Wpisy 1 004 239 – 1 004 338
1 lipca 2012 17:13 → 1 lipca 2012 18:19, 100 wpisów
ja piernicze w UK to na tyle dokumentow i szkolen to moglbym otworzyc fabryke produkujaca bron masowego razenia
ja piernicze w UK wystarczy podpisac z national-lottery umowe odebrac lottomat zainstalowac w dowolnym lokalu i juz mozesz wydawac kupony
scolls
a wiesz ile płacą kolektorom od zakładu; kiedyś pisało na lotto.pl 7% od ceny zakładu, czyli np. w lotto 2,40x %= 0,17zł, od dopłaty na stadiony nie ma prowizji
a wiesz ile płacą kolektorom od zakładu; kiedyś pisało na lotto.pl 7% od ceny zakładu, czyli np. w lotto 2,40x %= 0,17zł, od dopłaty na stadiony nie ma prowizji
torsan wysle ale juz mnie nerwica bierze bo dawno tak cienkich wynikow nie mialem
majwoj tym razem nic nie pisze nic nie namawiam jak ktos chetny sam sie zglosi
ja mam swoje ktore wysylam caly czas tych 5 zakladow traktuje jako dodatkowe
torsan to bylo tydzien temu od tego czasu byly juz dwa losowania gdzie nie trafilismy nic
gg36 tak samo jak np za 5 w euromillionsach w sumie to liczy sie tylko glowna no i ewentualnie 5+1 reszta to biorac pod uwage prawdopobienstwo
gg jest dodatkowa losowana ale jak trafisz akurat z bonusem to jest 1/10 wygranej
gg zerknij sobie
www.national-lottery.co.uk/player/lotto/results/prizeBreakdown.ftl?drawNumber=1724
www.national-lottery.co.uk/player/lotto/results/prizeBreakdown.ftl?drawNumber=1724
albo jeszcze gorzej:jak nie wyslesztak jak bylo u mnie u kosmatego ostatnio tez czytalem u krissa i innych
gg36 ja coraz bardziej wierze z to ze to to OBCY maczaja w tym palce ze nie idzie tak łatwo trafic
scolls
jacy obcy; co 10 kulę losują to nie ma się co dziwić że trudno trafić
jacy obcy; co 10 kulę losują to nie ma się co dziwić że trudno trafić
gg36 no niby tak sam rachunek prawdopodobienstwa starczy i nie trzeba nic kombinowac
gg u mnie troszke na 4 minuty chmury zasłoniły słonce i nadal daje jak cholera,chciałem grila zrobić ale w takiej temp,se zostawie to na inne dni kur,,nie ma czym oddychać i cały tydzień ma tak byc ponad 30 +
i tu przypomnialo mi sie jak dawno temu gdy jeszcze nie bylo neta i komputerow tak jak dzis u kazdego w domu pewien moj znajomy zakupil zeszyt z zamiarem wypisania w nim wszystkich mozliwych kombinacji z duzym lotkui.....
jak bym wyslal moj kupon ktory zawsze wysylalem to bym mial 6/7 no ale to sie liczy bo nie wyslany
majwoj ...i nie doszedl nawet do konca wszystkich kombinacji z cyfra 1
scolla standart jak nie wyslesz to wpadna te co masz na kuponie
musze Ci majwoj napisac ze jak to do niego dotarlo to przestal grac wogole
po prostu dostal jak to sie mowi obuchem w łebwczesniej gral nalogowo kazde losowanie raz nawet mial 4/5 w expresa
trisetum dziś kupiłem 2 i 10zł wpadło, a wczoraj 11 w różnych budach i tylko 3-4miałm puste
warto te po 1 zł kupować mi sie wydaje ze tam mniejsza szansa niz w tych po 2,3
Witam ponownie.. .
Przez Podlasie przechodzi potezna burza z wichura.. . Jest ciemno jak w nocy.. .
Przez Podlasie przechodzi potezna burza z wichura.. . Jest ciemno jak w nocy.. .
trisetum
prawie zawsze biorę nr. 011--- kupiłem ją w 3żb i żadna nie była pusta i brałem 113 i ***a mać każda była pusta, 10zł na 031
prawie zawsze biorę nr. 011--- kupiłem ją w 3żb i żadna nie była pusta i brałem 113 i ***a mać każda była pusta, 10zł na 031
to jutro tez wyrwe 011 jak będzie a mam objazd po 3 sklepach gdzie są punkty TS moze jeszcze pensje sie zobaczy
torsan
zasada w zdrapmanie prosta, jeśli w paczce są wygrane po 5 i 10zł to w tej paczce nie ma 50zł; jeśli w paczce same wygrane po 1zł w tej paczce jest 50zł i w tym mi jolka pomoze
zasada w zdrapmanie prosta, jeśli w paczce są wygrane po 5 i 10zł to w tej paczce nie ma 50zł; jeśli w paczce same wygrane po 1zł w tej paczce jest 50zł i w tym mi jolka pomoze
http://www.lotto.pl/zdrapki/lista/serduszko
2 -ga zdrapka 184 -14 luty i 8 liczba miłości
2 -ga zdrapka 184 -14 luty i 8 liczba miłości
torsan
zawsze jak jestem w innym mieście i kupuję drapkę to się pytam czy była papierwoa wygrana w danej drapce/paczce,
zawsze jak jestem w innym mieście i kupuję drapkę to się pytam czy była papierwoa wygrana w danej drapce/paczce,
torsan
w ogóle na 011 w różnych drapkach b. często są wygrane, a jak jest pusta to kupuje 013
w xingo na 011 miałem 100zł i z 3tyg. temu 20zł w krzyż
w ogóle na 011 w różnych drapkach b. często są wygrane, a jak jest pusta to kupuje 013
w xingo na 011 miałem 100zł i z 3tyg. temu 20zł w krzyż