Wpisy użytkownika zuza8
Łącznie 2 855 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 456 064. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
80-latek chce się kochać z żoną. - Ale tylko z prezerwatywą, zaznacza żona.
- Przecież w twoim wieku nie grozi Ci ciąża, przekonuje mąż.
- Ale salmonella od starych jaj
dobranocka
- Przecież w twoim wieku nie grozi Ci ciąża, przekonuje mąż.
- Ale salmonella od starych jaj
dobranocka
- Panie doktorze, bardzo mnie boli łokieć.
- Proszę jutro przynieść mocz do analizy.
Zdenerwował się facet, bo co ma wspólnego analiza moczu z bólem łokcia.
Postanowił zakpić sobie z lekarza i do naczynia wlał mocz swój, córki, żony i to wszystko doprawił zużytym olejem silnikowym.
Na drugi dzień otrzymuje wyniki dogłębnej analizy moczu:
- Córka jest w ciąży.
- Żona z kimś pana zdradza.
- Silnik w pańskim samochodzie jest do wymiany. A pan powinien przestać się onanizować w czasie kąpieli, bo uderza pan
łokciem w brzeg wanny i stąd ten ból.
- Proszę jutro przynieść mocz do analizy.
Zdenerwował się facet, bo co ma wspólnego analiza moczu z bólem łokcia.
Postanowił zakpić sobie z lekarza i do naczynia wlał mocz swój, córki, żony i to wszystko doprawił zużytym olejem silnikowym.
Na drugi dzień otrzymuje wyniki dogłębnej analizy moczu:
- Córka jest w ciąży.
- Żona z kimś pana zdradza.
- Silnik w pańskim samochodzie jest do wymiany. A pan powinien przestać się onanizować w czasie kąpieli, bo uderza pan
łokciem w brzeg wanny i stąd ten ból.
tak.... z plusem, hm....wczoraj nie wysłane a trafione w stałych 5/10, 5/9 i 3/6 na ile inteligencja pozwala nie wiem czy płakac czy sie cieszyć....
Robalku nie mieszaj mi w głowie z tym chaosem deterministycznym,
bo itak jestem juz wcieta na siebie za wszystkie błędy i trajektorie
bo itak jestem juz wcieta na siebie za wszystkie błędy i trajektorie
Toż To Los Też - rozważania na temat niewygranej w lotto
Dwa dni temu obudziłem się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Dowiedziałem się o tym, kiedy tylko włączyłem radio, a w nim pan spiker powiedział, że w lotto padła szóstka. Wymienił też zwycięskie numery. Pierwszy
Dwa dni temu obudziłem się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Dowiedziałem się o tym, kiedy tylko włączyłem radio, a w nim pan spiker powiedział, że w lotto padła szóstka. Wymienił też zwycięskie numery. Pierwszy
Toż To Los Też - rozważania na temat niewygranej w lotto
Dwa dni temu obudziłem się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Dowiedziałem się o tym, kiedy tylko włączyłem radio, a w nim pan spiker powiedział, że w lotto padła szóstka. Wymienił też zwycięskie numery. Toż To Los Też - rozważania na temat niewygranej w lotto
Dwa dni temu obudziłem się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Dowiedziałem się o tym, kiedy tylko włączyłem radio, a w nim pan spiker powiedział, że w lotto padła szóstka. Wymienił też zwycięskie numery. Toż To Los Też - rozważania na temat niewygranej w lotto
"Wytrysk następuje po kilkakrotnym przesunięciu dzwignią 22, a ilość wyrzucanego płynu zależy od szybkości ruchów". To instrukcja obsługi zraszacza !!!!!
Ostrzeżenie zamieszczone na metce: "Kołdry nie prać, bo może zbaranieć."
słońce w byku, księżyc w skorpionie, jako że ja skorpion dzisiaj odwiedzę zieloną budkę
List blondynki do syna
Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz.dobranoc
Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz.dobranoc
krzysztof c dylematy odstaw, graj swoja 5 i weź drugą co dwie to nie jedna
pasko podał liczby które padły w 2 losowaniach powtórka 14 liczb, obstawiaj a wyjdą...za 8 miesięcy może..lila
Przychodzi facet do drogerii i prosi o prezerwatywy.
- Jaki rozmiar? - pyta sprzedawca.
- No, nie wiem. Nie miałem pojęcia, że jest jakaś numeracja.
- Proszę, tam za zasłonką jest taka deseczka z dziurkami, taka jaką się mierzy wiertła i gwinty. Niech pan sobie zmierzy.
Wlazł facet za zasłonkę. Po piętnastu minutach wychodzi i mówi:
- Rozmyśliłem się. Chcę kupić deseczkę..
- Jaki rozmiar? - pyta sprzedawca.
- No, nie wiem. Nie miałem pojęcia, że jest jakaś numeracja.
- Proszę, tam za zasłonką jest taka deseczka z dziurkami, taka jaką się mierzy wiertła i gwinty. Niech pan sobie zmierzy.
Wlazł facet za zasłonkę. Po piętnastu minutach wychodzi i mówi:
- Rozmyśliłem się. Chcę kupić deseczkę..
na dobranockę
Blondynka czeka na przystanku autobusowym. Przechodzi obok chłopak i jej mówi:
- Ślicznotko, ten autobus kursuje tylko w święta.
- To mam szczęście, bo dzisiaj są moje imieniny.
Blondynka czeka na przystanku autobusowym. Przechodzi obok chłopak i jej mówi:
- Ślicznotko, ten autobus kursuje tylko w święta.
- To mam szczęście, bo dzisiaj są moje imieniny.
już za chwilę juz za momencik opuszcze was i idę..tylko co obstawić, żeby było?
jakoś kiepsko z tym podaniem do P.Boga, nie ma zmiłuj idę...idę wydać kasę...