Wpisy użytkownika w124
Łącznie 1 122 wpisów w archiwum, pokazane od nr 822 043. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja jednak jestem de best 0/6 na sucho o szczęście moje takie z tego wynikło
ile czasu trzeba się uczyć dobrze typować liczby tak powiedzcie pi razy oko dzwi
deki też mam harbatę ale browar to zapomniałem już jak smakuje nie grzesze ale poszcze
a zatypuje sobie na sucho trzeba się uczuć raczkować na razie w temacie i nie denerwuje się na razie bo wiem że się nauczę wygrywać im więcej potu na treningu tym mniej krwi w boju
matematykoszczęściarzom szacunek i brawo tym co nie wyszło dziś -pawlak kip smailing jutro będzie lepszy dzień- dobranoc trzeba zarabiac jutro na kuponiki bo kuponiki mi na razie nie zarabiają na siebie ale to juz nie długo sie zmienimiłych wszystkim
lila menszczyzny nie masz w domu a listonosz nie chodzi aby nie muzyn
lila mam nadzieje że nie rozpętałem zadnej wojny z tym kondonioszem listonoszem
lila też tak sobie właśnie myslę cyferki mi się zaczeły co noc śnić ale co z tego jak nie kątroluję snu, czacha dymi bo muzgownica cały czas liczy za mnie w podświadomości i wsztaje z bulem głowy liczy liczy a tego przecież nie da się policzyć
dziękuje wszystkim też gratulować wygranum tym co dziś nie dane było, spoko wszystko się skumuluje
z 15/typowanych 9 trafoinych 4.12.41.42.63,64.75.79.80. 25 mi zawaliła dziś
dobranoc wszystkim jutro trasa ,typowań trafnych ,celnych strzałów co najmniej samych dyszek
islandorka moim celem w zyciu jest puścić ts z totbami choc czuję że będzie inachej oby nie
islandorka racja to racja i tak właśnie trzeba dobrze dbac o abs aby się niezagalopować
tak do żółtej budy ja na razie po wypadku samochodowym leczenie odbywam moją gwiazdę mi skasowali
niedawno lila autobusem mnie przywałił wiozłem córcie do lekarza w mieście lublinie ona mieszka tam z mamą także podwujny stres miałem
oj wiesz chory bardzo jestem no żeby to było jakieś tiko na pewno sprawy by wyglądały inaczej
co wam powiem to wam powiem ale czuję że 17&18 dziś się jeszcze pokarze
mirnam61 to dobrze bo już myslałem że babka w kolekturze się machneła przy wydawaniu
lila tak 9 mam 9-10-23-25-30-52-66-67-78 no i 67 plusem niech bedzie
panoramix-albo to do przetłumaczenia -cała cesta zachlaszczona ,spadła keta