Wpisy 1 004 339 – 1 004 438
1 lipca 2012 18:20 → 1 lipca 2012 20:07, 100 wpisów
gg36 sa prywatne np.gabinety dentystyczne ktore dysponuja takim sprzetem
scolls
ja mam m.in. taki sposób; w pon. kupił klient 3 drapki ex.pensja nr. 001,002,003 i wszystkie były puste to ja kupiłem 004 i wpadło akurat 50zł; czasem ktoś u jolki kupi 10 drapek i ma np. jedną pełną to ja kupuje sąsiednie nr. tych pustych
ja mam m.in. taki sposób; w pon. kupił klient 3 drapki ex.pensja nr. 001,002,003 i wszystkie były puste to ja kupiłem 004 i wpadło akurat 50zł; czasem ktoś u jolki kupi 10 drapek i ma np. jedną pełną to ja kupuje sąsiednie nr. tych pustych
ale pewnie nie da sie przesiwetlic w ten sposob aby mozna bylo sprawdzic co jest pod warstwa farby
wiadomo ze raczej kilku wysokich wygranych pod rzad to nie bedzie
scolls
bardzo efektowny, tak najczęściej mi się udaje trafić coś papierowego
bardzo efektowny, tak najczęściej mi się udaje trafić coś papierowego
scolls
jolka dostaje flaszkę jak mam wygraną z cht w dowolnej grze pow 200zł, a pow 100zł dostaje 2-4 zakłady mini
jolka dostaje flaszkę jak mam wygraną z cht w dowolnej grze pow 200zł, a pow 100zł dostaje 2-4 zakłady mini
trisetum
ale nie drapnę, bo pensji już nie ma u jolki, ale jakby z cht dała np.5/5 w mini to 10% bym dał
ale nie drapnę, bo pensji już nie ma u jolki, ale jakby z cht dała np.5/5 w mini to 10% bym dał
uuu jakieś ciemne chmurki nadciagaja żeby spadł deszczyk
---------------------------
no tam gdzie ja gram to sa 3 baby na zmiane tak po 40 roku życia
---------------------------
no tam gdzie ja gram to sa 3 baby na zmiane tak po 40 roku życia
scools
ale teraz lipne drapki robią u nas i nie ma już jak z 1-2 l. temu, gdzie 40-50zł trafiałem kilka razy w miesiącu
ale teraz lipne drapki robią u nas i nie ma już jak z 1-2 l. temu, gdzie 40-50zł trafiałem kilka razy w miesiącu
trisetum a jaki one maja z tego biznes 3 do jednej kolektury jak lotto placi 7% od obrotu
gg36 w UK zdrapki sprzedaja sie słabiutko nikt w sumie tego nie kupuje
majwoj23 przez tyle lat jeszcze nigdy nie kupiłem zadnej zdrapkitak ze jestem zdrapkowym prawiczkiem
scolls
u nas zdrapki idą jak woda, do jolki raz w mies. przychodzi klient co drapie za 500zł na raz
u nas zdrapki idą jak woda, do jolki raz w mies. przychodzi klient co drapie za 500zł na raz
scolls
ty też inwestujesz w em, po to by główną wygraną trafić, on też zapwene tak myśli
ty też inwestujesz w em, po to by główną wygraną trafić, on też zapwene tak myśli
gg no w sumie zgadza sie a wiecie jakie jest prawdopodobienstwo wygrania w takiej zdrapce?
scolls
wszystko pisze na lotto.pl, generalnie co 4 drapka jest pełna
wszystko pisze na lotto.pl, generalnie co 4 drapka jest pełna
znalezione w sieci
http://www.youtube.com/watch?v=6yxdiVsl998&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=6yxdiVsl998&feature=player_embedded
Dobry wieczór.
Jeszcze +32 C,ale nadchodzą chmury.Nareszcie.
Jeszcze +32 C,ale nadchodzą chmury.Nareszcie.
U mnie leje ,że świata nie widać już od godziny z hakiem ,błyska ,grzmi się fajnie ochłodziło
No dokładnie emerytka czas pozamykać okna w dachu i garaże bo nadchodzi coś grubszego
Gaja
Majwoj
Trisetum
Scolls
Jacek
Majwoj
Trisetum
Scolls
Jacek
Trisetum.
Jakby tak o 22;15 nadeszło coś grubszego.Byłoby fajnie.
Jakby tak o 22;15 nadeszło coś grubszego.Byłoby fajnie.
Majwoj
mój typ na mecz padnie pierwsza bramka 76+ do końca regulaminowego czasu wynik meczu 1-1 gole Iniesta i Balotelli do mecz rozstrzygnie się po karnych 4-2 dla... Wloch
Robal.
Witaj.
Witaj.
Spanien.