Wpisy użytkownika vento
Łącznie 1 436 wpisów w archiwum, pokazane od nr 201 266. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witam
wszystkich 
Darku zeby tylko nie powstalo zwarcie na waszej lini przesylowej ,bo sploszy dwa golombki

wszystkich 
Darku zeby tylko nie powstalo zwarcie na waszej lini przesylowej ,bo sploszy dwa golombki

za wczorajsza nieobecnosc to nikt nie bedzie sie gniewal ,wybaczamy(pod warunkiem ,ze sie dobrze bawilas) 

szczesciaro mam nadzieje ,ze Darek stanol na wysokosci zadania i towarzyszyl tobie az do rana 
mag.cos ostatnieo nie odpisuje na czacie ,pewnie sie wkurzyla

mag.cos ostatnieo nie odpisuje na czacie ,pewnie sie wkurzyla

ja nie lubie leniuchowac i praca jako taka nie jest mi straszna 
czrodziejko

czrodziejko

dokladnie ja pracowalem i chorowalem niestety i dobrze ,ze tak to sie skonczylo 

szmpan nie wystrzelony ,truskawki cale, nie poobgryzane
,czyli moge sadzic ,ze nie swietowalas Nowego Roku 

,czyli moge sadzic ,ze nie swietowalas Nowego Roku 

tak cos podobnego do naszego MM ,tylko przedzial liczb jest trzy krotnie mniejszy .Losowane jest 7 liczb z 27
heja
, sorki wskoczylem w nie odpowiednnim momecie bo czat mi sie zawoiesil 
, sorki wskoczylem w nie odpowiednnim momecie bo czat mi sie zawoiesil 
z meczami dzis kompletna klapa
stwialem na meczeste 3-1 i n Real Madryt 4-1 , a co u was ??
stwialem na meczeste 3-1 i n Real Madryt 4-1 , a co u was ??mam problem z moim bukmacherem ,william hill nie wyplacil mi polowy wygranej
zdarzenie zawarlemzdzrzenie sportowe po kursie 6/1 policzyli mi po 3/1 i tlumacza sie bledem systemu 

wyplacili mi tylko 123ÂŁ z 228 ,tlumaczyli ze w wyniku bledu systemu policzyli mi po nizszy kursie 

podobnotakie takie bledy systemu maja w regolaminie ,gry w pkt.18 masakra 

hej widze ze dobrze sie bawicie wiec moze cos odemnie www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&ob=av2e
jak znasz cos fajnego to zapodaj sprawdze czy da sie sluchc , nie nic tak tylko pytam
ahhhaaa ahhh rozumiem ,nie no zaraz oceniac ,nie no ,nie o to chodzi

czy widzieliscie jak co kliczko zrobil z naszym Adamkiem 

,