Wpisy użytkownika spook
Łącznie 3 206 wpisów w archiwum, pokazane od nr 329 565. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
pozytywka
może wyjątkowo w grupie E specjalnej ??
mamy 1 wadliwego członka
może wyjątkowo w grupie E specjalnej ??
mamy 1 wadliwego członka

możecie się zrzeszać po nie wiem ile osób w grupie a jak Wam Bozia nie dała albo nawiedzeni nie jesteście nic nie traficie 

jasne, wiecie co to "karma" ?? karma wielu osób wymiesza się w grupie w jedno i bzik będzie po podziale.
mnie na szczęście żadna nie chce więc na kobiece luksusy kasy nie stracę - kobieta mnie zrujnuje 

jocia
zastanawiam się czy nie powołać do istnienia jeszcze jednej grupy... X- specjalni
zastanawiam się czy nie powołać do istnienia jeszcze jednej grupy... X- specjalni

jocia
dziękuję za komplement
idę spać i zastanowię się podczas snu czy utworzyć nową grupę;
dobranoc
dziękuję za komplement

idę spać i zastanowię się podczas snu czy utworzyć nową grupę;
dobranoc

hej Dariusz 
mam ochotę znowu iść spać, nie wiem czy poczekać dam radę

mam ochotę znowu iść spać, nie wiem czy poczekać dam radę

sen to zdrowie, a kawa robi zmyłkę w mózgu; trochę nie zdrowo tak wciąż 

islandorka30,5
... a jeśli każdy poda swoją najlepszą cyferkę, i osoby będą obdarzone podobnym potencjałem energetycznym...
... a jeśli każdy poda swoją najlepszą cyferkę, i osoby będą obdarzone podobnym potencjałem energetycznym...

jak baba jest babochłop to ujdzie ale jak chłopak robi z siebie niewiastę to masakra 

krzysio744
ja też słucham radia w necie
pod tym adresem:
http://www.shoutcast.com/
ale ostatnio nie działa
ja też słucham radia w necie
pod tym adresem:
http://www.shoutcast.com/
ale ostatnio nie działa

Anitka
u mnie kiepsko w MM bo na wyczucie, gdybym wahadełkiem sprawdził pewnie bym trafiał ale mi się nie chce
u mnie kiepsko w MM bo na wyczucie, gdybym wahadełkiem sprawdził pewnie bym trafiał ale mi się nie chce

ogórki bezpieczne, pomidory bezpieczne kiełki raczej bezpieczne; bakterii - mutanta jeszcze nie zlokalizowano 

Dariusz >> obstawiam na sportingbet, interesują mnie tylko prognozy 

rav444
Jeśli przy typowaniu liczb używasz nietypowych metod zapraszam do grupy X będzie nas już dwóch
Jeśli przy typowaniu liczb używasz nietypowych metod zapraszam do grupy X będzie nas już dwóch

czak
Są na dzisiaj grupy A-E ale jeśli chce ktoś zdezerterować do grupy X, serdecznie zapraszam
Są na dzisiaj grupy A-E ale jeśli chce ktoś zdezerterować do grupy X, serdecznie zapraszam

jocia
kanapki jeszcze potrzebne do tej sałatki, może z twarożkiem ze szczypiorkiem
kanapki jeszcze potrzebne do tej sałatki, może z twarożkiem ze szczypiorkiem

Wędrowca... >> ja bym Tobie odpowiedział na pytanie gdybyś Ty odpowiedział na mój wpis zamieszczony na Twoim profilu 

Wędrowco... w jakim celu chcesz go używać, myślę że jeśli masz zamiar posługiwać się nim w domu to powinieneś zaopatrzyć się w drewniane.
Najlepiej oczywiście samemu zrobić je wg. wzoru na tokarce ale mało kto ma chyba taką możliwość
Najlepiej oczywiście samemu zrobić je wg. wzoru na tokarce ale mało kto ma chyba taką możliwość

lila
z 1-ego jest na rozbudzenie, z 2-ego ma działanie uspokajające
z 1-ego jest na rozbudzenie, z 2-ego ma działanie uspokajające

krzysi744
czemu nie chcesz mieć ubuntu na osobnej partycji?
mnie już sie formatowanie znudziło po XP
czemu nie chcesz mieć ubuntu na osobnej partycji?
mnie już sie formatowanie znudziło po XP

damom nie wypada 
jeszcze analizujesz? 

lila