane powróca jeszcze dzisiaj po wieczornym losowaniu. Faktycznie zabalowalem kilka dni na Malcie, akurat jestem na lotnisku. Jak sledze w Polsce wcale nie chlodniej niz tutaj
dzisiaj mam takie : 2,3,7,10,11,12,13,14,16,19,23,34,36,44,57,61,64,66,68,75,77,78,79 ..= 23 liczby...zobaczymy
Pewniaka mam 11 , ale mysle,ze 12 tez dobra i 61
Lila dziekuje
Pewniaka mam 11 , ale mysle,ze 12 tez dobra i 61
Lila dziekuje
chyba przez ten upał też mam mętlik w głowie
lila nie wszystkie ale może wejdą hi hi
jociu dzięki
Pasko baluj dalej BONUS rośnie
lila nie wszystkie ale może wejdą hi hi
jociu dzięki
Pasko baluj dalej BONUS rośnie
Monet to do mnie ja już dziś wydrapałam 30 zł to trzeba teraz przegrać hi hi
Pasko..Ty nie kombinuj za dużo tylko wracaj do Polski.Włóczysz się gdzieś po Maltach a u nas pogoda lepsza jak w Afryce