Wpisy użytkownika silber
Łącznie 1 168 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 201 800. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wygląda na to, że współczesny świat nie jest zbyt przyjazny dla jednostek wrażliwych, być może widzących, wiedzących więcej. Chyba trzeba być jakimś bolkiem w dresach, żeby się uchować w naszym społeczeństwie
Chciałem dziś puścić EP 3 zakłady na stacji jak ona się tam teraz nazywa? dawny statoil ale rzekomo awaria. Moim zdaniem oni robią to celowo ci sprzedawcy, bo robić im się nie chce. A TSa walą po kieszeni
Ukraińcy w żabkach też mówią że awaria, gdzie Ukrainiec na obsłudze tam nie zagrasz. Tak jest w Warszawie.
Drogie piszące tutaj panie, jakie macie fryzurki, pryznajcie się ?
A na głowie ??
A na głowie ??
Ja dziś nie wysłałem. bo myła rzekoma awaria. Polecam rolady wołowe
takamama Bóg stworzył kobiety nagie i nas mężczyzn też
jagawisia, nic nie poradzę na to, że kobiety mnie interesują
jagawisia, nic nie poradzę na to, że kobiety mnie interesują
Nikt nic nie wygrał bo wszędzie rzekome awarie były. TS walnij się w łeb i lepiej kontroluj tych sabotażystów !!
Kto spragniony transu to polecam radio z San Francisco: https://www.friskyradio.com/
no co ty myślisz, że ja słoik??
ja autochton od paru pokoleń
Olala45 a ty skąd jesteś ?
ja autochton od paru pokoleń
Olala45 a ty skąd jesteś ?
słabo kursowały dziś pociągi, bo na Legię tylko 13 tysięcy dojechało
u nas muwio legia miszcz
u nas muwio legia miszcz
Dorabiam sobie jako biskup polowy, rabin i muezin. Jutro robota. Takie zapotrzebowanie teraz, mam unijne dofinansowanie od Sorosa. Baj
Olala45 takie czasy 'czeba' być elastycznym. Rynek pracy naszego premiera-bankiera tego wymaga. Cza robić żeby zarobić Baj
Ta dziunia w zielonym pomacha wam rączką, bo ona nie musi grać, zarabia 22 tys. brutto zł czyli 16400 zł do ręki i sra sobie na rzadko na wasze moi mili losowania
angierski i dlatego ona zawsze taka wesoła, bo nie musi grać ani na prawdę pracować a godnie zarabia i jeszcze jakiemuś tam ważnemu z TVP obciągnie z uświęceniem biskupa i będzie po wsze czasy ustawiona
U mnie w korpo też wiele kobiet, nawet mężatek z dziećmi tak trzydzieści parę lat, ale atrakcyjnych, zrobiło karierę przez łóżko, ale głównie przez wyjścia i wyjazdy integracyjne i przez kibel w budynku
Potem były rozwody, ale one miały stanowisko
Potem były rozwody, ale one miały stanowisko
Robiły "łaskę" swoim dyrektorom i jeszcze chętniej prezesom i członkom zarządu.
Ci którzy mają kobity w korpo pilnujcie żon, tam jest dom publiczny i zwyczajny burdel i gang bang
Towarzysz Gowin - członek z ramienia wysunięty na czoło. Pojechał z kochanką do USA na 5 dni.
Pojechał z Emilewicz na 5 dni do luksusowych hoteli do USA dymać na potęgę.
Ten wasz Gliński też jeździ za granicę z żoną do hoteli pięciogwiazdkowych i was kiwa na kasę. A jego żona trzaska kasę w fundacji S o r osza.
Kto ma a kto będzie miał burzę, tutaj można zobaczyć: http://pl.blitzortung.org/live_lightning_maps.php?map=15
Zamiast liczyć na melony w lotto+, lepiej trafić pensyjkę w EP i można nic nie robić do emerytury
No właśnie ja też. Tam jest prawdopodobieństwo 1:1300 tys a w dużego 1:13 mln - to robi wrażenie
Forsami serio lecisz na Majorkę ? Ja tam byłem to mogę powiedzieć Ci w którą część warto.
EP jest nawet lepsze od mini. Drożej kosztuje, ale zwroty systematyczne są 5-10-25 pln, więc jak się gra ciągle to i tak mniejszy koszt a szansa większa jak w dużego.
Forsami ale musisz mieć jakiś plan na wypadek jak wygrasz te melony. Chyba w pacanowie nie będziesz żył mając np. 15 melonów
No racja. Ja bym sobie od razu kupił dom nad samym brzegiem morza w Krynicy Morskiej.
Ja dziś wyjątkowo puściłem 2 zakłady z moimi typami i 1 z maszyny. Jak nic to na dłuuugo to sobie odpuszczę
krasnalek ile zakładaów ? ja dzis puściłem 2 moje i 1 z maszyny i jak nic nie będzie to znowu na długo sobie odpuszczę to
A może lepiej niż codziennie maczać kaskę w mm, grać raz w tygodniu a dobrze
Co wy chcecie od Ojca Rydzyka on robi interesy z naszym namiestnikiem niejakim Jackiem Danielsem
Montezuma wszystkiego najlepszego dla Ciebie i brata
Utwór muzyczny dla Was: https://www.youtube.com/watch?v=A0cCEGo5CqM
Utwór muzyczny dla Was: https://www.youtube.com/watch?v=A0cCEGo5CqM
Nie, Ultravox tylko trzeba dać na kolumny i podbić basy, wtedy jest odlot
gonzaga tez wszystkiego najlepszego
gonzaga tez wszystkiego najlepszego
Z Cure lubiłem forest, ale generalnie Robert działał na mnie depresyjnie.
Robbie Williams nie jest zły chociażby Road to Mandalay jest spox
Robbie Williams nie jest zły chociażby Road to Mandalay jest spox
Miałem O'Zone to ci od maja hi maja he, ale pożyczyłem jednej z byłych i nie oddała, a ja nie naciskam, bo już mi się nie podoba
Aczkolwiek generalnie jak są duże pieniądze to taki problem o nazwie kobieta nie istnieje. To fakt.
Od dziś postanowiłem grać wyłącznie w duże lotto, bo co mi zmieni w życiu dajmy na to 250 koła z mini ? Nic.
Jak kochać to księżniczki, jak grać to o miliony. A co Wy szanowni koodyskutanci sądzicie o tym ?
Jak kochać to księżniczki, jak grać to o miliony. A co Wy szanowni koodyskutanci sądzicie o tym ?