Wpisy 1 003 015 – 1 003 114
30 czerwca 2012 08:13 → 30 czerwca 2012 12:36, 100 wpisów
Kathy.
Jadę na targowisko.Kupić coś??
Kaska
e46 - świeży czosnuś i
odsuńcie się trochę od monitorka, jak dziś ze mna rozmawiacie, bo ja już prawie główkę chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch
e46 - świeży czosnuś i
odsuńcie się trochę od monitorka, jak dziś ze mna rozmawiacie, bo ja już prawie główkę chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch
Zapisałam,czereśnie i czosnek.
Czereśnie naturalnie bez robaków? .
A dla mnie gwoździe do trumny.
Kathy.Robi się.
lubię czasami.
Ale gadać z tymi co jedli nie lubię wogóle.
Chyba że telefonicznie
Jasne że bez robali!
Ale gadać z tymi co jedli nie lubię wogóle.
Chyba że telefonicznie
Jasne że bez robali!
nie ma jak wygrana (drobna) z rana, krzyż. 20 i 6zł na dwie kupione ale pierwszy zdrapman nr. 113 i
Monet
a ja tam nie przejmuję się, że z oddali śmierdzi czosnusiem
Kaska
ok usprawiedliwienie przyjęte
gg
widziałeś mecz ?, jak ich rozjechali ? jeszcze trochę i jeszcze bardziej udowodnili by swoją wyższość bez karnych
a ja tam nie przejmuję się, że z oddali śmierdzi czosnusiem
Kaska
ok usprawiedliwienie przyjęte
gg
widziałeś mecz ?, jak ich rozjechali ? jeszcze trochę i jeszcze bardziej udowodnili by swoją wyższość bez karnych
Po obejrzeniu gry obydwu zespołów w o s t a t n i c h meczach stawiałbym na Makaroni
r36
ale zauważ , niemcy grali cały czas dobrze, a kluczowy mecz przegrali; makarony też 2 ostatnie mecze dobrze grali, także kto wie czy się nie zamęczyli
ale zauważ , niemcy grali cały czas dobrze, a kluczowy mecz przegrali; makarony też 2 ostatnie mecze dobrze grali, także kto wie czy się nie zamęczyli
Monet
mam, po dwóch latach cirka - po 416 losowaniach - losowanie odbywało się raz dziennie bez niedziel - udział wartości sprzedanych, a w nawiasie - wygranych wg ilości skreśleń :
10- 63,49 /63,96/
9- 6,22 /6,22/
8- 9,52 /9,53/
7- 8,89 /8,65/
6- 4,15 /4,16/
5- 4,09 /4,05/
4- 0,99 /0,96/
3- 1,81 /1,76/
2- 0,61 /0,55/
1- 0,21 /0,17/
Według szacunków na kwoty i ilości dość podobne ilości, ale...
...odbyło się wtedy - 416 losowań - stwierdzono 3 x 10/10 ze stawką dziesięć .... Także sporo, bo ponad 100 razy stwierdzono pojedyncze 10/10 ...
A ponieważ oni te wygrane sumowali - dlatego, co do sztuki - nie wiem - ujmę to tak - wszystkich 10/10, w tamtym okresie było ponad uwaga - ponad 152 /sto pięćdziesiąt dwie/
...
mam, po dwóch latach cirka - po 416 losowaniach - losowanie odbywało się raz dziennie bez niedziel - udział wartości sprzedanych, a w nawiasie - wygranych wg ilości skreśleń :
10- 63,49 /63,96/
9- 6,22 /6,22/
8- 9,52 /9,53/
7- 8,89 /8,65/
6- 4,15 /4,16/
5- 4,09 /4,05/
4- 0,99 /0,96/
3- 1,81 /1,76/
2- 0,61 /0,55/
1- 0,21 /0,17/
Według szacunków na kwoty i ilości dość podobne ilości, ale...
...odbyło się wtedy - 416 losowań - stwierdzono 3 x 10/10 ze stawką dziesięć .... Także sporo, bo ponad 100 razy stwierdzono pojedyncze 10/10 ...
A ponieważ oni te wygrane sumowali - dlatego, co do sztuki - nie wiem - ujmę to tak - wszystkich 10/10, w tamtym okresie było ponad uwaga - ponad 152 /sto pięćdziesiąt dwie/
...
Wiec co się wydarzyło w losowaniach MM że obecnie jest jak jest?
Czy zmiana maszyny i częstotliwość może mieć aż taki wpływ?
Sposoby typowania przez grających aż tak bardzo się nie zmieniły..
daty ,rocznice,ulubione liczby itd..
Czy to jest gra liczbowa czy już losowa?
Czy zmiana maszyny i częstotliwość może mieć aż taki wpływ?
Sposoby typowania przez grających aż tak bardzo się nie zmieniły..
daty ,rocznice,ulubione liczby itd..
Czy to jest gra liczbowa czy już losowa?
monet , myśę że mogą być dwie przyczyny , jest zawieranych mniej zakładów lub druga są robione zestawy kulek by określone kulki wpadały
mniej?
jeżeli zsumujesz 14 i 22 i dołożysz po dwa losowania w niedzielę?
na pewno?
jeżeli zsumujesz 14 i 22 i dołożysz po dwa losowania w niedzielę?
na pewno?
mniej zakładów na jedno losowanie , ilość losowań nie powinieneś brać pod uwagę .
Monet, jackwar
podwyżka i dwa losowania - to prawie pewne - spowodowały pewien odpływ części graczy, ale, że aż taka różnica w ilości wygranych, każdego stopnia - zaskakuje
- ukrywanie przez totalizator - zdejmowanie ze s strony netowej, po pół roku tych danych, to coś, co mnie jeszcze bardziej zastanawia
zestawy ?- ok - wiadomo z korespondencji choćby z teesem, że są różne, ale - jak nimi 'wajchlują'?
dobrego dnia panowie i
sympatyczne panie
podwyżka i dwa losowania - to prawie pewne - spowodowały pewien odpływ części graczy, ale, że aż taka różnica w ilości wygranych, każdego stopnia - zaskakuje
- ukrywanie przez totalizator - zdejmowanie ze s strony netowej, po pół roku tych danych, to coś, co mnie jeszcze bardziej zastanawia
zestawy ?- ok - wiadomo z korespondencji choćby z teesem, że są różne, ale - jak nimi 'wajchlują'?
dobrego dnia panowie i
sympatyczne panie
e mogą robić machloje z kulkami , w dobie elektroniki i techniki są możliwości , dla tego wolałem jak kulki były nabierane z bębna
Siema!
Mam kilka pytań. Według jakiego wzoru wyliczyć ilość pewnych kombinacji? Już tłumaczę na przykładzie o co mi dokładnie chodzi.
Mam zbiór liczb (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12). Z tych wszystkich liczb będę robił trzy elementowe kombinacje (1, 2, 3), (1, 2, 4), (1, 2, 5) itd. Jak policzyć ile jest możliwości?
Gdy mam mniejszą ilość liczb mogę zrobić to od ręki. Np. mam zbiór (1, 2, 3) i robię kombinacje dwu elementowe (1, 2), (1, 3), (2, 3). Jak zrobić to z większa ilością liczb? Czy może zrobić to za mnie jakiś program?
Z góry dziękuję za odpowiedź. Życzę samych wygranych!
Mam kilka pytań. Według jakiego wzoru wyliczyć ilość pewnych kombinacji? Już tłumaczę na przykładzie o co mi dokładnie chodzi.
Mam zbiór liczb (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12). Z tych wszystkich liczb będę robił trzy elementowe kombinacje (1, 2, 3), (1, 2, 4), (1, 2, 5) itd. Jak policzyć ile jest możliwości?
Gdy mam mniejszą ilość liczb mogę zrobić to od ręki. Np. mam zbiór (1, 2, 3) i robię kombinacje dwu elementowe (1, 2), (1, 3), (2, 3). Jak zrobić to z większa ilością liczb? Czy może zrobić to za mnie jakiś program?
Z góry dziękuję za odpowiedź. Życzę samych wygranych!
tak ale ilość zakładów na losowanie była większa co się przedstawia że większa była liczba obstawionych kombinacji i jeszcze jeden aspekt , 50 były pomalowane srebrną farbą , przez co były cięższe i rzadko wpadały
pietras , w zakładce programy masz tam programik MultiPairs , między innymi może wypisać ci wszystkie kombinacje twoich liczb
ech numerki i kulki
zawsze na topie
moja trójeczka 12,61,77
zawsze na topie
moja trójeczka 12,61,77
siemka
a gdyby tak grac p0wtórkami? ostatnio duzo powtórek.6,7 nawet i 8
a gdyby tak grac p0wtórkami? ostatnio duzo powtórek.6,7 nawet i 8
no i te oboki...trza nad tym
38 SUPEROFERTA - Sobota - USA-Kanada
739 Pilka nozna - 1.Litwa - Pakruojis-Tauras
750 Pilka nozna - 1.Lotwa - Skonto Ryga-Metta LU
764 Pilka nozna - 1.Norwegia - Stromsgodset-Honefoss
1757 Pilka nozna - Spot. towarz. klubow - SV Huizen-Ajax
2310 Pilka nozna - Spot. towarz. klubow - Virton-Anderlecht
8001 Tenis K. - Wimbledon-singiel - Azarenka-Cepelova
6204 Koszykowka - Kwalifikacje ME - K. - Portugalia-Ukraina
6205 Koszykowka - Kwalifikacje ME - K. - Slowenia-Belgia
6198 Koszykowka - Kwalifikacje ME - K. - Bulgaria-Hiszpania
6031 Koszykowka - MS U-17 - M. - Francja-Egipt
6032 Koszykowka - MS U-17 - M. - USA-Czechy
6439 Siatkowka - Liga Swiatowa - M. - Portugalia-Niemcy
6440 Siatkowka - Liga Swiatowa - M. - Argentyna-Bulgaria
6433 Siatkowka - Liga Swiatowa - M. - Wlochy-Korea Pld.
6014 Koszykowka - Kwalifikacje IO - K. - Kanada-Argentyna
6207 Koszykowka - Kwalifikacje ME - K. - Szwecja-Rumunia
6034 Koszykowka - MS U-17 - M. - Litwa-Korea Pld.
6360 Siatkowka - Liga Europejska - K. - Szwajcaria-Turcja
6001 Siatkowka - Liga Europejska - M. - Holandia-Slowacja
6429 Siatkowka - Liga Swiatowa - M. - Kuba-Japonia
6434 Siatkowka - Liga Swiatowa - M. - USA-Francja
Do zapłaty: 200.00 Zł
EWK: 1 240.80 Zł
Do zapłaty: 20.00 Zł
EWK: 124.08 Zł
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 12.48 Zł
739 Pilka nozna - 1.Litwa - Pakruojis-Tauras
750 Pilka nozna - 1.Lotwa - Skonto Ryga-Metta LU
764 Pilka nozna - 1.Norwegia - Stromsgodset-Honefoss
1757 Pilka nozna - Spot. towarz. klubow - SV Huizen-Ajax
2310 Pilka nozna - Spot. towarz. klubow - Virton-Anderlecht
8001 Tenis K. - Wimbledon-singiel - Azarenka-Cepelova
6204 Koszykowka - Kwalifikacje ME - K. - Portugalia-Ukraina
6205 Koszykowka - Kwalifikacje ME - K. - Slowenia-Belgia
6198 Koszykowka - Kwalifikacje ME - K. - Bulgaria-Hiszpania
6031 Koszykowka - MS U-17 - M. - Francja-Egipt
6032 Koszykowka - MS U-17 - M. - USA-Czechy
6439 Siatkowka - Liga Swiatowa - M. - Portugalia-Niemcy
6440 Siatkowka - Liga Swiatowa - M. - Argentyna-Bulgaria
6433 Siatkowka - Liga Swiatowa - M. - Wlochy-Korea Pld.
6014 Koszykowka - Kwalifikacje IO - K. - Kanada-Argentyna
6207 Koszykowka - Kwalifikacje ME - K. - Szwecja-Rumunia
6034 Koszykowka - MS U-17 - M. - Litwa-Korea Pld.
6360 Siatkowka - Liga Europejska - K. - Szwajcaria-Turcja
6001 Siatkowka - Liga Europejska - M. - Holandia-Slowacja
6429 Siatkowka - Liga Swiatowa - M. - Kuba-Japonia
6434 Siatkowka - Liga Swiatowa - M. - USA-Francja
Do zapłaty: 200.00 Zł
EWK: 1 240.80 Zł
Do zapłaty: 20.00 Zł
EWK: 124.08 Zł
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 12.48 Zł
horoskop na weekend:
Wodnik,
Będziesz mieć postawę impulsywną, nie pozwalaj, aby uczucia tobą kierowały działaj z rozwagą, mógłbyś popełnić błędy i zapłacić wysokimi konsekwencjami. Nie będziesz sprytny i pozwolisz na to, aby twój partner spostrzegł się, że miałeś przelotny flirt uważaj, aby nie popełnić więcej błędu pozostawiając ślady.
Wodnik,
Będziesz mieć postawę impulsywną, nie pozwalaj, aby uczucia tobą kierowały działaj z rozwagą, mógłbyś popełnić błędy i zapłacić wysokimi konsekwencjami. Nie będziesz sprytny i pozwolisz na to, aby twój partner spostrzegł się, że miałeś przelotny flirt uważaj, aby nie popełnić więcej błędu pozostawiając ślady.
emeryt
Robal_36
albinlotto teraz tylko
klucze od "5" w ręku,
najpierw do kolektury
potem jazda w turystykę
klucze od "5" w ręku,
najpierw do kolektury
potem jazda w turystykę
kto tu jest taki mądry, że się podszywa pode mnie na forum rejestrując nick zmieniony minimalnie 2ma literami żeby wyglądał na mój
Kathy
Monet
Robal
Proszę bardzo.
Monet
Robal
Proszę bardzo.
emeryt ale ja koziorożec
Emeryt Witaj.
znacie ten kawał
Boże daj mi wygrać
Boże daj mi wygrać
No w końcu zagraj , jak mam dać ci wygrać ?
Boże daj mi wygrać
Boże daj mi wygrać
No w końcu zagraj , jak mam dać ci wygrać ?
@ jackwar do 1003056.
1 - tak
2 - to tym gorzej dla grających - bo 10/10 przy 20 z 70, to jakieś 1: 2,5 mln, a z 80-u 1: 9 mln ... no i cena stąd ten ichni pomysł - na bonus - no i widzimy, co ile się trafia
1 - tak
2 - to tym gorzej dla grających - bo 10/10 przy 20 z 70, to jakieś 1: 2,5 mln, a z 80-u 1: 9 mln ... no i cena stąd ten ichni pomysł - na bonus - no i widzimy, co ile się trafia
nick ? cóż - słyszałem, że nie wykupuje się na własność, a tu tak delikatnie - tylko eL z eF przestawione ...
A prawdziwe imę je.. ? a. taboret b. chamek ze wsi, c. troll, d.zbliża się niedziela, a ciepło sie robi i w dekiel wali,
e. znudzone towarzystwo z kółka gospodyń wiejskich,
f. konkurencja - któż może wiedzieć ?
I podobno -
1. walka z wiatrakami 2. zwiększona oglądalność
a być może i więcej powodów różnych...
A co byś obstawiał ? od a-f i od 1-2 ?
A prawdziwe imę je.. ? a. taboret b. chamek ze wsi, c. troll, d.zbliża się niedziela, a ciepło sie robi i w dekiel wali,
e. znudzone towarzystwo z kółka gospodyń wiejskich,
f. konkurencja - któż może wiedzieć ?
I podobno -
1. walka z wiatrakami 2. zwiększona oglądalność
a być może i więcej powodów różnych...
A co byś obstawiał ? od a-f i od 1-2 ?
Robal , zgadzam się a bonus robi grę ale tylko okresowo jak jest , co do trafienia to jest ciężko , można sprawdzić swoje liczby czy kiedyś coś na nie wpadło , myślę że powinni wprowadzić eurolotto ale to by się wiązało z odpływem kasiory
e46
dzięki serdeczne idę się solidnie znaczosnkować
jackwar
- czasem się trafia - nie zapodają po losowaniu, że bonus PAD - a gra wtedy niewiele mniej osób, owszem jest, to wabik, ale i pic na wodę
Bo - ile by jego nie było - prawdopodobieństwo dla pojedynczego gracza jest takie samo, prawda ?
dobrego popołudnia
dzięki serdeczne idę się solidnie znaczosnkować
jackwar
- czasem się trafia - nie zapodają po losowaniu, że bonus PAD - a gra wtedy niewiele mniej osób, owszem jest, to wabik, ale i pic na wodę
Bo - ile by jego nie było - prawdopodobieństwo dla pojedynczego gracza jest takie samo, prawda ?
dobrego popołudnia
i igreet all i znikam poowwoo....
pula lotto z przed kilku minut to 2,6mln-- klientów w żb brak,
na w sumie 7 zdrapmanów kupionych tylko 2 puste, ale max. wygrana na razie .... 2zł
Gorąco,gorąco.Tylko siedzieć w ogródku i oblewać się zimnym
prysznicem.Co niniejszym czynię.
prysznicem.Co niniejszym czynię.
emerytka u mnie już ponad 30C w cieniu chciałem trawe kosić ale nie ma mowy
Trisetum.
U nas 29 .
U nas 29 .
jeszcze tego bonusu nikt nie zgasił ciekawe czy dojdzie do 1,7 mln
szukajcie dalej ex. pensji-- u mnie i w sąsiednim krośnie i gorlicach już nie ma
Gdzie jest Hipcio.
Chyba dostał od przeora bana na MP.
Chyba dostał od przeora bana na MP.
gg....u mnie w kolekturach mnóstwo tej pensji..zapraszam
Daj mi te liczby widzę ze gracie jakiś sposób macie czy kicha xD bo ja próguje wszystkiego i nic...
kriss
to kupuj, szacowana przeze mnie szansa na 196tyś to 1: 80-100tyś
to kupuj, szacowana przeze mnie szansa na 196tyś to 1: 80-100tyś
gg...tyle jeszcze zostało do drapania?
gg...cena troche zaporowa jak na jedna zdrapke
kriss
ja szacuję że ok. 250-300 tyś pensji w całym kraju i 3x gł wygrana czeka
ja szacuję że ok. 250-300 tyś pensji w całym kraju i 3x gł wygrana czeka
torsan
toż to moja ulubiona drapka, i czekam na okazje trafiania min. 50zł, myślę że jolki pomogą
toż to moja ulubiona drapka, i czekam na okazje trafiania min. 50zł, myślę że jolki pomogą