Wpisy użytkownika saltosky
Łącznie 7 526 wpisów w archiwum, pokazane od nr 202 813. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
zgadza sie zawsze jest jakis procent. ja gram na zasadzie obnizyc kosztyale czescierj obstawic
czyli wiecej losowan. a jak sie uda trafic to wtedy pełny system.
kazdy ma jakis swój sposób
kazdy ma jakis swój sposóbwzajemnie
. szkoda ze podniesli cene zakładu. za 1.25 mozna było bardziej zaszaleć .
. szkoda ze podniesli cene zakładu. za 1.25 mozna było bardziej zaszaleć .
qrcze ciężko z tym lokiem. ostatnio nie wiem jak u Was ale u mnie to kicha juz 10 losowań pod rząd

ciekawe co robia z tymi kulkami ? na śmietnik??chyba nie bo po co ma je ktos widziec. do pieca???
6 hm ta liczba czesto chodzi. razem z 2,4, mozan spróbowac ja osobviscie pusciłem 6 na dzisaj i jutro
hm 14... nie puszczam tej liczby ale nie mówie ze jest zła co do 36 to prędzej. wejdz w "mapy" na tym serwisie i zobacz jak chodza te liczby
Gała 80 padła dopiero raz od bodaj ponad 15 tu razy. myslisz ze teraz poleci???
Dzieńdobry, a ja od rana w pracy. dopiero jutro koncze (24/h).
Qrcze nawet nie zdazyłem puscic multi.
ale typy moge podac. moze ktos sobie pusci i wygra??
6,22,32,70,77, 
Qrcze nawet nie zdazyłem puscic multi.

ale typy moge podac. moze ktos sobie pusci i wygra??

6,22,32,70,77, 
albo ma sie szczescie w miłosci albo w kartach. czyli co trzeba zrobic??/
najlepiej pokłócic sie z zoną
bedzie mniej kochała a szanse wzrosną na wygraną 
ot tak sobie dogadzam intelektualnie 
najlepiej pokłócic sie z zoną
bedzie mniej kochała a szanse wzrosną na wygraną 
ot tak sobie dogadzam intelektualnie 
może to i jest pomysł. najpierw kłótnia a potem "kochanie idziemy na zakupy" i wszystko jasne

to chyba fatum. jak był Pan R.R. to nie ukrywam że koszty sie zwracały...a teraz. szkoda gadac..
Kasika.. jutro bedzie lepiej proponuje jeden zakład na 4 w multi.
po wygranej po 14-stej za 80 dyszek puścisz sobie dalej..
po wygranej po 14-stej za 80 dyszek puścisz sobie dalej..
hm.pole magnetyczne. no to trzeba do Energetyki aby im obniżyli napiecie. haha

Multipasko ostrzega nas ze sms z numerem 925 to oszustwo a ta reklama z lewej strony "anna zarabia 6787,85" to dopiero sciema.
Kasika grasz systemem czy nie?? sory ze pytam ale widac ze lotto zmienia cos co tydzien. ja szacuje ostatnie 7 losowan i dopiero typuje
dla mnie to juz codziennosc.. moje typy 6,9,11,13,22,24,33,37,62,64,67,
Hefajstos dlatego ja puszczam na kilka losowan. jesli jedno lub dwa sa ustawiane to przy 6 juz nie, zreszta ja gram na niskie wygrane. takie pewnie totalizatora nie interesuja..

dlatego ja gram na 4 . we włoszech ponoc w keno nie ma gry na 3 lub 4 skreslenia za duzo wygranych a jak dasz stawke kilkakrotna oczywiscie nie na jednym kuponie tylko w kilku kolekturach....

tez gram na 4 ale puszczam stawke razy dwa ale w dwóch kolekturach. juz taki przesąd mam
ja przyjołem zasade ze tak juz jest. to jest tak jak 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 jest mało prawdopodobne. ale jak bys puszczał 2,4,6,8,10, t masz juz szanse . ciekawe nie?
i nie dosc ze nic nie ugrasz to jak juz cos masz to Pani nie ma zeby Ci wydac......

Kasika a czy to wazne w jakich. moze 5 lat temu w p/słonecznych ???

Mówie do mojej zony..Kochaj mnie mniej.kochaj mnie słabiej. bo wtedy jak w przysłowiu. ale nic z tego

Ulexxa ja wygrałem raz 10000 miałem 7 w multi razy 4 ale to było uuu dawno
bajo ide spac, jutro 6.00 go to work.
cały czas mam nadzieje na powtorke. ale wychodze z załozenia ze najpierw wygrana na 4 w multi a potem za wygrana stawka w góre.
do jutra. . jutro bedzie dobry dzien