Wpisy użytkownika samolot
Łącznie 2 105 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 971 234. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Osa jak Ci nie pasi to nie podaję
Zagram nim sam i zobaczymy co wejdzie
Zagram nim sam i zobaczymy co wejdzie
Od 3 dni trafiam 5/7.
Możecie mi wierzyć lub nie ale taka prawda. Pierwszego dnia dalem nawet stawką x 3
Możecie mi wierzyć lub nie ale taka prawda. Pierwszego dnia dalem nawet stawką x 3
Jeszcze nie wybrałem kasy ale to są testy i wolałbym nie pokazywać. Mogę pokazać na przykład wyciąg z kasy czyli z kolektury że odebrałem tyle i tyle Jeżeli cię to satysfakcjonuje
A jak nie wierzysz że to będą moje wygrane to możemy się umówić że odbieram pieniądze O danej godzinie i nas Skanie czyli na wydruku będzie mniej więcej dana godzina i danego dnia może być to dzisiaj jutro kiedy tylko chcesz bo na razie tych tych pieniędzy nie wybieram
GTV masz rację teraz będę grał też 10 na 10 7 x 7 i 5 x 5 Jak dobrze idzie To trzeba to wykorzystać
Tak najważniejsze żeby wygrać. Jak będzie wygrana 10/10 dam skan
Biedroneczka nie zrozumieliśmy się. Myślałem że pytasz czy ktoś gra w cokolwiek.
Pierwszego dnia wygrałem stawką x 3 to fakt . A teraz grałem stawką podstawową . Ale dziś zagram stawka x 5
Jak wygram to nie będę musiał już tak ciężko pracować będę mógł odwiedzić kilku Pasko wiczów między innymi Gosię
Gosia A jak twoje postanowienia jak realizacja twoich postanowień przebiega ?
Gdybym był bliżej ciebie to bym cię motywował ale nawet na odległość będę się starał to robić
Najważniejsze że zdajesz sobie z tego sprawę i mówisz prawdę tak jak jest
Ja to wszystko rozumiem Gosiu ale postaraj się znaleźć chociaż 15 minut dziennie dla siebie
To będzie jakiś początek a może wejdzie ci w krew przyzwyczajenie i zrealizujesz swoje plany A wtedy będziesz zadowolona z efektów i sama z siebie
Zapisz sobie na kartce co masz zrobić i połóż tą kartkę w takim miejscu że byś mogła ją codziennie zobaczyć wtedy przypomnisz tobie o naszej rozmowie i będzie ci łatwiej
Gosia myślę że nikomu się wszystko nie udaje i nikt nie wykonuje wszystkich rzeczy które sobie zaplanował No chyba że jest perfekcjonista ale takich jest bardzo mało
Ja dopiero wracam z pracy Za 10 minut będę w domu i nie to że pracowałem na drugą zmianę bo wyjechałem do pracy o godzinie 9:00 rano
Ale coś ci powiem niedługo wyjeżdżam tam gdzie poprzednio i będę sobie tydzień odpoczywał w ciepłym klimacie jak tam będę to zrobię kilka zdjęć i ci wyślę tutaj
Skąd wiesz że są w piżamie już Masz podgląd czyli można włączyć kamerki
Panoramix To wszystko przez te kamerki gdyby nie było podłączenia na kamerki i nie było głosu to by nikt mnie nie widział i nie słyszał
Każdy nosi maseczkę wymieniają codziennie lub jeżeli jest wielorazowego użytku myję ją codziennie i wszystko jest okej
Ja jem codziennie orzechy włoskie i jeszcze jem orzechy brazylijskie migdały i nerkowca
Osa Prowadzę rozmowy na temat miejsca we Władku na ulicy Sportowej może tam będziemy mieli lokal czyli miejsce zobaczymy jeszcze
Myślę też nad menu jakie będziemy mieli i jest bardzo dużo pomysłów także musimy to wszystko przedyskutować
Później podam liczby do Mini Lotto do Lotto i jak mi się uda to też do Multi
Makler ostatnio wygrałem 3 x 60 jeden raz 7 z dziesięciu 3 razy 57 na promocji i raz siedmiu na promocji stawka razy 3 wygrałem też w Ekstra pensję już nie pamiętam ile ale chyba 15 zł No to nie dużo wygrałem też EuroJackpot i wygrałem w Mini Lotto prawie 50 zł za trzy z pięciu to jeszcze nie jest tak źle tak mi się wydaje
Już o czterech z pięciu nie wspomnę ile razy wygrałem w ostatnim czasie i czekam tylko na 5 zdjęciu
Biedroneczko Witaj masz na pewno jutro wolne także odpoczywaj sobie spokojnie i dużo wygranych życzę
Popatrzę za 10 minut bo teraz jadę samochodem i nie bardzo mogę
Spoks wymień tylko te miejscowości w których padnie glowna wygrana