Wpisy użytkownika tomoslaw
Łącznie 492 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 045 502. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Montezuma tożeś się obłowił
4 045 729. MONTEZUMA1 2020-12-31 (11:34)
MONTEZUMA1 30 zł → 70 zł
MONTE.. dawaj jak
Scenic typował(a) za 2 zł w Keno na losowanie nr 963830 i trafił(a) 10000 zł
4 045 729. MONTEZUMA1 2020-12-31 (11:34)
MONTEZUMA1 30 zł → 70 zł
MONTE.. dawaj jak
Scenic typował(a) za 2 zł w Keno na losowanie nr 963830 i trafił(a) 10000 zł
oby Nowy Rok nie był gorszy od mijającego,
życzę wszystkim dużo zdrowia,
wysokich wygranych, jak najmniej trosk i niepowodzeń, samych radości, i czego tam sobie zażyczycie i zaplanujecie
życzę wszystkim dużo zdrowia,
wysokich wygranych, jak najmniej trosk i niepowodzeń, samych radości, i czego tam sobie zażyczycie i zaplanujecie
makler niech się szczęści , pod ten stary rok
ale delikatnie bo mam jeszcze jazdę taką po szosie
ale delikatnie bo mam jeszcze jazdę taką po szosie
no i macie niewierni tomaszkowie, jest Seba w tej Turcji i wcale nie musiał dawać dowodów na Wasze widzimisia
Sebastian_M
panoramix
RYCHFER
Forsami
makler
i tym co się pochowali {
panoramix
RYCHFER
Forsami
makler
i tym co się pochowali {
jeszcze zauważyłem wpis, to się zalogowałem aby odpisać
godziny seniora zaczną się od 14 i będą trwać do soboty rano
a dziś chyba seniora godzin nie ma
godziny seniora zaczną się od 14 i będą trwać do soboty rano
a dziś chyba seniora godzin nie ma
witam serdecznie w Nowym Roku dla wszystkich
i wszystkiego dobrego dla wszystkich
i wszystkiego dobrego dla wszystkich
kurcze, weźcie mi powiedzcie, co to te kubraczki, bo i mnie kiedyś ktoś o jakiegoś kubraka podejrzewał, ja wiem kto, ale nie będę pisać, był też taki nick Qubraczek, o co tu chodzi, a może nie powinienem wiedzieć?
ale jeżeli ktoś mnie nazwał kubraczkiem, to chcę wiedzieć o co tu chodzi
ale jeżeli ktoś mnie nazwał kubraczkiem, to chcę wiedzieć o co tu chodzi
Mewa witaj,
coś ci powem, bez obrazy kiedys pomyślałem "Mewa to facet, a jakby moja żona się tu zalogowała jako wróbel,uwierzyłby kto że to kobieta?
coś ci powem, bez obrazy kiedys pomyślałem "Mewa to facet, a jakby moja żona się tu zalogowała jako wróbel,uwierzyłby kto że to kobieta?
Panie Januszu, czy się mylę? Kubraczki od jakiegoś czasu nie nadają, ale jeżeli zmienili IP nadawania, to się bardziej maskują
troche wstyd, dlatego się ukrywam jestem na yt ale se wpadam, bo czasem fajnie piszecie
wulkan, trochę się mylisz, tu jest nawet kulkutralnie, na innych forach jest masakra, obrzucają się miesem, błotem i czym się tylko da
nie powiem, zaobserwowalem ...ze tak powiem obozy, ale cóż taka jest ludzka natura
tylko mi się tu nie wyzywać , chłopaki dajcie spokój tak od 1 - go
tom sobie posiedział, lecę
ide poszukać ziemniaków we piwnicyna obiadek
ide poszukać ziemniaków we piwnicyna obiadek
4 048 422. emeryt
pewnie sobie gdzieś poszedłeś SŁUŻBOWO, ale i tak napisze,
co Ty tam służbowo robiśż?,
na prywatnym stoku służbowo nie mozesz być,
a jeżeli naprawdę jesteś służbowo, to musisz tam stróżować, albo nadmuchiwać śnieg
pewnie sobie gdzieś poszedłeś SŁUŻBOWO, ale i tak napisze,
co Ty tam służbowo robiśż?,
na prywatnym stoku służbowo nie mozesz być,
a jeżeli naprawdę jesteś służbowo, to musisz tam stróżować, albo nadmuchiwać śnieg
bogdan nie zawracam sobie dziś tym głowy, ale mój sposób od zawsze jest taki
nie wiem czy zdradzać ale na pewno niejedna osoba tak gra
nie wiem czy zdradzać ale na pewno niejedna osoba tak gra
wybrać liczby najbardzijej mi podchodzące, potem szukać w testerze, czy były ostatnio 3/,5 lbo 4,5 w mini na ten przykład
aaaa w multi, to podobnie, ale szukam od 5/10
i patrze kiedy najwcześcniej do tyłu były trafieni9a, tym sposobem miałbym 4/5 ale w mini, a w multi kilka razy 7/10
i patrze kiedy najwcześcniej do tyłu były trafieni9a, tym sposobem miałbym 4/5 ale w mini, a w multi kilka razy 7/10
a nie napisałem ze w multi MIALEM te 7/10 obstawione, a teraz chwilowo nie grałem
ale jak obstawiam multi nie interesują mnie pojedyncze losowania, gram zawsze na 10 losowań
domyslam kogo emeryt masz na mysli, ale znam osobiście takich dwóch ,co maja firmy a się nudzą, jeden to czaasem czymś się zajmie , bo to ludzie za nich robią, a jeżeli firmy kilkuosobowe a dochodowe to tak może być,
u mnie był remont w mieszkaniu parę lat temu przyjechał szef- zlecił chlopakom robotę i gadał ze mną ze 2 godziny, potem zagraliśmy partyjkę w karty, i powiedział ze jedzie dojrzec innych robotników
u mnie był remont w mieszkaniu parę lat temu przyjechał szef- zlecił chlopakom robotę i gadał ze mną ze 2 godziny, potem zagraliśmy partyjkę w karty, i powiedział ze jedzie dojrzec innych robotników
a ja tez się nuszę i tu wchodzę, ale jak po niedzieli pójdę służbowo do roboty to mniej wolnego bedzie i nie bedzie się kiedy nudzic
zaczynam się tylko martwic ze za wszelką cenę chcą się wyzbyć ludzi, podając szczepionki,
bo młodzi moga przeżyć a starsi? pieron wie jak to się skonczy, bo może tak byc ze nie wpuszczą cię do przychodni nie zaszczepionego albo na zabiegi albo nawet na tomograf
zaczynam się tylko martwic ze za wszelką cenę chcą się wyzbyć ludzi, podając szczepionki,
bo młodzi moga przeżyć a starsi? pieron wie jak to się skonczy, bo może tak byc ze nie wpuszczą cię do przychodni nie zaszczepionego albo na zabiegi albo nawet na tomograf
a ja nie chcialbym się szczepić, ale jak nie będzie wyjścia?
ano właśnie i na raka też jest, ale na czym lepiej zarobić?
Odpowiedź znają lekarze i niektórzy domyślni i to nie wcale teorie spiskowe
ano właśnie i na raka też jest, ale na czym lepiej zarobić?
Odpowiedź znają lekarze i niektórzy domyślni i to nie wcale teorie spiskowe
emeryt bez urazy wobec tego, ale jak podajesz cyferki do losowań, a to się chwali, bo po to ta strona, to chociaż nie pisz juz ze SŁUŻBOWO ble ble...
moja mam jest np. starsza, nie chce się szczepic, ale jesli zacznie się nieszczepionych trktować jak trędowatych to nie będzie wyjścia
kazdy przypadek jest inny, u kazdego człowieka to będa jakies względy decydowały o zaszczepieniu a nie chęć sama w sobie, czy jakieś widzimisie,
ale RT! dawniejszych szczepionek nie porównuj do tej ostatniej
ale RT! dawniejszych szczepionek nie porównuj do tej ostatniej
Seba ale na amant. też zaraz coś wymyślą zeby jej nie podawać, zobaczysz
tym dziwi mnbie, ze są osoby chętne szczepić się, ale nie zmuszone, tylko same z siebie, a znam w rodzinie nawet takie przykłady
racja 549
550 racja
itd wszystko się zdadza
racja 549
550 racja
itd wszystko się zdadza
bogdan trochę delikatniej RT! musi się szczepić pisał tu kiedyś i bardzo mu współczuję
seba Ale to samo jest z osobami chorymi na raka, jest lekarstwo, pojawi się i zaraz cisza, bo co ? koncerny uciszą
Ani raka ani covida leczyć tanio nie będą
Ani raka ani covida leczyć tanio nie będą
bardzo mnie to wszystko smuci, my tu sobie popisać możemy i tyle, czy mamy jakiś wpływ na to co będzie dalej? kiedyś i tak musimy sie poszczepić , a ja ide na spacer z psem
a jeszcze przyszło mi takie coś do głowy, i się wróciłem, zaszczepią lekarzy pielęgniarki bo wiadomo dlaczego, potem okaze się szczepionka do bani i zaczną oni umierać, i co z ludźmi się stanie jak wyginie służba zdrowia, przecież tego nie są wstanie przewidzieć
MEWA ale to były inne czasy ja ich niestety nie znam z życia a jedynie z opowiadań
MEWA ale to były inne czasy ja ich niestety nie znam z życia a jedynie z opowiadań
walduś wtedy nie było jeszcze czeskich błędów
witam na chwilunię
Sebastian_Mw Turcji czy juz w Polsce?
Dudzia
wulkan
witam na chwilunię
Sebastian_Mw Turcji czy juz w Polsce?
Dudzia
wulkan
dobrze, że jest taka kwaranta, bo licho wie co SebA przywlókł z ty Turcji
Dudzia turystów może być mało, ale np. takie wyżywienie to zapewniali raczej miejscowi i oni mogą zrobić robotę
191979 witamy Kobietkę
u mnie na razie słońce świeci, to jest we Sandomierzu, u ojca Mateusza
u mnie na razie słońce świeci, to jest we Sandomierzu, u ojca Mateusza
u mnie tylko 4 stopnie, ale przejdę się chybado potem
Wulkan moze zostać Tomi..., jeżeli tak Ci wybiera
Wulkan moze zostać Tomi..., jeżeli tak Ci wybiera
a to ja juz z liceum wyrosłem, nie znam nauczycieli bo się bez przerwy zmieniają
była kiedyś wygrana wówczas kiedy ja na portowej puszczałem, w przybliżonym czasie i godzinie i ze to na mnie nie trafiło, ale teraz nie kojarze czy sprawdzałem czy to bylo ch.t.
zajrzałem , ale straszliwa cisza nawet emeryt kawałów nie daje, a lubię czasem poczytać, jak się nie powtarzają
Seby nie ma, a on tak lubi dużo gadać,
kwarę ma i go nie ma??????
dziwne trochę
a moze wyrwał się na miasto??
kwarę ma i go nie ma??????
dziwne trochę
a moze wyrwał się na miasto??
ale do spania to lubię mieć naprawdę ciszę, a tu czasem jeden sąsiad gra muzykę drugi drze koparę na żonę czy na kogoś tam, inny liczy barany, chyba też przed zaśnięciem
ostatnio nie gram, ale zauważyłem co ludziska zaczną coś wygrwywać, TS zmienia taktykę, zeby za dużo nie straciś
Gośka weź się rozpędź i strzel sobie baranka i nie strasz porządnych ludzi bo zejdą na zawał albo na covid