Wpisy użytkownika ulala
Łącznie 45 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 244 449. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krysieńko kiepsko cos mi ostatni idzie:ale wszytsko sie zmieni juz niedługo

Tak krysieńko taką mam cicha nadzieje wizualizacja w srodku juz nastapiła haaa

krysieńka czytaj uważni adresat mysle że przeczytał a teraz dla Ciebie

Wedrowco jestes ?przypomniał mi sie tez dzisiejszy sen sniłam że osoba niezyjaca juz ,ktorą znalam wreczyła mi w nocy bnaknot 1000 erowy(dokladnie jeden tysiac euro}

mala w czoraj nic złym tropem poszłam,ale to kazdy madry po losowaniu...dzis zrobiłam super sledziki na srode popielcowa i zamiast sie umartwiac to apetyt mam dzis wilczy,,,ironia losu??

Juz bym chciała żeby było jutro.....ale to zów bedziemy starsze o ten jeden dzień hee

ciagle jest u mnie mrożno a tak juz chce mi sie wiosny i marzy mi sie maj utkany zielenią i kwiatami...

Warunkiem dobrego śledzika jest sam śledz dobrej jakości ,posiekac drobno cebulke skropic oliwka lub smietana i jedzonko pycha ,

Ja własnie takie kupilam sa wspaniale: dosolone akuratnie i nie kwaśnie ,lekko słodkawe i mięsiste.

mala masz mała Zuzie to wiem dlaczego lubisz baranki
.koszyk i pisanki
.koszyk i pisankianiga tak to jest w zyciu<<<<zakazany owoc smakuje,kusi>>>to czego nie wolno robi sie wtedy rarytasem heee

Robal,jabłuszko dodawałam lecz gruszką mnie zaskoczyłes ,ale lubie eksperymenty wiec to wykorzystam

Ja nie grałam o 14 dopiero na wieczór zagram,ale jak bym puściła kupon to nic bym nie miała

Na kogo mam postawić taki mecz Braga-Liwer.? dałam na 2 ale czy dobrze
To z okazji dnia chłopaka-kochani wszystkiego najlepszego ,spełnienia najskrytszych marzeńi duzej wygranej w LOTTO

Jeszcze nie mam typow zastanawiam siczy liczba 80 jeszcze nie poleci?co Ty na to?
super mirnam ,a u mnie jest lotomat popsuty,i dlatego nie puszczam zakladu
mirnam to u mnie jest pewnie tak samo od trzech dni jest lottomat nieczynny
Witajcie
,tak pieknie -jkie sa dziesiejsze promienie słoneczne na polku i ogrzewaja swoim ciepełkiem.
,tak pieknie -jkie sa dziesiejsze promienie słoneczne na polku i ogrzewaja swoim ciepełkiem.
Wedrowco ja dzis miałam taki sen::byłam w domu moich rodzicow,stalo w kuchni drzewko bardzo zielone krore milo bardzo slodkie jagodki i ja je jadłam ze smakiem i czestowałam domownikow zachwalajac jakie te owoce sa slłdkie.
ale mi sie poprzestawiały litery-Wedrowco ja pamietam z dziecinstwa smak owocow czeremchy-i w śnie niby wiedzialam że to sa te owoce i dziwiłam sie ich słodyczą.
Oj Adasiu,Adasiu Ty pracusiu...jak to mowią chłop żywemu nie przepuści...

Adasiu wiem jak to z tymi liczbami jest-nie martw sie
Witajcie Fani Lotta{heej}}

Witajcie Fani Lotta{heej}}
Adasiu zupke grochowke na jarzynkach-wszystko w niej jest>>>i schabik pieczony z ziemniaczkami i surówka z buraczków i druga z kapustki.
Adasiua a co bedziesz mial na obiadzik?
Robaczku Ciebie tez zapraszam
Robaczku Ciebie tez zapraszam

hosia 1 kwietnia juz robie pa-pa
hosia 5 bedą dzis tez mam takie odczucie
hosia 5 bedą dzis tez mam takie odczucie

mala
Ale fajne to określenie na rypał pies-śmieje się ża aż mi brzychem trzesie heee

Ale fajne to określenie na rypał pies-śmieje się ża aż mi brzychem trzesie heee

mala bylo by napewno zdziwienie? bo by Pani nie wiedziała o co chodzi

mala zalezy na kogo trafi jak na ponuraka to sie obrazi a jak na osobe z poczuciem humorku to kupi okreslenie

super