Wpisy użytkownika zelus
Łącznie 1 961 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 127 052. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wy sie denerwujcie a ja nie bo nie gram. Dopiero w piatek zagram.
Hello Ja dziś uparcie stawiam na 17 ale czuje że bedzie liczba 1.
A mnie niestety czat na zywo ominie dobrze ze archiwum przeczytam
Jak sie spręże z pracy to moze uda mi sie choc jedno pytanie zadac po 16...
Ja po 16 bede w domu...cholera...chyba ze korkow nie bedzie to o 16.
Czuje ze to ciezko bedzie na poczatku. W dqwóch minutach załózmy że naraz (tak jak jest w tej chwili) zadanych zostanie 10 pytan. Zanim TS odpisze dowali kolejne 10. Chłopak Maciej nie nadązy. Wiem ze ma prawo wyboru pytania i na wszystkie i tak nie odpowie ale na poczatku to chyba bedzie nawał. Mieszadło.
Ale do takich pytan on ma gów**. To tylko przedstawiciel, reprezentuje TS. To tak jakbym ja w firmie za dyrektora decydowal o cenie czegoś tam. Juz widze jego odpowiedzi w stylu "nie mam upowaznienia do odpowiedzi na takie pytania "
Panie Macieju, czy konieczne jest aż tak bardzo losowanie próbne przed głownym losowaniem? Przeciez właśnie w tym losowaniu mogą paść liczby których wiele jest na naszych kuponach. Jesli juz jest bardzo konieczne to niech odbywa się na samych żółtych kulach bez numerków.
Sposób losowania liczb jest bardzo nieprzewidywalny, szalone kulki latają w bębnie. Moze nie lepiej aby losowały dzieci z domów dziecka? Ciężko trafić jest cokolwiek.
Panie MAćku. Co do nowej gry Lotto Plus. Obie maszyny uruchamiane są razem. I to mi sie nie podoba, gdyż druga maszyna (lotto plus) miesza kulki dłuzej. Nie może byc tak aby druga maszyna nie zostala uruchomiona gdy zakonczyh sie losowanie głownego Lotto?
Panie Maćku i to jest podejrzane że ten Pan we wtorki, czwartki i soboty bez jakiegokolwiek zająknięcia czyta liczby. Bardzo podejrzane.
Panie Maćku. A czy w czasie wprowadzenia do losowania (gdy prowadzacy/ca) zawsze cos tam opowiada na wstępie nie może "lecieć" pasek u dołu z informacją "losowanie próbne odbyło się pomyślnie, wylosowane zostały następujące liczby..." ??
Witajcie Jak tam po wczorajszym czacie ? Ja zdązyłem na końcowke, zadałem trzy pytania. odpowiedziano mi na jedno. Zaraz biore sie do przeczytania calego czatu z Maciejem.
A pewniakiem okaze sie liczba najmniej przewidywana czyli 36. O! Hihi
Dziś typuję ("na żywo" skreślenia na trójkę, dziesiątkę i kaskadę.
Własnie wydrapałem 4 zł w Drzewko Szcześcia. TO moja najwieksza wygrana w zdrapce! 3 zł na plusie!
Szlak! 2/3 15-36-53! liczba 15 nie siadła, nie wiem czemu nie dałem 17 skoro typowalem ja nieustannie na stronce! Na stronce 1/1 2/2 3/3.
Mam na granie na jutro 6 zł...ze zdrapki 4 zł i za 2/3 2 zł. A i jeszcze moze dzis wieczorna kaskada cos da. Jutro jeden kupon 10 skreslen i dwa 3 skreslenia. Wiecej nie ma co grac.
Ja ***ziiu. Dopiero wrocilem z grzybow i teraz zobaczylem ze trafilem tutaj 1/1 2/2 3/3 5/5 !! SZOK NA ZYWO NIE GRALEM
Cholera. Brakuje mi 30 pkt aby byc na 10 miejscu w Lidze typujacych.
Jeszcze mam dwie szanse aby wskoczyc do 10-tki w Lidze Typujacych. Wczorajsze 5/5 podniosło mnie w rankingu o kilkaset miejsc Brakuje mi 30 pkt.
Czemu klikajać na którykolwiek z naszych profili i wchodzac na typowane przez danego użytkownika piątki mamy w zestawach pytajniki zamiast liczby?
Tato, tato czy możemy znow sprzedac twoje butelki, puszki po piwie itd? Kupie sobie lody i cos slodkiego. Prosze. - mówi Jasio.
Tata: no dobrze synku sprzedamy.
Po chwili tata z dumą mówi: oj dzieci dzieci, co wy byscie zrobili gdyby nie ja...
Tata: no dobrze synku sprzedamy.
Po chwili tata z dumą mówi: oj dzieci dzieci, co wy byscie zrobili gdyby nie ja...
Nie wysłane. Byłem na grzybach cały dzień. Ale watpie czy bym wysłał te same co w profilu bo rzadko tak robię.
Grzybów nima. Dzis w nocy troche polało to moze cos ruszy za pare dni. Ogolnie w lesie jest hu*jnia z grzybnią
Ale mam forme! Wczoraj 1/1 2/2 3/3 5/5 a dzis to samo tylko ze 4/5!
Jestem 5 w lidze typujacych! 1030 pkt. A jeszcze wczoraj miałem 72 chyba beda zdrapki
Juz wysłalem e-mail do Paśko za 5 miejsce w Lidze Typujacych za wrzesien. Kilka zdrapek wpadnie
Nagrody miesiąca.
Na miesiąc wrzesień 2012 zostają określone następujące "NAGRODY MIESIĄCA":
⢠1 miejsce - zestaw dowolnych zdrapek za kwotę 50 zł
⢠2 miejsce - zestaw dowolnych zdrapek za kwotę 30 zł
⢠3 miejsce - zestaw dowolnych zdrapek za kwotę 20 zł
⢠Miejsca 4 do 10 - zestawy dowolnych zdrapek za kwotę 10 zł
Na miesiąc wrzesień 2012 zostają określone następujące "NAGRODY MIESIĄCA":
⢠1 miejsce - zestaw dowolnych zdrapek za kwotę 50 zł
⢠2 miejsce - zestaw dowolnych zdrapek za kwotę 30 zł
⢠3 miejsce - zestaw dowolnych zdrapek za kwotę 20 zł
⢠Miejsca 4 do 10 - zestawy dowolnych zdrapek za kwotę 10 zł
Lila zaproponował bym Ci moje liczby ale kto wie czy one beda trafne. Ale w ostatnich ośmiu losowaniach trafilem cztery razy 3/3! Szok.
Dziewczyna z chłopakiem siedzą popijając piwo z butelek. Dziewczyna zamyślona głaszcze butelkę posuwistym ruchem w górę i w dół w jej szerszej części.
- O czym myślisz? - spytał chłopak.
- O moim byłym chłopaku.
- Pomyśl trochę o mnie.
- Dobrze - powiedziała dziewczyna gładząc szyjkę od butelki...
- O czym myślisz? - spytał chłopak.
- O moim byłym chłopaku.
- Pomyśl trochę o mnie.
- Dobrze - powiedziała dziewczyna gładząc szyjkę od butelki...
Rozmowa telefoniczna:
- Kochanie, co wolisz - banany czy truskawki?
- Na bazarze jesteś, skarbie?
- Nie, w aptece
(dla niekumatych chodzi o smakowe prezerwatywy)
- Kochanie, co wolisz - banany czy truskawki?
- Na bazarze jesteś, skarbie?
- Nie, w aptece
(dla niekumatych chodzi o smakowe prezerwatywy)
A ja zaraz robie frytki? Kto lubi temu smaka zrobiłem...ketchup, przyprawa, soł, ser, sos czosnkowy......mmmmmm co to bedzie.......niebo w gębie
OBEJRZYJCIE TEN FILMIK !
http://www.youtube.com/watch?v=VcqRzg-J52A
http://www.youtube.com/watch?v=VcqRzg-J52A
W parku Jasiu krzyczy na łabedzie przy stawie:
SPIEP***RZAJCIE GLUPIE ŁABĘDZIE!
Słyszy to przechodzaca obok zakonnica i mówi:
DZIECKO, NIE MÓW TAK BRZYDKO, SPROBOJ POWIEDZIEC UCIEKJACIE PIEKNE PTAKI.
Po chwili Jasio mówi: UCIEKAJCIE PIĘKNE PTAKI.
A zakonnica: WIDZISZ JASIO JAK POSKUTKOWAŁO. POPATRZ JAK ZAPIER***DALAJĄ
SPIEP***RZAJCIE GLUPIE ŁABĘDZIE!
Słyszy to przechodzaca obok zakonnica i mówi:
DZIECKO, NIE MÓW TAK BRZYDKO, SPROBOJ POWIEDZIEC UCIEKJACIE PIEKNE PTAKI.
Po chwili Jasio mówi: UCIEKAJCIE PIĘKNE PTAKI.
A zakonnica: WIDZISZ JASIO JAK POSKUTKOWAŁO. POPATRZ JAK ZAPIER***DALAJĄ
Ostatnio mialem za dobra passe i cos czuje ze za pare minut miny wesolej nie bede raczej mial.
Bo Teresa trafila 5/12 w Mini. Zapomnailem se o tym ze moge tez nabijac na innych grach punkty. Od teraz zaczne nie tylko w MM.