Wpisy użytkownika zelus
Łącznie 1 961 wpisów w archiwum, pokazane od nr 170 547. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
A teraz w MM nic nie siadło. Eh. Jeszcze jest taki drobiazg. Kupony MM dostalem tak jakby ze starej masyzny a ten Lotto jakby z nowej.
Nie wiem jak to sie stalo ale na kartce napisalem sobie 19,78 a w dziale typowania 19,79. I sie cieszylem ze bede w pierwszej dziesiatce a tu taka niespodzianka...
A ja gdybym sie nie pomylił to bym znów dziś parkę ustrzelił i by było wysoko w rangingu...
Znów trafiłem parkę. Gdyby nie wczorajsza moja pomyłka o 14 pewniedzis byłbym na 1 miesjcu
dobrze mi idzie ale kazda passa kiedys sie konczy. Wam tez zycze udanych typów.
dobrze mi idzie ale kazda passa kiedys sie konczy. Wam tez zycze udanych typów.JESTEM LIDEREM APREK! NARESZCIE! HURA! Ale jesli w najblizszych losowanich nic nie trafię to szybko spadnę 

Zadanie na dziś - obronic fotek lidera parek. Tylko ze dzis kompletnie nei mam zadnych pewnych liczb...

Wczoraj w Lotto padła taka sama szóstka jak 15.06.2010. Oprócz liczby 7 

Jak szło to szło pięknie, a jak nie idzie to nie idzie. Zastanawiam się czy iśc wieczorem do kolektury... .
Ladnie sie zaczelo, jedna za druga wpadały...a skonczylo sie na 4/10 

Drugi raz z rzędu trafiam pierwsze trzy liczby ktore zostały wylosowane
Dziś 5/10, wczoraj 6/10. Doble

Dziś 5/10, wczoraj 6/10. Doble

2/2
22,72
4/10 - :/
Kolejny dzień przynosi Nam nowe szanse...
I wierzę, że nie skończy się tak jak zawsze...
Ile razy już mówiłem tak...?
22,724/10 - :/
Kolejny dzień przynosi Nam nowe szanse...
I wierzę, że nie skończy się tak jak zawsze...
Ile razy już mówiłem tak...?
Na Mazowszu właśnie zginęło 17 osób w wypadku drogowym! Nie do wiary.
W dziale typowania ostatnio ładnie mi szlo. 6/10, 5/10. Teraz sie poswiecilem, zwolnilem z pracy, podbieglem do kolektury i puscilem tym samym przemyslanym systemem trójke i dziesiatke. I pewnie nic nie wygram bo to takie zycie. Okaze sie o 14:03.
I ***a nic nie wygrałem, wiedziałem, a wczesniej na sucho 6/10. Nie gram juz. W dupie mam.
Rico - a gdzie jest ta Twoja dziesiatka podana bo nie moge znalesc?
Widzicie jakiego mam pecha? W typowaniach w ostatnich paru losowaniach trafilem 5/10, 6/10. Wczoraj psozedlem do kolektury puscic na 14 i 2/10. A w typowaniach wczoraj na 22 znow 6/10. Eh 

W dziale typowania 5 ostatnich losowań to 2/10, 4/10, 5/10, 6/10, 6/10. Wiec zauwazylem ze mam dobra passe to wczoraj puscilem na 14. Oczywiscie 0 zł. Dziś znów gram na sucho i pewnie bedzie dorze...he. Przeklety los.
Majklasz - dlaczego tak bronsiz Mini lOtto? Dlatego ze kiedys wygrałes około 1000 zł? Ja tez niedawno trafilem w Multi Multi 6/7 ale dalej mnie te losowania wkur... 

No to w sobotę puszczę sobie 4 zakłady. To tylko 5 zł
Tylko trzeba przynajmniej traci 3/5...
Tylko trzeba przynajmniej traci 3/5...Wczoraj o 14 nawet nie wiedzialem ze na poczatku losowania mieli trudnosci...hehe, dopiero teraz ogladnalem.
Szkoda Miroslava, bo go obserwuje od dluzszego czasu i ma calkiem trafne liczby. Mzoe tez zaczne grac na 5...
Nareszcie trafilem!!! Nareszcie udalo mi sie trafic 0/10 ! 

hihiihihi

hihiihihi
Dam Wam przyklad małej niesprawiedliwosci, a raczej oszustwa. Kto sięinteresuje bukami to wie ze są tam Kasyna, Gry...i w kazdej z takich zakładek są Gry Loterie. A w nich Keno. Niestety takie keno ze nie jest 70 liczb tylko 80. I to mnie wkurza. W zamian za to, jest możliwośc obstawienia az 15 liczb ale jest to mały procent gier. Raz wygrałem 75E za 6/6 przy najmniejszej stawce a byla to stawka 0.05 Euro! Gdyby tak zamiast 80 byly te 70 liczb...No ale ja już ich obczailem...to jest tak stworzone aby oni mieli najwieksze szanse i zyski...
Dziś są moje urodziny. Skończyłem 24, zaczynam 25. Więc może będą liczby 17, 24, 25.
(a na profilu już się powinno zmienic na 25 chyba...)
(a na profilu już się powinno zmienic na 25 chyba...)
Wypije wasze zdrowie dziś bo 16....!!! Za wasze przyszłe wygrane!!! 

Jeszcze raz dziękuję. Za chwilę jadę po towar i chyba odwiedze kolekture. Doradźcie na ile liczb i jakie liczby puscic. Tylko jeden zaklad.
Ale wole MM. Podjacie jak chcecie po jednej liczbie, wysle je, jutro o 6.30 rano napisze co się trafiło
a jak nie to swoje zakresle jakies z głowy.
a jak nie to swoje zakresle jakies z głowy.Wezmę! Dzięki. Mykam. Napiszę tylko ze rok temu na swoje Imieniny puscilem trójkę i wygrałem. 22 kwietnia. Wygrana odebrałem w dniu imienin 23 kwietnia. Pamiętam to. 4, 6, 13
i 54 zł było na dwie flaszki
Mykam. Pa

i 54 zł było na dwie flaszki
Mykam. Pa

Zapłaciłes za typy a wygrałes...8 zł jesli najniższa stawka...za 4/6.
Wczoraj wychodząc z kolektury jakiś gośc widział że mam blankiet i się pytał czy coś wygrałem. Ja mówię że chciałbym wygrac. A on mówi " żeby wygrac to musisz gadac ze mną jak sie to robi". Uśmiałem sięarogancko, nie kontynuuowałem rozmowy bo miał chyba ze 2 promila w sobie.
Przyznam się że ostatnio typuję nie patrzac na nim oprócz klawiatury numerycznej. 10 sekund i zatypowane
. To efekt bezradności i pustki. Póki co trza zbierac manatki i do domku.
. To efekt bezradności i pustki. Póki co trza zbierac manatki i do domku.Ale jaja! W mojej dziesiątce były 8,9,10,11 i wszystkie trafiłem
po raz kolejny sie przekonuję że trzeba skreślac "głupio" 
po raz kolejny sie przekonuję że trzeba skreślac "głupio" 
MAM PYTANIE - MOŻE KTOS POMOŻE.
Ostatnio zaktualizowałem Opere do najnowszej i zainstalowalem najnowszego Adobe Flash'a. Od tamtej pory losowania lotto skaczą, dzwiek jest. Co ciekawe wszystkie filmy na roznych stronach internetowych chodzą normalnie.
Ostatnio zaktualizowałem Opere do najnowszej i zainstalowalem najnowszego Adobe Flash'a. Od tamtej pory losowania lotto skaczą, dzwiek jest. Co ciekawe wszystkie filmy na roznych stronach internetowych chodzą normalnie.
Pomyśl sobie że na kulkach nie byłoby cyfr...64,65,66 po zwolnieniu komory usytuowane są już daleko od siebie...żadne zdziwienie 

A ja znów parkę trafiłem
25,47. A rano o 6:30 pisałem na czacie, że dziś stawiam pewniaka 47 ! 

25,47. A rano o 6:30 pisałem na czacie, że dziś stawiam pewniaka 47 ! 

Co innego gdybym przechodził koło kolektury...ale wczoraj po prostu nie było szans...
Wógole się nie da ogladac dzis losowania. Przycieło i stoi, ruszy i stoi. Trza czekac na wyniki.
giorgio potwierdza, że dobrą metodą jest granie tymi samymi przez pewien okres...
giorgio i ja to nieliczni ktorzy zostali z tych co sie zarejestrowali w 2007 roku...
NIE!
Trzech - i wszyscy spiepszyli robotę.
Hydraulik - bo raz w miesiacu cieknie.
Stolarz - bo rozchodzą sie nogi.
Architekt - bo umieścił plac zabaw koło szamba.

Długo nie bedzie lepszego kawału-zagadki na czacie niż ten
Trzech - i wszyscy spiepszyli robotę.
Hydraulik - bo raz w miesiacu cieknie.
Stolarz - bo rozchodzą sie nogi.
Architekt - bo umieścił plac zabaw koło szamba.

Długo nie bedzie lepszego kawału-zagadki na czacie niż ten

Ale morał tej bajki jest krótki i niektórym dośc dobrze znany - stworzeni są tak że bez siebie zyc nie mogą i są lekiem na każde rany...

Z innej beczki na zapomnienienie niepowodzeń:
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101028/WYSZPERANE_W_SIECI/290689077
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101028/WYSZPERANE_W_SIECI/290689077