Wpisy użytkownika reniuszka
Łącznie 3 673 wpisów w archiwum, pokazane od nr 961 716. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
choć szczerze wiele osób daje mi minus 5mniej niż maam a niektórzy jeszcze mniej
bo do niego rwiemy się przed 18-tka potem chciałoby się być znów beztroskim dzieckiem
ale grunt nie czuć tego co się ma na karku i tyle,cieszyć się każdym dniem
no wykorzystuje to co sie da i tak stażu będe mieć w szkole do emy co nie miara,bo zaczęłam od razu po maturze
ja też bym nie dostała,bo nie jestem tutaj zatrudniona,musiał by je odebrać mój facet
a podatek jaki tutaj jest od dużych wygranych tez 10 procent jak w Polsce?
no to poowdzenia profesorze scolls i ja też zagramy zobaczzymy zz jakimskutkiem w piątek
zamiast 74 mogło wyjść 75 i było by 42zł,cóż ale liczy się każda złotówka wyrwana TS
multi multi a ja mam75 w mojej stałej 9-tce od początku losoań multilotka czyli kopę lat
wojtas a ten wynik meczu Polska-Rosja,co napisałeś to superowy,ale nierealny moim zdaniem
ja też gram tymi samymi tylko nie obstawiam tak wielu zakładów,najwyzej udało mis się trafić 300zł na mojej9-tce
wojtas to zsumowane cyferi w Twoim nicku życzę by wyszła!!!!!!!!!!!!!!
ja w wymyślanie pobawie sie od 8 czerwca bo wtedy będę w Polsce
wojtas a pogram oczywiście,sprawdałam Euromilion i niestety nul
gdybym powtórzyła liczby z 29 to miałabym 6,20 funta a tak to nici,wtedy je sama wymyśliłam dzisiaj wzięłam lucky dip
szkoda,że ich nie dałam,zawsze by było na jakieś winko i coś jeszcze
lottomat w UK dał mi dzisiaj takie liczby 17,20,23,34 oraz 42,a lucky stars to 2,4 może komuś do szczęścia się przydzadzą,pokombinujcie
przed wyjazdem do UK znalazłam nie wyrzucony kupon ssprzed prawie 2 lat dokomponowałam coś tam i wyszło parę zł,może to jest jakiś sposób
zanim ujednolicili kolor kulek to miewałam często po 150zł to przed podwyższeniem stawki na 2,50 za zakład
no to dobrze,bo już myslałam,ze to wina lekkiej senności wojtas
multi multi a co do mojego zestawu to znam go na pamięc ,bo trudno zapomnieć i gdybym usłyszała że wszystkie wyszły to tych 70tys.było by strasznie żal
dobrej nocy wszystkim,no cóż multi multi pewno,ze się nie wie,ale nie gram w końcu na jakieś wielkie stawki,więc da się to przeżyć
witam,gratulacje dla tych co się poszczęściło,u mnie tylko 4/9,ale zawsze,keri1
niestety dzisiaj typowo angielska pogoda,a chłop poszedł na nadgodziny masakra
oprócz tych 4 trafnych znów dwie obok i to otaczają moje z z jednej albo z obu stron
wojtas dzięki,a jaką stronę wpisać by obejrzeć w necie,bo zapomniałam spytac Adaśka
tak a propos będąc kiedyś w Andorze na parkingu znalazłam 5 franków