Wpisy 100 131 – 100 269
7 marca 2010 15:02 → 7 marca 2010 21:29, 100 wpisów
Dajcie spokój mackowi bo ma rację Onyszko w Legii nie zagrał minuty (ani jednej) a że zdobył puchar był w kadrze to zdobył ZNAWCY PIŁKI POŻAL SIĘ BOŻE!!!
Maciek pozdrawiam
Maciek pozdrawiam
Edi8 pokręciło Ciebie całkowicie,ten hipcio musi być pluszowy,a nie z gumy.Popraw się.
Odra prowadzi 1:0
Piechniak 44'
Piechniak 44'
A o 1400 chciałem pozbyć się pecha i puściłem multi,a oni zamiast59 wylosowali 60 i znów minus.
Dobrze by było jak by to była baba, bo baby tylko tak żałośnie potrafią skomleć,niestety to "facet"i psuje opinie wszystkim facetom.ADMINIE załatw mu ten wpis.
dantev znowu zaczynasz?
Gówno grał i pisze się w dupie nie uczyli w szkole?
Gówno grał i pisze się w dupie nie uczyli w szkole?
Z okazji dnia kobiet życzę Kobietom odwiedzającym multipasko dużych wygranych,nie zapominajcie o trzymaniu w domu maskotek hipcio.Pozdrawiam.
maciek-----tylko nie daj się sprowokować tym 2 panom wiesz to poważni kibice ich Legia gra a tu napinka w necie na multipasko
Nie dziwcie sie tej parze wzajemnej adoracji.Jeden płacze od rana bo mu wpis usunęli,drugi go chce pocieszać.Jakiś tam zespół obstawiony przegrywa,kasa ucieka,a to jedyne źródła utrzymania rodziny.Więc troche szacunku dla tych skołowanych graczy,pocieszmy ich,że jutro też jest dzień i można odrobić stratę.A poza tym to przykre jak takie pierdoły mogą zepsuć humory takich wspaniałych graczy.Panowie dajcie spokój,nie dobija sie leżących.Pozdrawiam
1)Ammann
2)Adam Małysz
2)Adam Małysz
lila >>> witam Cię serdecznie Ciebie mariuncio75 też.
Właśnie oglądałam skoki - jednak Adaś jest niesamowity pozazdrościć formy :)
pozd
Właśnie oglądałam skoki - jednak Adaś jest niesamowity pozazdrościć formy :)
pozd
wszystkie wpisy ediego8 zniknęły,a szkoda,
ponieważ po wczorajszym okrągłym stutysięcznym
wpisie byli państwo świadkami najdłuższego orgazmu
na świecie,a tak długi orgazm może mieć tylko
stuprocentowa kobieta.
Pozdrawiam wszystkie kobiety.
ponieważ po wczorajszym okrągłym stutysięcznym
wpisie byli państwo świadkami najdłuższego orgazmu
na świecie,a tak długi orgazm może mieć tylko
stuprocentowa kobieta.
Pozdrawiam wszystkie kobiety.
zwierzak zaraz Cię to samo czeka narzekasz że zaśmieca czata a robisz to samo.Pozdrawiam
SirMavins>>> :)
Może śpią - jestem aktualnie pod wrażeniem formy Adasia,a on w moim wieku jest.Ciekawa jestem czy kończąc ten sezon - będzie się dalej realizował czy już będzie kończył swoją karierę.
pozd
Może śpią - jestem aktualnie pod wrażeniem formy Adasia,a on w moim wieku jest.Ciekawa jestem czy kończąc ten sezon - będzie się dalej realizował czy już będzie kończył swoją karierę.
pozd
SirMavins , oglądam mecz Legii. Zespół Odry broni się jak tylko może. Wygląda na to że dziś także będzie niespodzianka. Wisła - Arka 0:1
Ruch - Zagłębie 0:2 (brawo)
Legia - Odra 0:1 ???
Legia - Odra 0:1 ???
Pęsko,żeby tego uniknąć biorę się za typowanie,
a następnie wychodzę na miasto.
a następnie wychodzę na miasto.
Mam do Was pytanie. Jak można usunąć konto z tej strony ?
Wysłałem już dwa razy prośbę do Administratora Pasko w tej sprawie ale dalej tu jestem - co trochę mnie niepokoi.
Wysłałem już dwa razy prośbę do Administratora Pasko w tej sprawie ale dalej tu jestem - co trochę mnie niepokoi.
Wisła - Arka 0:1
Legia - Odra 0:1
A jednak niespodzianka .
Legia - Odra 0:1
A jednak niespodzianka .
Bet365
Everton - Hull City LB 2,5 - 2 - 1.80
Hoffenheim - Mainz LB 2,5 - 2 - 1.80
Fenerbahce - Antalyaspor LB 2,5 - 2 - 1.66
Inter Mediolan - Genoa - 1 - 1.40
AKO: 7.52
Everton - Hull City LB 2,5 - 2 - 1.80
Hoffenheim - Mainz LB 2,5 - 2 - 1.80
Fenerbahce - Antalyaspor LB 2,5 - 2 - 1.66
Inter Mediolan - Genoa - 1 - 1.40
AKO: 7.52
Wszystkie wpisy Edi8 zostały skasowane niezależnie od treści, a zostają wpisy pewnej panny z Wałbrzycha która pod różnymi nikami nic sensownego jeszcze nie napisała jedynie lubi wyzywać innych od mend ,idiotów ,bałwanów i.t.p. Brawo moderacja. Tak trzymać.
kulkomaniak > moje też. Pozostały tylko te, które obrażały Ediego i mnie.
Ale nie będę dyskutował z konduktorami tego pociągu bez maszynisty. Zatrzymał się na stacji z lat 80-tych gdzie tylko jedni mieli rację. A kto się z nimi nie zgadzał - byli jak tu, kasowani.
Ps. Ja też prosiłem administratora o skasowanie mojego konta i wszystkich moich wpisów. Co do wpisów, to kasowane są na bieżąco. Konto chyba musi pozostać, dla dobrej statystyki.
Ale nie będę dyskutował z konduktorami tego pociągu bez maszynisty. Zatrzymał się na stacji z lat 80-tych gdzie tylko jedni mieli rację. A kto się z nimi nie zgadzał - byli jak tu, kasowani.
Ps. Ja też prosiłem administratora o skasowanie mojego konta i wszystkich moich wpisów. Co do wpisów, to kasowane są na bieżąco. Konto chyba musi pozostać, dla dobrej statystyki.
Pomimo mojego braku za interesowania sportem,to jest mi przykro,że nasza WISEŁKA tak przegrywa.W prasie pisali że Wisła nie ma kasy,a znów z innych źródeł wiem że zawodnicy bardzo dobrze zarabiają.Ale widocznie taki jest sport.Im bardziej go poznaje tym bardziej czasem sie dziwie,ale już na to my gracze nie mamy wpływu.Ciesze sie że drużyna SLAWOMIRA wygrała,bo widzę, że sie cieszy Gratuluje i pozdrawiam.Mój kupon nr 3 niestety bedzie ogonem latawca.Remis Gaziantep - Kocaelispor 1:1 położył kuponik,ale spoko,mogłem dać podpórkę w postaci remisu.Ale taki mądry jestem po meczu.
Czy ten mecz, z wczoraj będzie czy nie?
Carl Jena-Holstein Kiel
Był odwołany.
Carl Jena-Holstein Kiel
Był odwołany.
Ale dlaczego wpis 100186 został usunięty to już tego nie mogę pojąć.
DANTEV NIE Życzę SOBIE ABYŚ mnie nazywał idiotą.Co sobie myślisz, że z kim masz tu do czynienia.Uważam że odpowiedź dlaczego wpisy są skasowane,została dana.Jak ktoś nie ma szacunku dla drugiego człowieka - gracza,to lepiej niech znika z czatu,a jego wpisy obrażające innych kasowane.I tak też wreszcie sie stało.
Pasko. Jak będziesz czytał usunięte wpisy to proszę odpowiedz dlaczego zostały usunięte moje wpisy 100175,100181,100184,100186 oraz wpis DanteV-a 100177. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
>>>kogucik19-dopóki nasi piłkarze będą grać u buków na swoje przegrane mecze, nie wyłożę ani złotówki na typowanie polskich zespołów
pozdrawiam
wisła ?
ruch ?
legia ?
w lechu chociaż piłkarze dbają wiecej o polakierowanie włosów, niż o formę, umiejetności, to jednak zachowują twarz przed kibicami
pozdrawiam
wisła ?
ruch ?
legia ?
w lechu chociaż piłkarze dbają wiecej o polakierowanie włosów, niż o formę, umiejetności, to jednak zachowują twarz przed kibicami
Radze pozostałym moderatorom zachować większą wstrzemięźliwość w kasowaniu wpisów
>>>pasko-dziękuję za porządek /po poznańsku/ na forum
pozdrawiam
miłego dnia
pozdrawiam
miłego dnia
>>>lila-witam na forum
pozdrawiam
jak Ci szło ostatnio typowanie ? bo parę dni nie bylo mnie i nie śledziłem Twoich typów
pozdrawiam
jak Ci szło ostatnio typowanie ? bo parę dni nie bylo mnie i nie śledziłem Twoich typów
SirMavins z tymi meczami odwołanymi to tylko jest problem.Bo nawet na punkcie nic nie wiedzą bo brak informacji z centrali.Ukazuje mu sie że kupon nierozstrzygnięty i jesteś w czarnej dziurze.Ja zawsze o pomoc prosze SLAWOMIRA on jakimś cudem wie co będzie dalej.Dziś też mam jeden mecz odwołany nr 2485.I znów problem to wole żeby mi kupon nie wyszedł,jak mam być zawieszony w niepewności.Pozdrawiam
Jeżeli jesteś takim zapobiegliwym administratorem to dlaczego nie chcesz usunąć mojego konta o co Cię kilka razy prosiłem ?
Boisz się mimo wszystko o statystyki ?
Jeszcze raz kategorycznie ŻĄDAM usunięcia konta łącznie z całą historią.
Boisz się mimo wszystko o statystyki ?
Jeszcze raz kategorycznie ŻĄDAM usunięcia konta łącznie z całą historią.
kogucik19 , 2485 co to za mecz?
SirMavins , będziesz miał zwrot po kursie 1.00.
SirMavins , będziesz miał zwrot po kursie 1.00.
2485 FC Vaduz - Le Mont
>>>kogucik19-czyli ten mecz
6594 Schwenningen - Lausitzer Fuchse
jeszcze nie rozstrzygnęła firma ?
życzę ci pomyślnego zakończenia
ponad 2600 zł nigdzie nie chce leżeć
6594 Schwenningen - Lausitzer Fuchse
jeszcze nie rozstrzygnęła firma ?
życzę ci pomyślnego zakończenia
ponad 2600 zł nigdzie nie chce leżeć
Link do livestreama z meczu Bundesligi Hoffenheim - Mainz:
http://www.atdhe.net/14509/watch-hoffenheim-vs-mainz
Pzdr.
edi8
http://www.atdhe.net/14509/watch-hoffenheim-vs-mainz
Pzdr.
edi8
To mecz FC VADUZ - LE MONT.Co najgorsze że niestety inne wchodza ,i tylko 1887 o 21,15 będzie rozegrany.Pozdrawiam
Póki co brak wiadomości na temat nowych terminów meczy przełożonych .
W drugim kuponie to tylko Benfika została do rozegrania.Mam nadzieje że nie da plamy,i kuponik wejdzie póki nie bedzie wiadomo co z odłożonym meczem.SLWOMIR dzięki.
DANTEV skoro wielka przepaść to zakończmy tak jak prosiłem nasza wymianę.Nazwałeś graczy na czacie idiotami i zareagowałem bo sobie nie życze.Szkoda naszego pisania,wiec już przestań wymieniać mego nicka.I dla ludzi kulturalnych zachowuje sie milutko i z sympatią,a chamom odpowiadam po chamsku.Oba te zachowania są mi bliskie.I nie pisz już nic do mnie.Prosze.Na szczęście moderatorzy zadziałali i skasowali wpis i chwała im za to.Dodam tylko że jest tu tyle sympatycznych osób,tak że nie będzie mi ciebie brakowało.
Nie rozumiem dlaczego użytkownicy,którzy nic nie wnoszą do tego portalu,a wręcz sieją tylko zadymę,kłócą się - są zdziwieni postawą "szefostwa"?
Ja ich postawą nie jestem zdziwiona - śmieszy mnie tylko fakt,że dorośli mężczyźni walczą o dominację i to w wirtualce hehe.
Godne pożałowania,mieszając do tego wszystkich łącznie z samym Adminem i modami.
Godne pożałowania,mieszając do tego wszystkich łącznie z samym Adminem i modami.
MADZIA77 w jednym wpisie nie kierowanym do Ciebie chyba nie zrozumiałeś mojej intencji,bo chyba niezbyt wyraźnie ją wyraziłem.Ale to juz historia.Miałem na myśli,że facet skarzy sie na Ciebie.Co to za facet który skarży sie na kobietę.Zamiast odpisać dowcipnie,to płakał i wyglądało to tak jak by sie skarżył "kobieta mnie bije"(gdzie te chłopy gdzie)Pozdrawiam
madzia77 > a ty jesteś kobietą czy mężczyzną?
Bo kogucik bardzo często pisze do ciebie w rodzaju męskim.
Przed chwilą tak samo: "MADZIA77............. zrozumiałeś....."
Bo kogucik bardzo często pisze do ciebie w rodzaju męskim.
Przed chwilą tak samo: "MADZIA77............. zrozumiałeś....."
kogucik19 >>> on mnie obraża i mój wygląd,bo już mu pomysłu brakło jak mi dokuczyć - ale nie jest w stanie mnie "zdołować"
niczym,a biegałam za nim? - jedyne czego byłam ciekawa to tego co ma w swojej główce odnośnie zakładów itp.
Fascynowała mnie jego wiedza jak i wiedza edi8 - nic po za tym.
Ponad to wydawało mi się,że jest "na poziomie" ale rozczarowałam się,bo według moich kryteriów nie jest.
A jeżeli sobie myśli,że biegałam "za nim" to niech sobie tak myśli i już - nie mam na to żadnego wpływu.
pozd
niczym,a biegałam za nim? - jedyne czego byłam ciekawa to tego co ma w swojej główce odnośnie zakładów itp.
Fascynowała mnie jego wiedza jak i wiedza edi8 - nic po za tym.
Ponad to wydawało mi się,że jest "na poziomie" ale rozczarowałam się,bo według moich kryteriów nie jest.
A jeżeli sobie myśli,że biegałam "za nim" to niech sobie tak myśli i już - nie mam na to żadnego wpływu.
pozd
madzia77 > 99% dzisiejszych twoich wpisów jest o mnie.
Faktycznie. Nie biegasz za mną i nic o mnie nie piszesz. Chyba już sama nie wierzysz w to co piszesz.
Faktycznie. Nie biegasz za mną i nic o mnie nie piszesz. Chyba już sama nie wierzysz w to co piszesz.
Nie wiem dlaczego,tak kogucik stanął ci drzazgą w oku,chyba cie tylko drobiem za młodu karmili.A po co ten wpis kasować,on nikogo nie obraża jest tylko wyrażeniem pewnej prawdy o pewnym człowieku który wszędzie widział dziadostwo i chciał robić porządek pod względem kultury.Zastanawia mnie tylko co tak cie cięgnie na tą stronkę skoro zaistniałeś na innych portalach.A wracasz robisz zadymę wyciągasz wspomnienia.Nie godne to postępowanie.Nie ma w POLSCE drugiego profesora który by sobie pozwolił na takie poniżanie swojej osoby.Żaden wysoko wykształcony człowiek nie zniżył by sie do takiego chamstwa.Prędzej by zmienił portal,bo wstyd by mu było tu dłużej przebywać.Już człowiek z tytułem mgr ma troche honoru i ambicji.Napisałem troche a nie dużo.Pomyśl o tym człowieku.
A o to wpis z mojej księgi gości
madzia77 2009-11-03 21:03:59
"Witam cieplutko.Jeżeli znalazłbyś czas to prosiłabym o odpowiedzi w interesującym mnie temacie,nie jest to takie łatwe jakby się mogło wydawać,namiar na mnie masz".
Możecie sprawdzić. odpowiedzi z mojej strony nie było żadnej. Dlaczego? Bo mnie nie interesują tematy użytkowniczki madzia77.
To tyle na temat kto za kim biega. Nara.
-----------------------------------------------------------
edi8 > nic dodać nic ująć. Pozdrawiam
madzia77 2009-11-03 21:03:59
"Witam cieplutko.Jeżeli znalazłbyś czas to prosiłabym o odpowiedzi w interesującym mnie temacie,nie jest to takie łatwe jakby się mogło wydawać,namiar na mnie masz".
Możecie sprawdzić. odpowiedzi z mojej strony nie było żadnej. Dlaczego? Bo mnie nie interesują tematy użytkowniczki madzia77.
To tyle na temat kto za kim biega. Nara.
-----------------------------------------------------------
edi8 > nic dodać nic ująć. Pozdrawiam
OK, jest OK.
Dzięki za pomoc.
W takim razie ładnie wejdzie ponad 60% wszystkich moich kuponów złożonych, co mnie cieszy.
koguciku19 - widzę, że dziś masz dużo latawców...
c.d.n.
Dzięki za pomoc.
W takim razie ładnie wejdzie ponad 60% wszystkich moich kuponów złożonych, co mnie cieszy.
koguciku19 - widzę, że dziś masz dużo latawców...
c.d.n.
madzia77 > uwierz mi, że kilku użytkownikom tej strony swoją wiedzę przekazałem. Ale prosiłem żeby zachowali ją dla siebie. Dlatego nie zabierają tutaj głosu, za co ich szanuje. Jedna osoba wie gdzie typuje i jakie są moje osiągnięcia. A przestałem podawać swoje typy na tej stronie z jednego prostego powodu. Bo wchodzili w mój temat osobnicy którzy nie mieli minimalnej wiedzy na temat typowań, a tylko krytykowali i obrażali. Dodatkowo osobnicy ci nie oddali na tej stronie ani jednego typu. Reakcji Administratora i moderacji nie było żadnej. A dlaczego się tutaj pojawiam? Zawsze pojawiam się wywołany. Prosiłem o skasowanie konta oraz wszystkich moich wpisów, ale prośba ta nie została spełniona przez Administratora tej strony.
Dlatego jak tylko o mnie coś napiszecie, pojawiam się żeby odpowiadać.
Dlatego jak tylko o mnie coś napiszecie, pojawiam się żeby odpowiadać.
A może byście tak wyluzowali w końcu ?
Waszą wzajemną nienawiść to jedno, wielkie, cholerne gówno, w którym pławicie się z rozkoszą niczym żuczki gnojki.
Typuję i spadam -w inną część netu - jak to mówi hipcio. Nic tu po mnie....
Waszą wzajemną nienawiść to jedno, wielkie, cholerne gówno, w którym pławicie się z rozkoszą niczym żuczki gnojki.
Typuję i spadam -w inną część netu - jak to mówi hipcio. Nic tu po mnie....
Potwierdzam w całej rozciągłości to co "danteV" napisał.
Szturmem wszedł na pewien portal typerski i od samego początku swojej obecności pokazuje tam bardzo wysoką klasę przez wielu zauważoną i docenianą.Jest w najściślejszej czołówce skuteczności gry.
A to , że nie podaje już typów w tym swoim wątku , który specjalnie tu na forum założył , to efekt tego , że po prostu mu to uniemożliwiono - rozpieprzając jego przedsięwzięcie.
Żadnej pomocy czy wsparcia dla zrobienia porządku z tymi , którzy zaśmiecali mu temat - ze strony Admina ani moderatorów nie dostał , a statusu moda własnego wątku jeszcze wtedy nie było...
Szturmem wszedł na pewien portal typerski i od samego początku swojej obecności pokazuje tam bardzo wysoką klasę przez wielu zauważoną i docenianą.Jest w najściślejszej czołówce skuteczności gry.
A to , że nie podaje już typów w tym swoim wątku , który specjalnie tu na forum założył , to efekt tego , że po prostu mu to uniemożliwiono - rozpieprzając jego przedsięwzięcie.
Żadnej pomocy czy wsparcia dla zrobienia porządku z tymi , którzy zaśmiecali mu temat - ze strony Admina ani moderatorów nie dostał , a statusu moda własnego wątku jeszcze wtedy nie było...
danteV >>> ogółem nigdy nie podważałam tego,że "potrafisz" i to co pokazałeś tylko potwierdziło to danteV - odpowiadałam tylko na ataki personalne.Nic po za tym.
a ja wróciłem z miasta
^
^^^
^^^^^
^^^^^^^
^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^
! PIWO !
!_____________!
! !
! !
! I I !
! I I !
! I I !
!___I____I____!
i jest mi bardzo wesoło,dlatego chciałem przeprosić wszystkich użytkowników za moje wczorajsze występy
pod nickiem dzikus i zwierzak.PRZEPRASZAM tak jakoś
wyszło,ta sarepska z colą i lodem po prostu mi nie
służy,SORRY :)
^
^^^
^^^^^
^^^^^^^
^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^
! PIWO !
!_____________!
! !
! !
! I I !
! I I !
! I I !
!___I____I____!
i jest mi bardzo wesoło,dlatego chciałem przeprosić wszystkich użytkowników za moje wczorajsze występy
pod nickiem dzikus i zwierzak.PRZEPRASZAM tak jakoś
wyszło,ta sarepska z colą i lodem po prostu mi nie
służy,SORRY :)
SirMavins tak latawiec będzie długi bo i 1 kuponik dołączę do tego zestawu latającego.Korciło mnie aby dodać podpórki ale wiesz 2 próg to można zaryzykować.Nic na siłę.Ale kupon nr 2 powinien wejść,ale nie dziele skóry na Niedźwiedziu.Ale za to zabawa przednia,bo juz jestem wygrany, a w ostatniej minucie bęc i już jestem przegrany.Ot taka zabawa,ale póki co to jestem w plecy.Wprawdzie już nie tak dużo,ale jednak.Musze dobrze liczyć bo mój księgowy,jak bym tylko coś po kombinował natychmiast by to ujawnił i znów by sie pastwił nad drobiem.Pozdrawiam.
Jak ktoś jest dobrym typerem to nic nie jest w stanie mu zaszkodzić,a jednak mu zaszkodzono to widocznie nie był taki dobry skoro zrezygnował.Wszyscy jesteśmy dobrzy więc po co się przenosił.A jak się przeniósł,to po cholerę wraca.Niech tam podaje,a tu niech sie pożegna i podziękuje adminowi za współprace i święto lasu.A poza tym chyba jak jest taki dobry i czytaty i pisaty to adwokata i Świadka nie potrzebuje.Ale ręka rękę myje ja u Zdzicha i Krzycha.
A co to za drink z musztardą?
Co do wcześniejszego wpisu to się zgadzam, tak było i jest, choć już o wiele mniej jeśli chodzi o kulki.
Ma ktoś myśl, pomysł..no to jechać na niego po całości.
Swego czasu toczyłem polemikę z niejakim mirror rodzaju nijakiego, który tylko czekał na moją niemoc wypowiadania się, wynikłą z przyczyn, o których pisałem i pojechał po mnie po całości.
Potem lub tez jednocześnie toczyłem bój z niejaką panią Giez (G$), która również pisała głupoty w tym mnie obrażając i tyle się znała na wyborze pewniaków, co widać do dziś. Zero metod, zero analiz, ale huzia na Józia...
I podobnie jest z bukmacherką.
Ja, nie mając o tym pojęcia poprosiłem o wskazanie stosowanych materiałów i o pomoc bezpośrednią.
Otrzymałem ją od wielu lepiej wtajemniczonych i dziś już coś wiem. Nie znaczy to, że w ciągu ponad miesiąca stałem się Alfą i Omegą, ale mam pewną wiedzą, którą mogę się (już) z dopiero co rozpoczynającymi podzielić - co też robię. A przecież, co oczywiste, nie zawsze mam rację.
I tu właśnie wchodzą te mendy aspołeczne, które wypominają mi słabą znajomość tematu, przy czym sami nie napiszą nic od siebie. Ewentualnie "wiem i się tym nie podzielę". Jasne, gratuluję postawy.
Niezależnie od mojego osobistego stosunku do osób tych czy owych, oni mieli rację. I MAJĄ. Tak, ci co pisali, ze jak chwyci się wiatr, to będzie dobrze. I jest.
Nie, nie jakaś rewelka i super gruby portfel napchany kasą od buków, ale plusowe=dodatnie wyniki finansowe. Owszem w większości wypadków moje typowanie ma charakter analityczny i edukacyjny, ale nie znaczy, ze nie puszczam kuponów.
Te i owe wchodzą!!!
A sumarycznie mam zysk.
Nie dziwi mnie przeto, ze jeden z drugim, trzecim opuszczają ten padół i wymieniają się wiadomościami gdzieś tam poza tym czymś, skoro tu dostali kopa.
No to do jutra.
Co do wcześniejszego wpisu to się zgadzam, tak było i jest, choć już o wiele mniej jeśli chodzi o kulki.
Ma ktoś myśl, pomysł..no to jechać na niego po całości.
Swego czasu toczyłem polemikę z niejakim mirror rodzaju nijakiego, który tylko czekał na moją niemoc wypowiadania się, wynikłą z przyczyn, o których pisałem i pojechał po mnie po całości.
Potem lub tez jednocześnie toczyłem bój z niejaką panią Giez (G$), która również pisała głupoty w tym mnie obrażając i tyle się znała na wyborze pewniaków, co widać do dziś. Zero metod, zero analiz, ale huzia na Józia...
I podobnie jest z bukmacherką.
Ja, nie mając o tym pojęcia poprosiłem o wskazanie stosowanych materiałów i o pomoc bezpośrednią.
Otrzymałem ją od wielu lepiej wtajemniczonych i dziś już coś wiem. Nie znaczy to, że w ciągu ponad miesiąca stałem się Alfą i Omegą, ale mam pewną wiedzą, którą mogę się (już) z dopiero co rozpoczynającymi podzielić - co też robię. A przecież, co oczywiste, nie zawsze mam rację.
I tu właśnie wchodzą te mendy aspołeczne, które wypominają mi słabą znajomość tematu, przy czym sami nie napiszą nic od siebie. Ewentualnie "wiem i się tym nie podzielę". Jasne, gratuluję postawy.
Niezależnie od mojego osobistego stosunku do osób tych czy owych, oni mieli rację. I MAJĄ. Tak, ci co pisali, ze jak chwyci się wiatr, to będzie dobrze. I jest.
Nie, nie jakaś rewelka i super gruby portfel napchany kasą od buków, ale plusowe=dodatnie wyniki finansowe. Owszem w większości wypadków moje typowanie ma charakter analityczny i edukacyjny, ale nie znaczy, ze nie puszczam kuponów.
Te i owe wchodzą!!!
A sumarycznie mam zysk.
Nie dziwi mnie przeto, ze jeden z drugim, trzecim opuszczają ten padół i wymieniają się wiadomościami gdzieś tam poza tym czymś, skoro tu dostali kopa.
No to do jutra.
powtórzę to co pisałem wczoraj,
to jest strona dla graczy w
lotto,minilotto,mm.
W te gry grają miliony,
więc dlatego mamy tutaj
różniące się wpisy.
(miliony)
to jest strona dla graczy w
lotto,minilotto,mm.
W te gry grają miliony,
więc dlatego mamy tutaj
różniące się wpisy.
(miliony)
-------------D Z I E Ń K O B I E T--------------
Dla dziewcząt, które znam
moc życzeń dzisiaj mam,
dużo zdrowia, szczęścia i miłości
oraz kwiatów i radości,
niechaj się to niesie na cały kraj,
dziś dla pań wszystko naj... naj... naj.
-------------------------------------------------
http://www.fitnessuniversum.pl/pictures/news/dzien_kobiet.jpg
Dla dziewcząt, które znam
moc życzeń dzisiaj mam,
dużo zdrowia, szczęścia i miłości
oraz kwiatów i radości,
niechaj się to niesie na cały kraj,
dziś dla pań wszystko naj... naj... naj.
-------------------------------------------------
http://www.fitnessuniversum.pl/pictures/news/dzien_kobiet.jpg
30 minut dziennie miało być,a to już może studentom zaszkodzić.
a ja z innej beczki...jak wiadomo jutro ostatnie losowanie tsn.totalizator napisał że w przypadku nie trafienia głowne wygranej rozdzieli kase na mniejsze trafienia.zamierzam wysłać wszystkie 36 numerków na pojedynczych zakładach szczególnie że już jest w puli 850 tys.jak bede miał pecha to mi się zwruci za 1 trafiony numerek.nie sądzicie że warto zaryzykować?drugi raz już sie taka sytuacja nie powtórzy,a mała jest szansa że akurat jutro wylosują szcęśliwca który zgarnie wszystko.
Nie opłaci ci się to!!
Nawet w najlepszej opcji za trafienie tylko numerka otrzymasz nie więcej niż 20 złotych, a obstawienie wszystkich to wydatek 90 złotych, czyli jesteś na minusie 70 zł
Oczywiście w przypadku trafienia 2+1 można liczyć na zwrot kosztów, albo wygraną rzędu kilkunastu zł
sądzę, że juro ktoś trafi i zgarnie pulę
Pozdrawiam.
Nawet w najlepszej opcji za trafienie tylko numerka otrzymasz nie więcej niż 20 złotych, a obstawienie wszystkich to wydatek 90 złotych, czyli jesteś na minusie 70 zł
Oczywiście w przypadku trafienia 2+1 można liczyć na zwrot kosztów, albo wygraną rzędu kilkunastu zł
sądzę, że juro ktoś trafi i zgarnie pulę
Pozdrawiam.
Pewnie że nie sięgam mu do pięt bo on ma kikuty,więc o czym ty piszesz.A my nie skończyliśmy wzajemnej wymiany poglądów?.Juz sie z tobą pożegnałem a teraz ty za mną chodzisz i skamlesz.Odwal sie ode mnie to chyba najbardziej łagodne słowo jakie moge uzyć w stosunku do ciebie.Chyba Że żyć beze mnie nie możesz to ok damy rade z dwoma namolnymi wielbicielami.
Rico jeżeli nie padnie główna wygrana w TSN to za trafienie 1 cyfry zapłacą około 70-90zł. To wynika z prostego wyliczenia. Pzdr.
Wysokość wygranych, w jutrzejszym TSN, może nie być wiele wyższa niż w normalnych losowaniach...
Czy podany jest gdzieś sposób podziału kwoty na stopnie ?
pzdr
Czy podany jest gdzieś sposób podziału kwoty na stopnie ?
pzdr
zdaje sobie sprawę że pewna jest tylko wygrana za numerek ale zaryzykuję! swojąś drogą czy są systemy skrócone na lotto lub minilotto gdzie inwestując np.90-100 zł trafim minimum 3/8 lub 3/5 i też mi się zwróci te 20 zł?wątpie.jeżeli ktoś ma to niech zapoda.
hej ludzie,
co tu tak smutno??
http://www.youtube.com/watch?v=9GG2o26WI6Y
co tu tak smutno??
http://www.youtube.com/watch?v=9GG2o26WI6Y
kogut > poznać człowieka który grając stawkami rzędu 5 zł narobił długu na 5000 to jak znać Bernarda Madoffa.
W TSN było aż 7 stopni wygranych (po cholerę) i to niestety przy małej ilości grających rzutuje na małą wysokość wygrnych poszczególnych stopni.....
Oczywiście, że gdy nie padnie główna wygrana 1+4, to zostanie podzielona w równych częściach nizsze stopnie wygranych.
Ja osobiście nie sądzę aby po takiej operacji te wygrane były wyzsze niż o 50%, bo do podziału jest "tylko" ewentualnie 850 tys, ale mogę sie mylić......
Jak chcecie ryzykować to grajcie, ale TSN to była generalnie wielka "pomyłka TS"
Oczywiście, że gdy nie padnie główna wygrana 1+4, to zostanie podzielona w równych częściach nizsze stopnie wygranych.
Ja osobiście nie sądzę aby po takiej operacji te wygrane były wyzsze niż o 50%, bo do podziału jest "tylko" ewentualnie 850 tys, ale mogę sie mylić......
Jak chcecie ryzykować to grajcie, ale TSN to była generalnie wielka "pomyłka TS"
znowu pomyłka,przepraszam.
http://www.youtube.com/watch?v=RqPb3lt4I1w
http://www.youtube.com/watch?v=RqPb3lt4I1w
1-30%
2-8%
3-8%
4-10%
5-10%
6-15% i 7stopnia-19%
850000x19%=161500 a ostatni było 2217 więc za numerek=72zł
oby nikt nie zgarnoł puli to już się prawie zwróci.
2-8%
3-8%
4-10%
5-10%
6-15% i 7stopnia-19%
850000x19%=161500 a ostatni było 2217 więc za numerek=72zł
oby nikt nie zgarnoł puli to już się prawie zwróci.
rencisto bez honoru przestan juz tu pisac bo tylko smietnik robisz, ale w twoim wieku to skleroza nie boli
Dobry wieczor.Na 22.15:
7-37-73
28-37-62
Pozdrawiam i zycze duuuzych wygranych:))
7-37-73
28-37-62
Pozdrawiam i zycze duuuzych wygranych:))
Przecież nikt nie napisał (?), że wpływy i bonus podzielone zostaną w takiej proporcji...
Taki Pasko np. napisał, że zagra 50 zakładów...Może na jedną, (ulubioną) liczbę. Może wejdzie ? Może będzie to 7, może 13 ? Proszę zerknąć, ile płacili za taki numerek...
Ale, może to będzie Twój dzień ?
pzdr
PS
I toastów, nie z musztardówek
;)
Taki Pasko np. napisał, że zagra 50 zakładów...Może na jedną, (ulubioną) liczbę. Może wejdzie ? Może będzie to 7, może 13 ? Proszę zerknąć, ile płacili za taki numerek...
Ale, może to będzie Twój dzień ?
pzdr
PS
I toastów, nie z musztardówek
;)
cześć brazil,
tylko nie myśl od razu,że Cię atakuję personalnie,
chciałem tylko zapytać czy to Ty jesteś :)brazil,brazil,brazil,brazil:)
którego poznałem kilka lat temu,a pieśń:
brazil,brazil,brazil nie schodziła mu z ust ??
tylko nie myśl od razu,że Cię atakuję personalnie,
chciałem tylko zapytać czy to Ty jesteś :)brazil,brazil,brazil,brazil:)
którego poznałem kilka lat temu,a pieśń:
brazil,brazil,brazil nie schodziła mu z ust ??