Wpisy użytkownika rustu2009
Łącznie 1 919 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 488 971. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
medusia widzę że na ten tydzień rozpiski w profilu brak dla baranka wg gwiazdy mówią 13,24,27
dla raczka 19,41,42 tyle ogarnąłem
dla raczka 19,41,42 tyle ogarnąłem
medusia dla baranka wg gwiazdy mówią 13,24,27bo to zdążylem obczaić i coś czuję że te będą na dniach a jutro w mini 24,27
witam wszystkichna 14tą takie coś wpadło mi do głowy
13,18,24,27,42 5/5
13,18,24,27,42 5/5
brawo drapek ja już nie drapie to nie moja bajka teraz ziarnko do ziarnka u buka milionów z tego nie ma ale źle nie jest i mini grywam
w mini narazie nie ma czym się pochwalić ale jest blisko ostatnio 2/5 i po 2 3oboki wkońcu któregoś dnia może się wstrzelę
witam mam pytanie z innej dziedziny zna się ktoś na pralkach? Zepsuło mi się cholerstwo a nie mogę znaleźć schematu
wasyl niby programator chodzi na panelu ustawiam co trzeba ale nie chce wystartować
profesor ta ja tam w tych serwismenów to nie wierzę będzie tak panie a to a tamto ojojoj pińcset się należy hehehe
wasyl w sumie nic nie wyświetla co mogłoby świadczyć o usterce
to gów..no hiszpańskie w kooperacji z mastercoock wrozametowskim z wrocka
jackwar nie pobiera wody i nie startuje po odłączeniu słychać jak blokada drzwi puszcza
jackwar ściągnąłem panel z wyświetlaczem i patrzę czy coś nie jest nadpalone
dzięki panowie jutro oblukam dziękuję za zainteresowanie mykam do wyrka bo rano pobudka michellex
jano,maxior i pozostali hejmedusialilcia słoneczko się cieszę że już jesteś
kolejna hmm ta sama w kolejnej postaci idiotka klonie zjeżdżaj na psa ogonie
szpila nawet sobie nie powalczył bo ukrainca kolanko zabolało hehehe ale muszą być wściekli wszyscy co wydali kasę na obejrzenie walki której nie było
zauważyliście?liczby mini lotto z soboty dały dziś o 14tej 5/5 w multi!!!
lilcia,medusia,gaja
maxior,franek,player,wędruś i pozostali hej
maxior,franek,player,wędruś i pozostali hej
dzięki medusia a w zeszłym tygodniu na liczby dla baranka trafiłem 3/3 stawka 4
wczoraj na wieczór w mm chcialem puścić 6/6 1,2,3,11,12,13 i byłoby 5/6 ale nie puściłem i 120zł poszło koło nosa
dziendoberek dlaczego zegar na stronie pokazuje godzinę do tyłu hy?
torsan z autopsji olej tydzień zobaczysz jak zależy jej to żyć ci nie da jak zamilknie znaczy nie warto głowy sobie zawracać
oj tam oj tam liluś dlaczego bo się zakofałem bo jestem nie do ogarnięcia bo... Nie nie głównej wygranej nie zgarnąłem a szkoda
lilcia taa zakofałem i toczę nierówną walkę z nadzieją na pozytywne rozwiązanie im bardziej w to brnę tym więcej przemyśleń czy dobrze robię ale to długa historyja...
torsan í gitara ja tydzień przetrzymałem telefon grzał się od połączeń i esów podziałało
lilcia też mam nadzieję pół roku się ścieram ale się nie poddaje cierpliwy jezdem hehe
lilcia taka opcja też była ale...to strona przetrzymująca pękła
jak to śpiewał liroy kiedyś przyjdzie taki dzień przyjdzie taka chwila że już tylko chilout
hehehe lilcia wojna,masakra piłą a kto przeżyje ten wniebowzięty
hejka! W mini dziś czuję wysyp 10tek może takie coś 12,13,15,17,18 w multi 3/3 15,51,78
maxior ja tego stsa to chyba w gazetach obsmaruje za te kanty na graczach na live!
jak to jest z sts zagrałem live w
punkcie siatka ukraina Favorit -
Ximprom był 2set i zagrałem że
wygra ximprom jakie było moje
zdziwienie gdy dostrzegłem że na
kuponie widnieje wygra 1set !
Fakt 2seta wygrał favorit ale...na
kuponie mam wygra 1set
powínien być zatem zwrot moim
zdaniem z racji oczywistej
pomyłki tymczasem zakład jest
przegrany! Smaczku dodaje fakt
że ximprom wygrał 1seta! Więc?
punkcie siatka ukraina Favorit -
Ximprom był 2set i zagrałem że
wygra ximprom jakie było moje
zdziwienie gdy dostrzegłem że na
kuponie widnieje wygra 1set !
Fakt 2seta wygrał favorit ale...na
kuponie mam wygra 1set
powínien być zatem zwrot moim
zdaniem z racji oczywistej
pomyłki tymczasem zakład jest
przegrany! Smaczku dodaje fakt
że ximprom wygrał 1seta! Więc?
pani kolektorka stwierdziła że nigdzie dzwonić nie będzie bo komputer tak jej wyświetla paranoja nie chodzi o te 3złote ale o fakt przed świętami trafiłem kurs 6 na japonie w rękę to 6dni kupon trzymali nierozliczony a po 6dniach okazało się że jest zwrot bo były problemy techniczne zakrawa na kpinę!
do centrali maxiu? Hmm tylko z wrocka do katowic jest trochę hehe
lila powiem tobie że ten rok czasu to taka zmiana że aż serce się raduje
lilcia nie posiadam się ze szczęścia jeszcze roczek a za rok startuje młoda w xfactor
lilcia tak jej podejście jest takie pokończyć szkołę skończyć 18lat i spróbować swoich sił w xfactor
robal fajna zabawa za free można się sprawdzić i wygrać realne nagrody polecam