Wpisy użytkownika rustu2009
Łącznie 1 919 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 300 646. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
hipcio,mala i wszyscy wygrani
lila
moja trójeczka wpadła razy 4stawka
i 70tki dały 6/10
lila
moja trójeczka wpadła razy 4stawka
i 70tki dały 6/10
TROLOLOLO
lilcia ja tyż spokojny,ale jak mi kto ziomalkę będzie wkierwiać to wyjebutam w Kosmos
lilcia ja tyż spokojny,ale jak mi kto ziomalkę będzie wkierwiać to wyjebutam w Kosmos
wiesiek77 wejdzie i twój układ cierpliwości ja też na tą trójcę trochę się naczekałem teraz 70tki się bujną mówię ci
Robal przeczucie koniec roku fart jakbym grał stale i progresją to dziś bym w wariatkowie siedział nie gram progresją pozdr. Ă mykam
heloł lila,andromeda
trolololo,emeryt,Wedrus,gonzaga,Monet,amour,Gala,Maxior i pozostali
na 22 70,72,76,79,80
trolololo,emeryt,Wedrus,gonzaga,Monet,amour,Gala,Maxior i pozostali
na 22 70,72,76,79,80
odpowiedz dla krzysztofa c
Serial "Nieustraszony"
realizowany był w latach 1982 -
1986. Głównym bohaterem był
Michael Knight, który wraz ze
swoim inteligentnym
samochodem walczył ze złem
tego świata
Serial "Nieustraszony"
realizowany był w latach 1982 -
1986. Głównym bohaterem był
Michael Knight, który wraz ze
swoim inteligentnym
samochodem walczył ze złem
tego świata
Gala 1/5 mówisz?hmm oby nieszczerze to nhl teraz gram na strzelcow na forum w moim temacie
kuzwa pisanie z tela to horror bo emoty nie wlaza,lila jak tam blizniaki?
to dzis tak 11,4 bo to termin lili,49bo jej nikt nie chce, i 3/3
lila taa trzymamy i pewnie wygramy a jeszcze 2 bo bliźniaki 4/4a meduśka gdzie?
ja ten mecz zagrałem ze nie wygraja wiecej niz 27,5 roanne na zwyciestwo to mi grecy zajefali kupona grałem sp plus 147 a oni zrobili 130pare
ta 14tka to chyba na dopalaczach jedzie
u mnie 5/10 szału ni ma
u mnie 5/10 szału ni ma
dziendoberek wszystkim na 14tą 8,67,68,77,78 ulala podoba mi się w twoim profilu motto
lilcia,islandorka,medusia
wędruś,greg,trisetum i pozostali hej
wędruś,greg,trisetum i pozostali hej
meduśka wiele się działo ale lukałem tu tylko pisać nie było czasu
kondi hej islandorka wszystko jest możliwelilcia zgadłaś to pierwsze jak to było w polskim klasyku zmiany zmiany zmiany ech wiosna tuż tuż
medusia w zeszłym tygodniu z liczb gw dla barana 3/3 4,31,40
wczoraj o 14tej z mojej 3,13,23 3/3 trafne
wczoraj o 14tej z mojej 3,13,23 3/3 trafne
hej wszystkim
lilcia potrzebuje pomocy bo do kompa mam zero dostępu a z tela nie mogę nic znaleźć pomożesz słoneczko?
lilcia potrzebuje pomocy bo do kompa mam zero dostępu a z tela nie mogę nic znaleźć pomożesz słoneczko?
lilcia potrzebuje dowiedzieć się jakie połączenie pkp lub pks mam z wrocka do bydgoszczy 31.03.2013+koszt biletu jak możesz podeślij na maila radekmarczak@wp.pl z góry dzięki/małą mi pod bydgoszcz wywieźli/
medusiato nie system tylko ludzie bywają tacy,emeryt dzięki pkp.pl to wiem tyle że korzystam z tela i mam ograniczone możliwości
lilcia emeryt dziękuję serdecznie za pomoc a z bydgoszczy do samostrzela pkp lub pks 1.04.2013 pod połączenie wrocek-bydgoszcz
dziękuję emeryt raz jeszcze i pozdrawiam,lila to takie zadupie w okolicach Bydgoszczy:/
lilcia dziękujęmedusia papa
emeryt tak właśnie myślałem że to będzie najlepsze połączenie o 23 naprawdę szczere dziękuję
emeryt tak właśnie myślałem że to będzie najlepsze połączenie o 23 naprawdę szczere dziękuję
tak pkp pewniejsze bo śnieg spadnie i lipa myślałem o aucie ale padne na pysk to lepiej transportem bo będę po 12godzinach na nogach i nie chcę ryzykować
witamemeryt hej dla mnie wygrana islandii to żadna niespodzianka islandia prezentuje ciekawy futbol wbrew pozorom sam dziś grałem na islandię do tego czechy,węgry,rosja wygrane +szkocja1x i bośnia+hercegowina 1x
maxior wygrane to jak mecze się pokończą będą albo nie hehehe narazie sukcesy jaj nie urywają...
Norwegia - Albania
0:1 (0:0,0:1)
2. połowa - 73'
22.03.2013 19:00
1. połowa: 0:0
Roshi O. [Albania]
2. połowa: 0:1
Forren V. [Norwegia]
Salihi H. [Albania]
Kursy bet365
1.40 | 4.75 | 10.00!!!
0:1 (0:0,0:1)
2. połowa - 73'
22.03.2013 19:00
1. połowa: 0:0
Roshi O. [Albania]
2. połowa: 0:1
Forren V. [Norwegia]
Salihi H. [Albania]
Kursy bet365
1.40 | 4.75 | 10.00!!!
7minut 0-2 ale lipa dziękujemy dziękujemy Boruc i reszta zmiana!!dobrze że sędzia nam nie strzelił hehehe
płakać nie będę nic nie gramy tylko wywracać się potrafimy chcę żebyśmy wygrali ale przy zerowej obronie to wygrać się nie da
boruc do zmiany!karwa fabianskiego było wstawić!a boruc do serie d niech spierrr
skończą 4-4 kurs przed meczem pewnie ponad 120ako i sobie kopacze u buka zarobią za dokładny wynik,alboteraz na becie kurs 34 a 5-5 kurs 200
ja tego meczu wogóle nie zagrałem bo na mecze naszych nie gram 2kupony już w koszalinie trafione x do połowy hiszpania,francja,holandia ale na jednym chorwací kaskę zabrali a na drugim węgrzy
hejtypy do mini
27,28,37,38,39
i 28,32,36,37,38
dziś mam urodzinki to prezent od tsa mile widziany hehehe
27,28,37,38,39
i 28,32,36,37,38
dziś mam urodzinki to prezent od tsa mile widziany hehehe
medusiatak zaplanowany wyjazd co do jotyemeryt z lilcią pomogli!
tczewianka dziękuję
dokładnie medusia ta stronka jest the best
dokładnie medusia ta stronka jest the best
medusia dziękuję za życzonkawieczorem 5tka w mini i będzie super
ulala obserwuj anglie i niemiecką ligę pod kątem rzutów rożnych i poluj na +2,5gola 2holandia i 1islandia
islandorka podzielę się napewno,ulala piątek w następnym tygdodniu dam jakiś pomysł w czwartek
dziendoberekkluczem do wyższej wygranej dziś w multi mogą być cyferki z wczorajszego lotto i lotto plusa
medusianie zdążyłem puścić w poniedziałek szczęśliwej trójki wg gm dla barana i wpadła 20,30,33 hehe
maxior,kondi,amour i pozostali hej
maxior,kondi,amour i pozostali hej