Wpisy użytkownika tyg
Łącznie 588 wpisów w archiwum, pokazane od nr 781 152. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krzysio nie jedz tych kotów bo zamiast BEBEBEBE będzie MIAU MIAU MIAU
Jest deszcz, co wargi kobiety odmienia; Jest taki deszcz. Jest blask, co uda kobiety odsłania -tralalala
doctor quinn -za dokarmianie kaczek np, podobna jesteś by nie uciekły
doctor quin całe szczęście że siedzisz w domu -bo tak zadużo jest kalek zobacz na czat i na siebię
13 max jesteś alkocholikiem twoje myślenie i pisanie świadzy że pusty jesteś no i burak i tyle w temacie . Gdzie buraki w miasto chyba że na palisadową tam wasze miejsce
13 max s***alaj małolacie kup sobie browar w tesco i pod trzepak tam twoje miejsce
alfik -ja to wiedziałem od razu po co się chwalisz na ogólnym -tępy jesteś
alfik - za***alaj pod trzepak cieplej już jest może jakaś babcia będzie szła to skroisz jej bułki
kaczorze po co ci emoty - wystarczy że się pojawisz -od razu wszystkie emoty widzę
podjadę zaczepię i wyrwę dostanę odznaczenie że zrobiłem coś dla Polski
deki 72 - mam wrażenie że jesteś już starym kawalerem który marzy o wygranej żeby kupić sex z roxana
krzysio - ja ***ziele skąd ty się wyrwałeś wylał ci się gorący olej z woka na ręce że tak marnie piszesz
deki stary kawalerze jeszcze masz szanse zostać księdzem -lubisz batony prawda?
krzysiu - pamiętaj że za zabicie psa lub kota grozi pirdel zapytaj się alfa
alfik - a tak na przyszłość umyj się bo mam monitor 4 D - I strasznie wali jak jesteś na czacie -ciebie tylko podejrzewam
Witam w końcu jakoś normalnie, widzę że niektórzy posłuchali mnie i tak trzymać
witam - może wiecie co zrobić z wygraną ? bo ja nie wiem co z tą kasą zrobić
a ja mam teraz problem z wygraną ? nie wiem co zrobić czy zakopać pod drzewem , bo za bankami nie przepadam
trafiłem w zdrapce pączek ,trzy budynie - co zrobić z tą kasą .Może ktoś miał podobny przypadek -to niech się zwierzy na co przeznaczył wygraną
Znalazłem fajny program do lokalizacji tel .komórkowych wystarczy wpisać numer telefonu i widzisz gdzie szukana osoba się znajduje -http://www.wykop.pl/ramka/74906/lokalizator-telefonow-komorkowych/
Film przedstawiający służbę zdrowia -http://www.flamingosextube.com/tube/gallery/36967c67/67477/index.html
Rosiecka jak występuje jest zawsze wyluzowana - pewnie ma włożony wibrator zdalnie sterowany
8 marca był szczęśliwym dniem dla starszej Pani z pościsz ,grająca mimo swego sędziwego wieku i ciężkiej chorobie jaką jest jaskra zagrała na chybił trafił na trzy zakłady i zgarneła całą pulę blalalala
Ojeju kumulucja i znowu w sobotę trzeba jechać do miasta nadać kupona
kumorek- bo oni ustawili tak maszyny że przed losowaniem wiedzieli że nie będzie szóstki, a jak będzie trafiona szóstka - to też ściema bo jak to sprawdzisz pamiętaj -Po rządzi - i macie co chcieliście