Wpisy 1 005 738 – 1 005 837
3 lipca 2012 05:40 → 3 lipca 2012 09:29, 100 wpisów
slawek
chyba jolki nie mają w bieżącej paczce 50zł, bo drapłem wczoraj 5zł
chyba jolki nie mają w bieżącej paczce 50zł, bo drapłem wczoraj 5zł
popołudniu 3zdrapmany i wszystkie pełne, 1,1 i 5zł i ex. pensja 10zł
sławek
ja lotto puszczam jak jest 2mln, moja pierwsza liczba 14, ostatnia36
ja lotto puszczam jak jest 2mln, moja pierwsza liczba 14, ostatnia36
sławek
to w ustroniu jest ex.pensja, czy w czeę-chowie
ja wieczór poszedł do sklepu i z wystawy ostatnią pensję kupiłem i 10 siadła
to w ustroniu jest ex.pensja, czy w czeę-chowie
ja wieczór poszedł do sklepu i z wystawy ostatnią pensję kupiłem i 10 siadła
mirnam
a tylko w twojej miejscowości, czy w innych okolicznych żb też
a tylko w twojej miejscowości, czy w innych okolicznych żb też
U mnie są dwie kolektury i w obu jest ich jeszcze dużo . Jakoś ludzie nie kupują tego.
mirnam
i w takich małych miasteczkach/ wioskach prawdopodobnie te gł. wygrane leżą, swoją drogą nie każdego stać na drapkę za 5zł;
i w takich małych miasteczkach/ wioskach prawdopodobnie te gł. wygrane leżą, swoją drogą nie każdego stać na drapkę za 5zł;
dzień dobry
gg>>.. swoją drogą nie każdego stać na drapkę za 5zł;<<
pomijając siłę nabywczą - ile można kupić za 'zeta' i opłacalność, to podobnie jest z każdą grą teesa
ktoś wie ? - zmieniło się coś na ich stronie ? jakoś nie mogę dokopać się do tabeli wygranych ? A podobno - działo się
gg>>.. swoją drogą nie każdego stać na drapkę za 5zł;<<
pomijając siłę nabywczą - ile można kupić za 'zeta' i opłacalność, to podobnie jest z każdą grą teesa
ktoś wie ? - zmieniło się coś na ich stronie ? jakoś nie mogę dokopać się do tabeli wygranych ? A podobno - działo się
Kaska
z chęcią
masz ? - widzisz 1197x 3/3 i 928x 2/3 - stawka x 2000 - za pięć tysięcy ktoś zagrał ? Ciekawe - jedna osoba, czy spółdzielnia i na jakie liczby
z chęcią
masz ? - widzisz 1197x 3/3 i 928x 2/3 - stawka x 2000 - za pięć tysięcy ktoś zagrał ? Ciekawe - jedna osoba, czy spółdzielnia i na jakie liczby
Dzień dobry.Miłego dnia.Wysokich wygranych.
i
i
głupa nie klej , że sie nie możesz dokopać
pięć tysięcy mówisz?
no to ciekawe ile najpierw wtopił żeby to x 1000 czasnąć
jakoś mnie takie nie kręcą
pięć tysięcy mówisz?
no to ciekawe ile najpierw wtopił żeby to x 1000 czasnąć
jakoś mnie takie nie kręcą
Kathy
Robal
W mieście 50
Robal
W mieście 50
Kaska
i trochę x 2/3
i jeśli to było czekanie ...
e46
jaką wczoraj miałaś stawunię ? Jeśli to za osobiste, oczywiście... itd ...
i trochę x 2/3
i jeśli to było czekanie ...
e46
jaką wczoraj miałaś stawunię ? Jeśli to za osobiste, oczywiście... itd ...
Robal......
za stary lisek jestem, żeby wierzyć, że to jednorazowe zagranie
za stary lisek jestem, żeby wierzyć, że to jednorazowe zagranie
Kaska
progresja mówisz ? no, jeśli na opłacalności progrów wszelkich, jeśli, to nie jest "oddawanie wygranej" , ale ale - a kiedy poprzednio było coś zbliżonego ?
progresja mówisz ? no, jeśli na opłacalności progrów wszelkich, jeśli, to nie jest "oddawanie wygranej" , ale ale - a kiedy poprzednio było coś zbliżonego ?
Robal.
Niestety,tylko x1 i bez plusa.
Niestety,tylko x1 i bez plusa.
Majwoj
Witam wszystkich po dłuższej przerwie
Pozdrawiam z ponurego jak listopadowa noc fragmentu Dolnego Śląska. Leje i to tak, że mimo sztormiaka i parasolki do pracy dotarłam mokra od stóp do głów
kathy, emerytka
robal, majwoj
Pozdrawiam z ponurego jak listopadowa noc fragmentu Dolnego Śląska. Leje i to tak, że mimo sztormiaka i parasolki do pracy dotarłam mokra od stóp do głów
kathy, emerytka
robal, majwoj
e46
oj Ty już nie stękaj - grasz z plusem ? ok - nieźle wchodzi te 3/3,/ w maju trzy razy ? / ale - kiedy było ostatnio z plusem ?
oj Ty już nie stękaj - grasz z plusem ? ok - nieźle wchodzi te 3/3,/ w maju trzy razy ? / ale - kiedy było ostatnio z plusem ?
Medea
Robal.
Trochę pomarudzić nie zaszkodzi.
Nie gram z plusem.
Teraz już
Jestem umówiona na założenie blokady skrzyni biegów.
Trochę pomarudzić nie zaszkodzi.
Nie gram z plusem.
Teraz już
Jestem umówiona na założenie blokady skrzyni biegów.
emeryt
I od razu człowiekowi lżej na duszy i świat jakby weselszy
I od razu człowiekowi lżej na duszy i świat jakby weselszy
medea76
i chyba o to chodzi ?
" Żyje się tylko raz. A jeżeli żyje się dobrze, ten raz wystarczy " - B.Franklin
i chyba o to chodzi ?
" Żyje się tylko raz. A jeżeli żyje się dobrze, ten raz wystarczy " - B.Franklin
horoskop na wtorek, 3 lipiec:
Wodnik,
Nie będziesz mieć ochoty na myślenie o obowiązkach - postanowisz wziąć sobie dzień wolny i spędzić ten czas w pełni się relaksując. Przeżyjesz magiczne chwile, a Twój związek jeszcze bardziej się dzięki nim scali. W rozmowach będziesz miał możliwość rozwiązania pewnych niejasnych sytuacji.
Wodnik,
Nie będziesz mieć ochoty na myślenie o obowiązkach - postanowisz wziąć sobie dzień wolny i spędzić ten czas w pełni się relaksując. Przeżyjesz magiczne chwile, a Twój związek jeszcze bardziej się dzięki nim scali. W rozmowach będziesz miał możliwość rozwiązania pewnych niejasnych sytuacji.
majwoj
U mnie jak pisałam wyżej całą noc lało i wiało na przemian. Do pracy szłam w strugach wody po kałużach do kostek. Przed chwilą przestało i nawet mogliśmy zgasić światła w biurach, bo było ciemno jakby był wieczór. Koleżanka przed chwilą wróciła z zewnątrz i stwierdziła, że jeśli temperatura dalej będzie się podnosić to będziemy mieli saunę na świeżym powietrzu
U mnie jak pisałam wyżej całą noc lało i wiało na przemian. Do pracy szłam w strugach wody po kałużach do kostek. Przed chwilą przestało i nawet mogliśmy zgasić światła w biurach, bo było ciemno jakby był wieczór. Koleżanka przed chwilą wróciła z zewnątrz i stwierdziła, że jeśli temperatura dalej będzie się podnosić to będziemy mieli saunę na świeżym powietrzu
Witam wszystkich. Dzisiaj wydrapane w ex pensji 20zł , 20zł i 10 zł
mirnam
Podziwiam i zazdroszczę, bo u mnie ostatnio co zdrapka to pustak. A przepraszam w tej nowej dużej krzyżówce wydrapałam 5 złotych czyli w tym jednym przypadku przynajmniej wyszłam na zero
Podziwiam i zazdroszczę, bo u mnie ostatnio co zdrapka to pustak. A przepraszam w tej nowej dużej krzyżówce wydrapałam 5 złotych czyli w tym jednym przypadku przynajmniej wyszłam na zero
majwoj > podaje kody A302ED0010 /E3025C711C /93010ECADF /13010D214F
gg36
Ja za to odpuściłam sobie proste zdrapki czyli O/R i Zdrapmana. Jeśli już coś wydrapię to wyłącznie w tych bardziej kapitałochłonnych
Ja za to odpuściłam sobie proste zdrapki czyli O/R i Zdrapmana. Jeśli już coś wydrapię to wyłącznie w tych bardziej kapitałochłonnych
gg a wygrana przez przypadek bo chciałem trzecia a wyciągnęła się czwarta więc wziąłem dwie i w czwartek było 20zł a trzecia pusta. Jakbym wziął trzecia i byłby pusta to bym więcej nie brał. A tak poszedłem za ciosem
ja już 2 loteriady w kosz rzuciłem, ale z jolką interes ubiję i będziesz miał jej pod dostatkiem