Wpisy użytkownika vanilla
Łącznie 2 373 wpisów w archiwum, pokazane od nr 326 918. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
andro podrzuć koledze jakąś piąteczkę na otarcie łez bo ostatnio coś kiepsko u mnie 

5/7 I 2X 3/5 lipa szkoda że tamte dwie nie weszły to bym miał 7/7 

andro na wszystkich kuponach miałem 37,65,75,76,80 i zamiast wysłać taką piątkę to dopisywałem do 8 do 10 liczb

andro ok na maila .kobietki nie sprzeczajcie się bo złośc urodzxie szkodzi
ja mam takiego proboszcza że jak mu przedstawisz zła sytuację materialną to da ci wszystko za darmo
mój kolo dostał ślub ,chrzest za darmo i jeszcze im załatwił z caritasu tygodniową porcję jedzenia
dużo ludzi idzie na księdza żeby mieć łatwą pracę i dopływ gotówki takich to na słupach wieszać
kobiety ja mam taka sam problem ze swoją panią przyjeli mi do pracy babkę i zazdrość mojej połowy ogromna a kłotnie o byle gówno
andro ale żeby było o co przeciez w pracy się pracuje a nie bzyka
a ja jestem wierny jak pies od 16 lat a tyle okazji było że hohoho
od miesiąca jak tą klientkę zatrudnili to się zaczeło wierność mnie nie męczy jak raz się komus składa przysięgę to trzeba się jej trzymać jakbym się rozwiódł to się już nie zwiąże
no to mili państwo dzisiaj dyszka a jutro po sianko na palacza do poznania
a znacie kawał o czerwonym kapturku i wilku jak wilk nie chciał jej przepuścić przez las póki nie zrobi mu loda
kapturek się pyta a jak to się robi,wilk tak samo jakbyś posługiwała się mikrofonem ,kapturek łapie i zaczyna raz,raz z całej siły za***zieliła mu w truskawę i krzyczy na początku chciałabym pozdrowić babcię
nawet jakby ktoś kogoś przeleciał a tym bardziej facet nie powinien o tym głośno mówić
gała ja też wszystkich lubię i szanuję i pod nikim dołków nie kopie
ja z każdym pogadam chyba że już jakiegoś chama trafię to biada mu
a ja lubię i stare i nowe ,lubię to babkę bo ma dystans do siebie