Wpisy użytkownika vanilla
Łącznie 2 373 wpisów w archiwum, pokazane od nr 335 888. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
andro mieć dzieci to wielki obowiązek ale nie mieć ich to człowiek sam jak dupa
pozytywka dzięki wczoraj miałem wene jakbym dobrze rozpisał to 8/8 bym trafił
Mi się nie podoba jak widzę starego dziada z młodą kobietą jeszcze nadzianego ble
mam znajomą co wyrwała nadzianego francuza jean pierra on ma 65 ona 20 i ona mówi do mnie że to miłość ja jej powiedziałem że chyba do jego kasy
torsan ale ukraina gra tak jak lech poznań strzelić jedną bramkę a potem się bronić
andro ja też lubię barce w tej chwili najlepszy zespół na świecie ich druga linia jest the best
puka do drzwi a prezes kto znowu a za drzwi jose maria bakero na to prezes -wy...lać wszyscy trzej
Tirowiec wchodzi do knajpy i prosi o setkę wódki .barman nalewa on wyija i pluje krzycząc pieprzony matiz ,prosi kolejną i kolejną i za każdym razem po wypiciuspluwa i krzyczy pieprzony matiz.barman pyta co się stało i prosi żeby nie spluwał bo to nie wypada w knajpie.
tirowiec opowiada mu historię .
jadę sobie 130 na zegarze i nie zauważyłem zakrętu wpadam w rów bokiem.czeka na pomoc wtem podjeżdza gościu matizem i pyta czy mnie wyciągnąć .a ja do niego jak mnie wyciągniesz to ci ob..ągnę .k..wa pieprzony matiz
tirowiec opowiada mu historię .
jadę sobie 130 na zegarze i nie zauważyłem zakrętu wpadam w rów bokiem.czeka na pomoc wtem podjeżdza gościu matizem i pyta czy mnie wyciągnąć .a ja do niego jak mnie wyciągniesz to ci ob..ągnę .k..wa pieprzony matiz
to ja codziennie w pracy jem dwa danio i dwa kefiry i teraz wiem czemu mnie tak popędza

ja tez pracowałem z gościem co też dołki podemną kopał kablował jak cholera ,po roku jego zwolnili a ja zostałem
kosmaty jest takie przysłowie kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada