Wpisy 1 005 638 – 1 005 737
2 lipca 2012 22:43 → 2 lipca 2012 23:42, 100 wpisów
Lila..aha ty lubisz zimno
13maxuu ..ja jak kiedyś tylko łazić tam i tam ..jak bobo samica zawsze szuka mnie
13maxuu ..ja jak kiedyś tylko łazić tam i tam ..jak bobo samica zawsze szuka mnie
Lila ..no bo co ten zboczuch może robic w kuchni .tak się zastanawiałem ..niby kawa herbata ..a tu teraz się okazało że wałkiem jak kluski rozgniata rurke
Ja też uciekam na telewizje a potem narka do jutra dobranoc
krzysio...lubię zimno i se z lodów bałwana ulepię waniliowo czekoladowego
13max...kurna przestań bo nie mogę po rurce wałkiem zrobimy placka a potem siup do maszynki do robienia nudli
13maxuu...ja nie grzebałem moja rura tam w kuchni ..
ty i ja takie same rura przestaj całować
ty i ja takie same rura przestaj całować
Lila...
dobra dla wszystkichi dobranoc
dobra juz ide ..
Lila..
13max...kużwa w realu jakbyśmy się spotkali to zamawiam przed Twoim przyjazdem 2 trumny.Popadalibyśmy ze śmiechu
Lila..
Lila...
lila...przeczytaj maxuu ...ootoo skóra pręzyna
maxuu ...
maxuu ...
krzysio..i nie targaj nim w te i we wte bo sobie urwiesz a jeszcze ci się przyda
13max...jak dla mnie może być KrzysioPadniemy w trójkęwas pochowają w jednej
krzysio...mam Maxowi poczytac bajeczkę? A jaką aniołku?On lubi czerwonego kapturka tylko
Lila ...ja to w stali nierdzewnej ...nie będą po mnie pełzać jakieś glizdy
Lila ...ja to lubię o bajke o laleczce ...ma lal główkę nie ma lal główki
tfuuuu ***a o czym my tu piszemy.Jakie pochować Ja tam jeszcze tylko 85 lat pożyję i niech się dzieje co się chce
lila...ty ty chcesz do 85 lat ...nosić kłopoty tylko zawroty głowy
dobra ...
ktrzysio..jakie do 85?Mam 35(jeszcze nie do końca) i mam zamiar jeszcze 85 pożyć czyli kipnę w wieku 120 lat
Dobra dupa z bobra a z gęsiny wypociny ,kalafiory pod pachami i Bóg z wami
k*** miałem isć
narka
Lila..no własnie
lila ...jak ty teraz i do pózna 85 lat ..to nie jest taka sama twoja charakter i znikam...
Lila ...to jak Ty będziesz miał 120 lat to ja już drugą 60 będę dochodził
krzysio...ja mam charakter wiecznie taki sam,max będzie mi zmieniał pampersy albo ja maxowi.Zobaczymy120lat to najmniej .Tak długo mam zamiar pożyć
13max...my prawie w jednym wieku.Będziemy se w łóżku leżeć i wzajemnie pamperchy zmieniac
Ja się nie znam na pampersach krzysio ma wprawe bobo ma i zmienia mu
13max...albo podadzą nam pra pra pra pra wnuki.gorzej będzie jak nam na wąż nadepną
Lila ...mój wąż to będzie padalec już nie zdatny do niczego ...Chyba że kaczke będę dmuchał
lila..ty nie mozesz spac w mocy namocie tam gdzie ..straszne wampir widzi
krzysio....a własnie jadę w weekend pod namioty całą paczką w lassoj będzie się działo
Każdy mówił o czym innym,Jak zwykle w życiu rodzinnym,A ojciec (Krzysio)najgorsze wyrazy,Powtarzał po kilka razy.[ZAGADKA].Kto jest autorem tego cytatu?
gonzaga ...oo co chodzi oo mnie dobra znikam..
ale ktos zaszalał....3/3 stawka razy 1000 wygrał gad jeden
kto tak gra.....kur**
ktos ma jakies niezłeg systema!!!!!
lila..ja byłem nic nie zrobiłem .. poczekaj scols słyszał od początku
doba juz ..
13maxuu pózniej szukam nr wpisuu.. teraz obliczę MM przy kompie
Bonus Multi Multi: 730 000 złotych
gonzaga ..teraz już wiem o co chodzi ...więc tak Ci powiem ...od krzysia to się od***ol ... tak bardziej GRAMATYCZNIE Ci powiem ...i nie musisz komentować jego wpisów