Wpisy użytkownika tomoslaw
Łącznie 492 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 044 601. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
odkleił się
idę do zajęć cos porobic, pojde se na dzialke z piesiem,nikt nie chce ze mna pisac, a 23 ludziow tu widze, no 22 bo ja ten 23
idę do zajęć cos porobic, pojde se na dzialke z piesiem,nikt nie chce ze mna pisac, a 23 ludziow tu widze, no 22 bo ja ten 23
a no teraz tak ale miał już 2 razy aktualne trafione 5/5 i raz chyba wytracone, ale tez trafione
ale do 3 nie mam pewności, ale skubany jest, obserwuje czasem te jego liczby kiedyś były trzy 4 prawie jedna po drugiej a on nie grał
no te co podales to 4/5 ale moze znow trafi poczekam z pieskiem na finisz
pojde bo to za osiedlem, sloninke ptaszkom zawiesze, pieska przewietrze, troche pszenicy ptaszkom tez rzuce, mam troche chleba uschnietego i tez zostawie tym biedactwom, niech sobie skubią,
juz kiedys myslalem co by bylo jak by pozbawic szpaka zarostu, bylaby istna dziewuszka, a tu prosze sam sie pozbawil
Aniu a co mają jesc jak nie mają co?
zostawie zjedza, to jest na zadooop.iu to tam mniej ptaszkow se lata, no moze sowy, ale one miesozerne, a szczurow nie mam dla sowow
zostawie zjedza, to jest na zadooop.iu to tam mniej ptaszkow se lata, no moze sowy, ale one miesozerne, a szczurow nie mam dla sowow
a to bardziej wiarygodne, to po co ten pic na wodea moze to była budkA objazdowa
dionicos masz przeterminowane dane
no to jak markiet to wiarygodne, bo w kasie,
no to jak markiet to wiarygodne, bo w kasie,
TS tez gooopi nie jest nawet podajac fikcyjną wygraną musi umiejscowic ją z budką lotto
dioni to nic zes się pomylil kazdemu wolno, tu nie urzedy to nikt ciebie nie ukarze
dioni RACJAAAAA ide bo jak sie pies zle.je to pikuś a jak się zmaści, baba mnie zamorduje
nie tyle męczą co lubią tu pisac i nie tylko o cyferkach,
dosypał oj dosypał
dosypał oj dosypał
https://menway.interia.pl/styl-zycia/ciekawostki/news-miliony-a-nawet-miliardy-najwieksze-wygrane-w-loteriach,nId,4953445
poczytajcie o pechu w gry liczbowe
poczytajcie o pechu w gry liczbowe
zaczynam Ci troche zazdrościc a nJBrdziej tych testow
mnie nikt nie chce przetestować
mnie nikt nie chce przetestować
seba nie wątpię i zyczę udanych testow, niekoniecznie dodatnich
ide na wiadomości, zobacze co wiadomości będą ludziom wciskac
SebA
all może do potem
SebA
all może do potem
hmm, ten Seby pomysł, to po prostu blokada do równej 6 jego czasu
RT1 albo se celowo zeby się wyspać, albo na test pójść
RT1 albo se celowo zeby się wyspać, albo na test pójść
dotam a teraz powrócil bo wiadomo ze nioe dojdzie do skutku bo pandemyja
Mewa to facet.... a ja zawsze myślalem ze to kobitka, ze moze trza by się kolo tej mewy zakręcić
dotam kiedy ja bede miec diamencik, ciągle ta gwiazdka i gwiazdksa
chyba trza sie bedzie szczepic bo mog a nie wpuscic do lekarza, to by były cyrki
dobra popisalem se pierduly, wpadne jeszcze potem cos popitolic,
widze 53 gawiedzi a pisze pare osób, pozostali pewnie sa tylko zalogowani, a po kanalach na wizji skaczaą
...395 a co chodzilo bo nie czaje
a to prosze kolejny Gosiu
...395 a co chodzilo bo nie czaje
a to prosze kolejny Gosiu
krde ktos pytal co to jest to B.L.W. weź no zdradx co to znaczy,
ale ze co Seba?
ale ze co Seba?
no ja to slawek, a slawek to slawek, no i co?
kurde pamiec mam wymazaną nie pamietam
kurde pamiec mam wymazaną nie pamietam
bo kurcze mialem takie sen ze moja zona mi powioedziala ze nawet w piekle mnie nie chcą
śnilo mi sie ze miala byc palona tura chyba zmarłych i ja się tam w poblizu kręciłem i kazali mi wrota zamykac bo przeciąg robię i wyszedłem i na tym koniec ale do tej pory mam ciary
ja tych zmarlych nie widzialem, tylko takie cos ni to trumny ni kontenery tirowe, sam nie wiem, czlowiek sie prezz caly dzien pierd.uł oczyta a potem wystarczy 10 minut kimania i wyłazi
damian akurat
trafia ten co sie nie chwali i nie skacze jqak dziecko z radości ze trafi melony
trafia ten co sie nie chwali i nie skacze jqak dziecko z radości ze trafi melony
a wracajac do tego co tam ze slawkiem pisaliśmy kurde nadal nie pamietam
ze niby o sebie, ja do niego nie mam nic, lubie jego wypowiedzi i tyle a wyście go tak zaczeli atakować,
ze niby o sebie, ja do niego nie mam nic, lubie jego wypowiedzi i tyle a wyście go tak zaczeli atakować,
damian a mam pytanie do ciebie , czy ty występujesz tylko na tym jednym niku?
Bo nie wiem dlaczego, ale kojarzysz mi sie z emerytem, popraw mnie jesli si e myle a pana emeryta z góry przepraszam
Bo nie wiem dlaczego, ale kojarzysz mi sie z emerytem, popraw mnie jesli si e myle a pana emeryta z góry przepraszam
damian ale wy tu ładnie po polskiemu piszecie, a jak się pomylicie to szybciuńko poprawiacie, a ja byk za bykiem
tomi77 a moze ty mi powiesz, za co macie te brylanciki przy nicku?
bo u mnie tylko gwiazdeczka a chcialbym cos już innego dla odmiany
czasem chcialbym przekroczyc zeby odpoczac, juz mnie zona wola spac, a ja siedze i siedze a ona boi sie sama spać
ooo wola kategorycznie, cza iść, od dziś spróbuję ładnie po polskiemu pisać
dobranoc kolorowych snów, ale nie takich jak moje
dobranoc kolorowych snów, ale nie takich jak moje