Wpisy użytkownika samolot
Łącznie 2 105 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 473 194. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Forsami tu się z tobą zgodzę. Tylko jest jeden warunek. Trzeba mieć dużo kasiorki. A jak kolega zaq69 chcę sprzedać samochód aby zagrać to tego nie pochwalam.
Możesz zacząć od jednej liczby to by było w miarę rozsądne.
Ale moim zdaniem pomiń te 1 i 2 i zacznij od 3 liczb
Ale moim zdaniem pomiń te 1 i 2 i zacznij od 3 liczb
Forsami to jest normalne że systemy są ale żaden system nie zagwarantuje ci konkretnej wygranej chyba że pełny system ale to jest rzecz nieopłacalna
Samuel06 znam historię i wiem coś nie coś o tym idzie Ale co ma Temida że do kogoś przyszła Bo nie bardzo rozumiem o to mi chodzi?
Nie majtory spadną tylko pewnie sąsiad z góry na sznurku spuścił jej karteczkę z napisem Ile razy ma pociągnąć za sznurek
Przecież my dopiero zaczęliśmy rozmawiać a ty masz mnie już powyżej uszu ?
O doktor to świetnie
Ona ma F42.0 czy raczej byś przypisał do F42.1 ?
Ona ma F42.0 czy raczej byś przypisał do F42.1 ?
Tamte liczby to były próbne A teraz masz te właściwe
2 24 39 48 71
2 24 39 48 71
Nie będzie sensacja tylko normalna rzecz Iga Świątek coraz lepiej gra więc dla mnie to nie jest nic nadzwyczajnego
Nie patrz na ranking tylko na umiejętności i potencjał danego gracza
Jeszcze raz ci mówię Nie patrz na ranking Nie patrz na kurs bukmacherów
Patrz drugi mecz Trevisan grała z Bertens ranking 159 przeciwko 8 i wygrala Trevisan
6-4
6-4
Nigdy nie patrz na ranking
6-4
6-4
Nigdy nie patrz na ranking
Jak Switolina nie wygra że Świątek to raczej nikt nie ma szans.
Arczibalik73 ale nikt Ciebie stąd nie wygrania. Wprost przeciwnie. Jesteś tu mile widziany !
Tylko jednostki twierdzą inaczej Więc nie patrz na nich lub patrz z przymrużeniem oka
Tylko jednostki twierdzą inaczej Więc nie patrz na nich lub patrz z przymrużeniem oka
Wpis 509
Pisałem
15 17 37 57 67
Walduś nie dałeś wiary. Jest 4/5
Pisałem
15 17 37 57 67
Walduś nie dałeś wiary. Jest 4/5
Arczibalik73
Najważniejsza sprawa razem typować i nie dokuczać sobie nawzajem
Najważniejsza sprawa razem typować i nie dokuczać sobie nawzajem
To prawda czasami mozna wygrać ale trzeba grać rozsądnie i z umiarem
Kto tu kogo bierze na litość?
Jak ktoś się lituje to wysyła im kasę?
Jak ktoś się lituje to wysyła im kasę?
Makler to zadymiarz . Podpuszcza ludzi żeby napisali coś złego A później piszę do Pasko jak na niego jadą
Ja jak wygram nie spocznę na laurach i dalej będę poznała nowe twarze
Niedługo przyjdzie Biedronka i będziesz chciała liczby do Mini Lotto
Arczibalik73 Ty nigdzie nie odchodź bo jesteś tu bardzo potrzebny
Arczibalik73 masz rację ale taką owieczkę można utemperować. Rodzina jest duża A owieczka jedna więc jaki problem ?
Słuchajcie wy tu o kobietach A ja w tym czasie ulozyłem piękne liczby na jutrzejszy ciepły i miły poniedziałek