Wpisy użytkownika spook
Łącznie 3 206 wpisów w archiwum, pokazane od nr 335 268. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
hej ludzie mam pytanie:
skoro ruscy nie będą od nas ziemiopłodów kupować to co będzie można za grosze na bazarze bądź w sklepie kupić?
skoro ruscy nie będą od nas ziemiopłodów kupować to co będzie można za grosze na bazarze bądź w sklepie kupić?
ale ryż w Polsce nie rośnie 
chodzi o nasze produkty , których Rosja już nie będzie chciała sprowadzać przez tą bakterię mutanta.

chodzi o nasze produkty , których Rosja już nie będzie chciała sprowadzać przez tą bakterię mutanta.
grupa E 1/10
yapa, deki, kosmaty, reszta typujcie dokładniej te liczby, co ja jeden snajper na całą grupę mam być ??
yapa, deki, kosmaty, reszta typujcie dokładniej te liczby, co ja jeden snajper na całą grupę mam być ??
lila >> to łubu dubu to w kiosku czy w wersji elektronicznej w necie?
fredzia a TY kiedy zamienisz tą Samarę z The Ring na coś mniej strasznego? 

lila

Lila mam pytanie- czy można typować w 2 grupach jednocześnie??

Lila mam pytanie- czy można typować w 2 grupach jednocześnie??
Poziom wyszkolenia naszej reprezentacji poprawia się na korzyść i to dość szybko, przed euro będziemy na pewno równorzędną drużyną dla takich potęg jak Francja czy Hiszpania. Smuda to dobry selekcjoner

Polish supercar 
http://1.bp.blogspot.com/-qFQ33_i_D9A/TfHIz-PaKoI/AAAAAAAAADM/jTYV4xCK3K4/s1600/Arrinera%2BAutomotive%2B-%2B12%2B%25286%2529.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-5YqBwcPKQAo/TfHI0VVhfGI/AAAAAAAAADU/qQd0vodt8AM/s1600/Arrinera%2BAutomotive%2B-%2B12%2B%25285%2529.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-qFQ33_i_D9A/TfHIz-PaKoI/AAAAAAAAADM/jTYV4xCK3K4/s1600/Arrinera%2BAutomotive%2B-%2B12%2B%25286%2529.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-5YqBwcPKQAo/TfHI0VVhfGI/AAAAAAAAADU/qQd0vodt8AM/s1600/Arrinera%2BAutomotive%2B-%2B12%2B%25285%2529.jpg
hej ludzie... taka tarcza do której się celuje rzutkami to jaki ma najwyższy numer?? 

witam 

zielone świątki > a po co to? kolejne święto żeby się obijać i nie pracować

zielone świątki > a po co to? kolejne święto żeby się obijać i nie pracować

lila > 2 dni temu wymieniłem 3 raz pastę na procku...
trochę rozłożyć potrafię
trochę rozłożyć potrafię

lila > jaki?
krzyś744 > jeśli lubisz formatować to XP jest w sam raz
krzyś744 > jeśli lubisz formatować to XP jest w sam raz

krzyss98
ja mam konto na sportingbet i jest ok. wiele osób z forum mają o nim dobre zdanie
ja mam konto na sportingbet i jest ok. wiele osób z forum mają o nim dobre zdanie
Daj sobie spokój z kosmosem;
Można złożyć śmigłowiec sterowany drogą radiową, z przodu będzie miał zamontowane 2 kamerki, jedna do nawigacji, druga do rejestrowania obrazu; a obiekty które będzie filmował z wysokości mogą być o wiele ciekawsze niż zdjęcia z kosmosu
Można złożyć śmigłowiec sterowany drogą radiową, z przodu będzie miał zamontowane 2 kamerki, jedna do nawigacji, druga do rejestrowania obrazu; a obiekty które będzie filmował z wysokości mogą być o wiele ciekawsze niż zdjęcia z kosmosu

przykładowo... namierzasz sobie jakiś domek, towarzystwo wyleguje się na leżakach, popija drinki, jakieś panienki a tu nagle śmigłowiec w locie bojowym nadlatuje i filmuje ich panikę 

poleci do granic atmosfery, tam do granicy gdzie jest powietrze, no i specjalne materiały muszą być żeby się nie spalił powyżej warstwy ochronnej
no właśnie albo jedno albo drugie, może gdyby z folii metalowej go sklecić 

taki smigłowieć w skali 1:12 - replika apache i kamerki z przodu to naprawdę odlot 

zatrudnij się w NASA zdobądź doświadczenie w budowie takie obiektów, może się uda 

monisia
gdyby na ziemi nie było to kobiety nadal żyłyby w epoce kamienia łupanego
gdyby na ziemi nie było to kobiety nadal żyłyby w epoce kamienia łupanego

gdyby na ziemi nie było mężczyzn to kobiety nadal żyłyby w epoce kamienia łupanego
Lestek > ogniwa słoneczne jako źródło energii koniecznie a cena tego ho ho
Lestek > a serwomechanizm do sterowania kierunkiem lotu też trzeba zasilić 

Lestek
Wpadnie w ręce wojska, pomyślą że to ruski balon szpiegujący i figę będziesz miał z filmowania
Wpadnie w ręce wojska, pomyślą że to ruski balon szpiegujący i figę będziesz miał z filmowania

ulexxa >> czeeeść 
jocia >> mam alergię na sierść, w nocy czasem się duszę bo oskrzela mam zapchane

jocia >> mam alergię na sierść, w nocy czasem się duszę bo oskrzela mam zapchane

jocia
na pewno na pewno
czytałem o diecie budwikowej że jest skuteczna na alergię;
jem dużo oleju bogatego w kwasy omega 3 i czekam na poprawę
na pewno na pewno

czytałem o diecie budwikowej że jest skuteczna na alergię;
jem dużo oleju bogatego w kwasy omega 3 i czekam na poprawę
jandzia, jocia
w oleju lnianym jest mało omega 3; ja dodaję 3 łyżki dziennie tranu do potraw
w oleju lnianym jest mało omega 3; ja dodaję 3 łyżki dziennie tranu do potraw

jandzia
w oleju lnianym są omega 3 i 6 w proporcji 1:1 a w tranie są tylko omega 3; jak się chce oczyścić organizm z omega 6 to chyba lepiej przyjmować tylko omega 3; takie jest moje rozumowanie
w oleju lnianym są omega 3 i 6 w proporcji 1:1 a w tranie są tylko omega 3; jak się chce oczyścić organizm z omega 6 to chyba lepiej przyjmować tylko omega 3; takie jest moje rozumowanie

musiałem umyć okno
, wczoraj umyłem jedno, dziś drugie a jutro trzecie bo się zmęczyłem polerowaniem a na raz nigdy w rzyciu; czasem kobieta w domu to pożyteczna rzecz 
, wczoraj umyłem jedno, dziś drugie a jutro trzecie bo się zmęczyłem polerowaniem a na raz nigdy w rzyciu; czasem kobieta w domu to pożyteczna rzecz