Wpisy użytkownika wizard
Łącznie 35 331 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 380 954. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
07,11,15,27,41
mialem tako piatke z 10 losowan temu , wystarczylo walic na to i powiekszac stawke
gupio wyszlo
mialem tako piatke z 10 losowan temu , wystarczylo walic na to i powiekszac stawke
gupio wyszlo
wlasnie mialem tylko 2 a w tym samym czasie dalem tez inne w systemie niepelnym 12
i mi weszly 4 i troche sie zwrocilo
i mi weszly 4 i troche sie zwrocilo
ja od polowy lipca ponapieprzam systemem niepelnym na mini z programu lottomania
moze na 10 moze 12
moze na 10 moze 12
a ja w lipcu nic nie robie tylko pije piwo opalam sie i seksuje codziennie
jestem w gdansku i w raju
jestem w gdansku i w raju
byle jakie to nie trafisz, 5 kuponow ale troche pewniakow i reszte rozpisac dobrze
jak sie nie czuje pewniakow to lepiej nie grac ostro , przepuscic
pije zielono kawe , sportuje sie, do tego pol kilo acetylu karnityny na szybkie myslenie, dodge this multi, wizard silny jak nigdy
dobry sposob na mniej liczb, wypisujesz 1,11,21 itd 2,12,22... porownujesz ostatnie losowania i walisz odpowiednio w luke, to mi dobrze wychodzilo kiedys
albo w kazdej dziesiatce obserwowac najlepsze parki i walic wedle uznania
zanim walniesz system pare dni pograj swoimi liczbami 8 na sucho, zmieniaj kombinuj i czekaj na odpowiednio chwile i wejdo twoje
ja tak wlasnie trafilem kiedys 7 w muli, tydzien obserwacja, co weszlo wywalalem
az nadszedl ten dzien
az nadszedl ten dzien
w wyczuwaniu nususz byc ostry jak brzytwa, nie mozna sie pomylic ni raz bo kasa baj baj, zasada nie trafisz liczb w kazdej dziesiatce b wazna
za ciency jestescie w uszach na bonusa, wlasnie testuje nowe metody grania w multi
na dniach kasa moja
na dniach kasa moja
mozg mysli o totku nawet jak ja nic nie mysle i mi podpowiedzial dobry myczki
ciekawe czy cos sie ugra,sie obaczy
ciekawe czy cos sie ugra,sie obaczy
nowy sposob grania i forma rosnie to sie czuje, dzis 2 zl wygranej
tylko zapuszcze blue system all na mojej nowej wiezy pioneer za 4 kafle i zaraz ogram multi
ale prost liczby, jestem blisko krolestwa swego, jeszcze dzis wieczorem bede w raju
dzieki mojej nowej metodzie juz wskoczylem na liste top 100 i pojde na samo goreno moze oprocz tego duzego toto szalenstwa punktowego
chlania mi nie zabraknie 2 na 2 3 na 3 bede trafila od niechcenia i zawsze
jade se i widze dom jehowych ma numer 83 i se mysle dzieki za pewniaka 38
too smart to be poor
too smart to be poor
jak nie wygram w lipcu z 3 kafli to bedzie wstyd, under pressure
a na stronce popatrzylem na janka 65 i se mysle janek no wiesz ze dzwoni i ze , troche tuningu
i 4 na 5, szkoda okazji
i 4 na 5, szkoda okazji
2,8,23,25,31,39,40,56,64,65 recepta na moj bol glowy z braku duzej kasy szok latwe!
ja tylko prostuje sciezke, po mnie przyjdzie mocniejszy ode mnie
-megamocny-
-megamocny-
znow olalem zasade, nie trafisz w kazdej dziesiatce, bardzo wazna zasada zeby wygrac duza kase
ale jak sie nie wie ile jest 2razy 8 to pozniej sie nie trafia kompletu
zasleplem
zasleplem
i zielona kawa, ale nic mi to nie robi , potrzebuje dopalacza na szybkosc myslenia
szybkosc myslenia i kojarzenia , spostrzegawczosc, o to mi chodzi
niedlugo megamocny namiesza w rankingach, budzi sie prawdziwy potwor
musi byc alkohol zeby lepiej w mozg wchodzila, kup se buerlecithin vita
super dobre
super dobre
pij i rosnij, z tych wiazan zbudowany jest mozg, przedawkuj czasem i zobaczysz jak fajnie
a w pon do mnie i do mojej koleznko-dziewczyny co u mnie pomieszkuje
przyjezdza jej siostra, super ladna ale juz zajeta, ciekawe ciekawe
can i have a go can i have a go????? jak ja to zrobieeeeeee
przyjezdza jej siostra, super ladna ale juz zajeta, ciekawe ciekawe
can i have a go can i have a go????? jak ja to zrobieeeeeee
nie chce sie otepiac zadnymi lekarstwami, musze sie tylko modlic o dar wyczuwania liczb i duzo to trenowac
a co juz probowalas? ja tylko potrzebuje shock therapy zeby rano dobrze zapieprzac
drogo w tej polsze, totek drogi i wogle kicha, nawet jak sie wygra to sie szybko wyda na ***y i zycie
robie kolekcje wypitych piw w puszkach w te lato i ludzie cooo
4-5 zl za piwo? ciezka kasa, a 100 puszek musi stac
4-5 zl za piwo? ciezka kasa, a 100 puszek musi stac
multi nie jest ustawiony, reszta gier gdzie mniej kuleczek to ustawione bardziej
a pytal sie tu jeden co bedzie o 21,40
mowilem mu ze odpowiedzial juz sobie sam
mowilem mu ze odpowiedzial juz sobie sam
wlasnie kupilem se dotykowe wlaczniki swiatla livolo, robie apartament plejboja a kase sie dzis wygra o 14
8,28,68,25,35 takie sa fakty na 14, gra sie koncowkami a nie liczbami