Wpisy użytkownika zuza8
Łącznie 2 855 wpisów w archiwum, pokazane od nr 902 086. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
chyba się wymkne przed 14 do domciu, wczoraj harowałam cały dzień14 godzin....to przegięcie i dzisiaj
lila, to z ciebie też ranny ptaszek, ja już 8.00 zaliczyłam, wysłałam, chyba zawsze jestem pierwsza
dobra, znikam, wlecę na 14, jeszcze na obiadek coś wymyślę, może kaszana?
witam, ponownie, dzisiaj mamy tak cudowny dzień, że grzechem byłoby nic nie wygraćdla wszystkich
dzisiaj dzień sportu, byłam rowerkiem nad maltą mięsnie wzmocnić trochę, a tam same Panie pantery z kijaszkami maszerują
Jak świat światem, każda Panna
Jest dokładna i staranna,
Nawet w głowie ma porządek,
Bo ustawia myśli w rządek.
Panna boi się ryzyka,
Niczym ognia go unika,
Więc przeszkody całą zgrają
Same z drogi jej znikają!
Jest dokładna i staranna,
Nawet w głowie ma porządek,
Bo ustawia myśli w rządek.
Panna boi się ryzyka,
Niczym ognia go unika,
Więc przeszkody całą zgrają
Same z drogi jej znikają!
słuchajcie, dostałam łapówkę....szef z Meksyku przywiózł mi Khlue, zrobiłam z procentem i wyszedł Black Russian, mocne, ale słodkie jak SPRÓBUJCIE
Stop, ide poprzyjde na losowanko, brak koordynacji ruchów, powoduje, rozdwojenie jażni
Wszystkie Ryby wprost zachwyca
Niezgłębiona tajemnica -
Wyczyniają jakieś czary,
Jakieś cuda nie do wiary...
Lecz są także z tego znane,
Że są niezdecydowane,
Więc bez przerwy się wahają,
Czy w te czary wierzyć mają...Robercik, to chyba o Tobie
Niezgłębiona tajemnica -
Wyczyniają jakieś czary,
Jakieś cuda nie do wiary...
Lecz są także z tego znane,
Że są niezdecydowane,
Więc bez przerwy się wahają,
Czy w te czary wierzyć mają...Robercik, to chyba o Tobie
Pstryk, Facetowi fiuta wciagneło do odkurzacza i pogotowie na sygnale przyjechało
Byk porządnie się nagłowi,
Zanim krok do przodu zrobi,
Lecz gdy wreszcie iść zaczyna,
Prze do przodu jak maszyna.
Choć rozłościć trudno Byka,
Lepiej niech mu nikt nie fika,
Bo gdy Byk się zdenerwuje,
Każdy przed nim respekt czuje!
Zanim krok do przodu zrobi,
Lecz gdy wreszcie iść zaczyna,
Prze do przodu jak maszyna.
Choć rozłościć trudno Byka,
Lepiej niech mu nikt nie fika,
Bo gdy Byk się zdenerwuje,
Każdy przed nim respekt czuje!
Świat bez ruchu i hałasu
Jest dla Bliźniąt stratą czasu!
Zamiast lekcji i klasówek
Wolą słuchać miłych słówek!
Zwykle pracą się nie chlubią
I leniwy żywot lubią,
Lecz gdy precz wygonią lenia,
To pracują bez wytchnienia.
Jest dla Bliźniąt stratą czasu!
Zamiast lekcji i klasówek
Wolą słuchać miłych słówek!
Zwykle pracą się nie chlubią
I leniwy żywot lubią,
Lecz gdy precz wygonią lenia,
To pracują bez wytchnienia.
Rak, gdy tylko czuje drakę,
Woli się wycofać rakiem,
Lecz gdy tkwi w rodzinnym kole,
Wreszcie w swoim jest żywiole!
Tu kuzyni, wujków krocie,
Tam kuzynki, babcie, ciocie -
Kiedy wszyscy są w komplecie,
To cudownie jest na świecie!
Woli się wycofać rakiem,
Lecz gdy tkwi w rodzinnym kole,
Wreszcie w swoim jest żywiole!
Tu kuzyni, wujków krocie,
Tam kuzynki, babcie, ciocie -
Kiedy wszyscy są w komplecie,
To cudownie jest na świecie!
Baran, dzielny i wytrwały,
Bywa łasy na pochwały
I bez przerwy, z każdej strony,
Bardzo lubi być chwalony.
Lecz czasami sam się łaje,
Gdy coś mu się nie udaje
I ze złością szczęką kłapie,
Że sto srok za ogon łapie!
Bywa łasy na pochwały
I bez przerwy, z każdej strony,
Bardzo lubi być chwalony.
Lecz czasami sam się łaje,
Gdy coś mu się nie udaje
I ze złością szczęką kłapie,
Że sto srok za ogon łapie!
ryba.... mniej optymistyczna też jest
Bez przerwy powodują ciągłe nieporozumienia w pracy i w domu. Prochu na pewno nie wymyślą. Sprawdzają się jako kontrolerzy biletów autobusowych. Lubią ***grafie. Broń Boże nie dopuszczać ich do urządzeń bardziej skomplikowanych, niż. tłuczek do kartofli, bo popsują. Znak sprzyjający -żaden.
Bez przerwy powodują ciągłe nieporozumienia w pracy i w domu. Prochu na pewno nie wymyślą. Sprawdzają się jako kontrolerzy biletów autobusowych. Lubią ***grafie. Broń Boże nie dopuszczać ich do urządzeń bardziej skomplikowanych, niż. tłuczek do kartofli, bo popsują. Znak sprzyjający -żaden.
Jeśli jesteś schludnym, czystym i spokojnym mężczyzną, masz u niej spore szanse. Chcąc zdobyć jej uznanie, trzymaj lepiej język na wodzy, używając go tylko do chwalenia jej talentów kulinarnych i skromności w zachowaniu. Nie licz na błyskotliwy i spektakularny sukces miłosny. Staraj się, by akcja przypominała serial brazylijski, im dłuższy, tym lepszy dla ciebie. Jeśli już w końcu dotrzesz do nudnego końca możesz być mile zaskoczony. Zodiakalna Panna jest soczysta w miłości jak najsłodsza pomarańcza...
Pan Ryba
Jednego możesz być pewna, jest enigmą i niespodzianką. Niezbyt dobry do rozszyfrowywania bez odpowiednich kodów i znajomości psychologii. W ostateczności, jeśli masz dobrą intuicję, to ona Ci co nieco podpowie....Możesz być pewna, tego, że wszystkiego możesz się po nim spodziewać. Może być super, bardzo dobrze, a on spakuje walizki i odejdzie. Lecz zanim się z nimi do ciebie wprowadzi musisz spełnić pewne kryteria. Powinnaś być elegancka, stonowana, niczym Beata Tyszkiewicz w filmowej roli Pani Hańskiej. Rozciągnięte dresy i burza na głowie, dobra dla pana Wodnika. Musisz być marzeniem, zwiewnym, romantycznym, ulotnym, do tego dość inteligentnym i wyrozumiałym na jego skoki w bok oraz kaprysy i humorki. Otrzymasz za to noce utkane z tajemnic i niedomówień, czułości, delikatności, ekscytacji i niezwykłych uniesień. Pan Ryba to najlepszy kochanek w tym zodiakalnym gwiazdozbiorze.
Jednego możesz być pewna, jest enigmą i niespodzianką. Niezbyt dobry do rozszyfrowywania bez odpowiednich kodów i znajomości psychologii. W ostateczności, jeśli masz dobrą intuicję, to ona Ci co nieco podpowie....Możesz być pewna, tego, że wszystkiego możesz się po nim spodziewać. Może być super, bardzo dobrze, a on spakuje walizki i odejdzie. Lecz zanim się z nimi do ciebie wprowadzi musisz spełnić pewne kryteria. Powinnaś być elegancka, stonowana, niczym Beata Tyszkiewicz w filmowej roli Pani Hańskiej. Rozciągnięte dresy i burza na głowie, dobra dla pana Wodnika. Musisz być marzeniem, zwiewnym, romantycznym, ulotnym, do tego dość inteligentnym i wyrozumiałym na jego skoki w bok oraz kaprysy i humorki. Otrzymasz za to noce utkane z tajemnic i niedomówień, czułości, delikatności, ekscytacji i niezwykłych uniesień. Pan Ryba to najlepszy kochanek w tym zodiakalnym gwiazdozbiorze.
medea
sara
grudniowa
Chodzi o to synek, żeby zarobić a się nie narobić.
....każden jeden by chciał a robić nie ma komu.
Są rzeczy o których się f.i.z.j.o.n.m.o.m nie śniło.
sara
grudniowa
Chodzi o to synek, żeby zarobić a się nie narobić.
....każden jeden by chciał a robić nie ma komu.
Są rzeczy o których się f.i.z.j.o.n.m.o.m nie śniło.
Lotto to największa orkiestra świata: jeden bęben i 40 milionów cymbałów.
5/9, same okruszki.... dobranoc....ide żeby nie palnąć znowu coś...do jutra,
do powtórki
Lotto to największa orkiestra świata: jeden bęben i 40 milionów cymbałów
Lotto to największa orkiestra świata: jeden bęben i 40 milionów cymbałów
- Jasiu choć napijesz się ze mną wódeczki.
- Ależ tato!
- No co, ja ci pomogłem odrobić lekcje.
- Ależ tato!
- No co, ja ci pomogłem odrobić lekcje.
im więcej wydaję tym mniej wygrywam, hm.... coś w tym jest. Koniec kropka, wracam do gry na stałych