Wpisy użytkownika vanilla
Łącznie 2 373 wpisów w archiwum, pokazane od nr 490 072. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kuźwa jak nie morena czołowa losuje to znowu rusiecka dupy daje z liczbami

pawlak powinien jeszcze w hełmie strażaka wchodxzić i krowę na łańcuchu trzymać
bella a pamiętasz pawlaka jak był premierem i się wysłowić nie mógł w seledynowym garniturku a teraz tableta w ręku hybrydą śmiga
postawiłem same sześcdziesiątki 61,63,65,66,67,68, i dołożyłem 73 na powtórkę
andro kobiety rozumiem ale facet z facetem za pałki się trzymających fe
Dwóch kumpli pojechało na mazury odpocząć ale nie wzieli ze sobą wędek ,jeden wpada na pomysł żeby zrobić z kiji.zarzucają mają branie a tu przejeżdza motorówka z narciarzem i po braniu,zaczeli wyzywać tego narciarza wodnego żeby go woda pochłonęła ,zarzucają znowu i znowu motorówka z narciarzem wraca i znowu po braniu i znowu krzyczą żeby cię patafianie woda pochłonęła.narciarz wywinął kozła wpadł do wody a motorówka popłynęła dalej.wędkarze patrzą na siebie że ich wyzywanie przyniosło efekt ale narciarz nie wypływa ,jeden z nich wskakuję nurkuje szuka wypływa krzyczy nie ma go drugi mówi próbuj jeszcze raz ,po chwili wyciąga gościa na brzeg.jeden do drugiego ty dmuchasz ja wentyluje .Ten co dmucha mówi że on już nie może bo gościowi tak jebie z papy że już mu się rzygać chce na to drugi pyta
-janek a ten nasz to miał narty a ten ma łyżwy
-janek a ten nasz to miał narty a ten ma łyżwy
ale darek zatypował w profilu lotto 6/12 jakby wysłał to by trafił 6