Wpisy użytkownika samolot
Łącznie 2 105 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 968 468. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Gonzaga przecież jesteś wolnym człowiekiem i mozesz robić co zechcesz prawda ?
Najlepiej jest grać jak ktoś puszcza na przykład Multilotek to dwa zakłady jeżeli puszczasz 5 liczb to puszczaj zawsze dwa zakłady po pięć liczb wtedy jest większa szansa na wygranie
Na jutro szykuję w Multi 7/7 Bo jest promocja . Warto złapać wyższą kasę
Tomi miałem ci to powiedzieć właśnie że skoro udaje ci się bardzo często trafić pewniaka to Dopasuj do tego pewniaka drugą liczbę i trzecią liczbę a nie jak dajesz dwójki to już bez tego pewniaka dlaczego tak robisz?
Tak to prawda zacznij odp Arek J trójek wkładaj tego pewniaka do swoich parek do trójek i do piątek i próbuj i zobacz co ci najlepiej wychodzi
Ja bym chciał żeby każdy z nas tu grających wygrał kiedyś 5 w Mini
Arczibalik73 mam nadzieję że jeszcze w tym roku wygramy tę 5 w Mini
Słuchajcie na dzisiaj trzeba przygotować odlotowe liczby 7 x 7 w Multilotka Bo jest promocja
I teraz są dwie wersje albo podam tą siódemkę tutaj na czacie albo wyślę ją każdemu z osobna bo czasami mówią że jak podaje się tutaj na czacie liczby to One nie wchodzą pomyślcie co zrobić i dajcie mi znać
Jest was czworo więc każdy niech powie co z tymi liczbami zrobić Magda jest za tym żeby dać je na czat.
Arczibalik73?
Panoramix ?
Forsami ?
Arczibalik73?
Panoramix ?
Forsami ?
Arczibalik73 jeszcze nie wiem kto zawinił
Mam natomiast 3/3 W Multi
13,23,79
Mam natomiast 3/3 W Multi
13,23,79
Walduś Jak wygrasz piątkę w mini To zaprosisz tę panią do tego żeby zaśpiewała ci na posesji
Walduś nie zapomnij po drodze wysłać multi na 7 liczb bo dzisiaj jest promocja i za 7 liczb płacą 9000 zł oczywiście minut podatek 900 zł to do ręki dostaniesz 8100 zł
GTV bierzemy liczby od Tomi , Arczibalik73, Gosi ,Angierski ,i nasze. Kto tam jeszcze dobrze typuje?
Ja puszczę 7/7 Bo teraz jest promocja. Warto skorzystać i wygrać 8100 zł