Wpisy użytkownika silber
Łącznie 1 168 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 544 857. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Pozdrowienia z wakacji: https://www.youtube.com/watch?v=Pip2RzTnhfY
Wiecie dlaczego doping na narodowym jest taki cienki ? Bo na narodowym zasiadają głównie dyrektorzy z warszawskich korporacji wraz z kochankami sekretarkami. Mają drogie bilety na koszt polskiego podatnika. Ich żony dziś w domu oglądają tureckie seriale kursko-pisowskie.
Jarozbaw znowu z bukietem kwiatów na trybunie yylko teraz nie wiadomo dla kogo to ? Dla wąsika ?
Wczoraj lotto źle przepisałem z kartki i miałem trójkę, gdybym przepisał dobrze miałbym 4
"Żymianie" z PiS są starozakonni ?
300 mld pójdzie w xuj usraelowi jak obejmą władzę samodzielnie
300 mld pójdzie w xuj usraelowi jak obejmą władzę samodzielnie
A tymczasem nasze nieloty z żelem we włosach nie mogą pokonać północnej Macedonii.
P.S. Ktoś mi powiedział z miasta mniejszego niż Warszawa czy Poznań, że w ubiegłym roku wyjechało za granice 162 000 młodych ludzi, a w tym roku 50 tysięcy już i ta propaganda kurska w TVP pierze ludziom mózgi, że nie ma bezrobocia i brak rąk do pracy he he. Oni robią wszystko by wymienić młodych Polaków na młodych Ukraińców i Azjatów islamistów. No taki sorosz plan by wynarodowić ten naród i łatwiej nim było rządzić. A na czele tetryk z Żoliborza i bankster historyk co mu tata załatwił stanowisko dyrektora w banku
P.S. Ktoś mi powiedział z miasta mniejszego niż Warszawa czy Poznań, że w ubiegłym roku wyjechało za granice 162 000 młodych ludzi, a w tym roku 50 tysięcy już i ta propaganda kurska w TVP pierze ludziom mózgi, że nie ma bezrobocia i brak rąk do pracy he he. Oni robią wszystko by wymienić młodych Polaków na młodych Ukraińców i Azjatów islamistów. No taki sorosz plan by wynarodowić ten naród i łatwiej nim było rządzić. A na czele tetryk z Żoliborza i bankster historyk co mu tata załatwił stanowisko dyrektora w banku
Brak kasy na leczenie Polaków, bo PiS sprowadza miliony taniej siły roboczej z trzeciego świata i ją leczy na koszt Polaków, szpitale bankrutują, bo mają w związku z tym wielkie długi: http://www.rynekzdrowia.pl/Finanse-i-zarzadzanie/Coraz-wieksze-straty-szpitali-obcokrajowcy-uciekaja-i-nie-placa,195338,1.html
Jeszcze koszty policji,(bo piją, rozrabiają, jeżdżą po pijaku, i kozakują z nożami po nocach) darmowych szkoleń zawodowych, 500+, 300+, dopłat do czynszu i darmowych studiów dla Ukraińców i Azjatów - te koszty przewyższają zyski z legalnej pracy tych ludzi dla dobra naszego ZUSu. Tylko niewielka część z tych ludzi pracuje legalnie i płaci na emerytury Polaków. To jest monkey business
Sebastian M, ale koszty nie mogą przewyższać zysków, bo to jest zwyczajne fra//. jesrtswo
Wojtt PO to była złodziejska banda, ale już nie wracajmy ciągle wstecz. My Polacy zróbmy tak jak rozsądny rząd Japonii, zamknął granice dla importu tanich pracowników i wymusił innowacje i robotyzację pracy w przedsiębiorstwach. A ten nasz pseudoekonomista bo tak naprawdę historyk chrzani farmazony od 4 lat o innowacyjnej gospodarce a realnie tylko sprowadza m.in. opalonych by wozili w Warszawie na rowerze pudło z kebabem. To jest zwyczajne tumanienie ludzi i DNO
Myślę, że w tym roku nie będzie wogóle Marszu Niepodlegoosći bo tam jeden taki góral ze wzgórz Golam jakiś tam Johny Walker czy coś zlożył wniosek do prokuratury że to jest marsz faszystow a PISrael bardzo liczy się z jego głosem
Mimo różnic pzdr Cię. Demokracja najważniejsza, precz z dyktaturą egzotycznego bankstera i tetryka z Żoliborza
Tak naprawdę to nasi kiepsko grają i jeszcze kiepściejszego mają trenera i prezesa PZPN. Na mistrzostwach z taką grą znowu nas zaorają
Dlaczego członkiem z ramienia wysuniętym na czoło przez PiS w Polsat News jest jakiś szachermacher ??
Fajny film na super polsat: FIRMA z Tomem Cruise wg książki John'a Grisham'a, chodzi o gruby zielony hajs a my tu o orzeszki gramy...
Są w necie generatory sprawdzające naszą piątkę w mini od początku tej gry, od jakiś wczesnych lat 70-tych, to był chyba express lotek i jak się wprowadzi swoją piątkę to przez te prawie 50 lat człowiek i tak by nic nie wygrał. To są mrzonki ta piątka w mini
No może jak się ma 20 lat to można czekać 50 lat na te 270 tys. zł netto
No może jak się ma 20 lat to można czekać 50 lat na te 270 tys. zł netto
Może ktoś mi odpowie dlaczego wróżbita M. bierze 200 zł za godzinę wróżenia zamiast wywróżyć sobie szóstkę w lotto i mieć spokój z chodzeniem do pracy?
Ale jednak przepowiedział, że słynny Matousz bankier-międzynarodowy ma dwie twarze i nimi żongluje w zależności od potrzeb suterena ...tfuu!! suwerena
Podobał wam się dowcip prezydenta Dudy o ludożerce ?
https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/610715,andrzej-duda-zart-agh.html
https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/610715,andrzej-duda-zart-agh.html
tomi77 przyjmują, że każdy motocyklista nawala wątrobę i nerki procentami ?
https://www.se.pl/warszawa/czyscily-autobusy-przy-okazji-czyscily-konto-pasazera-dwie-ukrainki-oskarzone-o-kradziez-karty-aa-2JWu-whFc-LjAt.html
Gosia_77 leń ze mnie
Może się ogarnę.
Dziś mam mini:
6,9,18,22,39
01,10,,27,29,31
11,20,22,27,36
05,10,15,28,34
Może się ogarnę.
Dziś mam mini:
6,9,18,22,39
01,10,,27,29,31
11,20,22,27,36
05,10,15,28,34
A'propos "nie wierz nigdy kobiecie".... Leciałem kiedyś z Hiszpanii i nagle baba zaczęła się drzeć, że: "ogień na skrzydle !!!" Okazało się, że widziała światło na skrzydle, to czerwone
A ja już zdrowaśki odmawiałem
A ja już zdrowaśki odmawiałem
arczi; większość ludzi zamarła. W dzisiejszych czasach myślę, że tą babę by policja wyprowadziła i by ją oskarżyli. Teraz jest większy zamordyzm
To się tak mówi, że "o włos", ale to prawdopodobieństwo 1:8657, wobec 1:1298528 czyli kosmos
Faceci, napiwszy się, dzwonią do swoich byłych, kobitki - do swoich przyszłych.
Tylko najtańsze gry: mini, keno i duży (kaskader to dziadostwo). Resztę gier niech sobie TS wsadzi tam gdzie słońce nie dochodzi
Real - Galatasaray 4:0. Ponad połowa tureckiej drużyny jest z Afryki.
Najcichsza kłótnia świata miała miejsce podczas zebrania bibliotekarek.
« Poprzednie 100Kolejne »