Wpisy użytkownika tesa
Łącznie 4 068 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 102 548. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
do 16 mam luz kreśle multi może coś wyjdzie choc już nie wierzę w garbate aniołki
dzisiaj zaszalałam dałam plusa i czekam do 22 no i moja ulubiona kaskada nigdy na minus
shock cos sie lila żaliła na Ciebie że jej nie lubisz myślę że jest odwrotnie
hipo sam hoduj kurki króliki warzywa dużo roboty a jeszcze fola i zdrowe pomidory ale warto od lat to robie choc reszta to chemia
mam drugi nałóg oprócz grana latami w totto namiętnie palę więc idę na dymka
kondi przesadzasz ja byłam parę razy i jest spoko u nas też ludzie cudują
shock jestem babcia chowam 2 swoich wnuków od szpitala tz od urodzenia przez przypadek weszłam na tą strone spodobało mi się tym bardzej że jestem hadzrdzistką lotta od 20 lat a ty do mnie wrogo nastawiony a ja taka babcinia miła
shock zawsze jest nadzieja na lepsze na pewno w końcu trafiszjest ok
skockawve powiem ci stary kawał mocku prosi o wygraną Boga a Bóg mosiu graj bym mógł ci pomóc wię c grajmy dalej
senny ja tak BaBCIA która chowa od urodzenia tak wyszło facet chciał mi córkę zamordowac dostał za próbe zab 11 lat po 5 wyszedł takie życie trzeba dalej
dla mnie to było straszne gwałt próba zabójstwa ale mam wnuka z tego zajscia nie wiem jak go chronic ludzie ich plotki ma mój skarb 10 lat i jest tylko mój i dziadka czasami nie wiem co mam robic
lila lila tak się cisze ze jestes ja mam chandrę wynurzyłam się tak mi czasami cięzko
dzięki lila ide wnuki połżyc do snu bo to nie koniec mam 2 wnuka też go chowam od urodzenia jeden ma 10 drugi 6 moja córka po próbie zabójstywa nie doszła do siebie i mam drgiego skarba tak ma byc