Wpisy użytkownika reniuszka
Łącznie 3 673 wpisów w archiwum, pokazane od nr 952 405. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witamw MM tylko dwie trafne ale za to w EuroMillionie 5,80funta
hallo scolls tak dużo ich wysłałeś czy tak dużo wygrałeś i przecierasz teraz oczy?
7 wykombinował z tego że nie padła cała wygrana w euromilionie a 8 że tyle jesteś do tyłu
czytam uwaażnie co torsan do Ciebie nadaje i tyle,zadnego kodu tu nie ma
torsan 3 cyfry już masz-7,8 i widziałaam 18 napisaną przez scollsa
czy w Londynie dzisiaj było gorąco?siedzę w koszulce nocnej okno otwarte i prawie nie ma czym oddychać w Coventry
dobrej nocy chłopaki,oczka zaczynają się kleić,powodzenia w dzisiejszych już losowaniach
muszę wymyślić coś na jutro w EuroMillionie,dobrze byłoby choc utrafic 2+1
a może scolls trafił w sobotę 3mln funtów z haczykiem i teraz Go nie ma
a może ktos ma jakiś pomysł na liczby do EuroMilliona w UK,potrzebuję 5 liczb z przedziału od 1-50 i 2 od 1-11
witam wszystkichi znów badziewieidę wymieszać resztę składników ciasta i wstawić je do piekarnika
przez 2 tyg.niemalże tylko 14zł przy dwóch losowaniach dziennie totalna beznadzieja
joacz no jasne,wierzę,że 7-ka z daty urodzenia jest tą szczęśliwą gwiazdą i kiedyś będzie cudnie!!!!!!!!!!
ciasto się upiekło zapach idzie z dołu do góry,facet po nocce wróci to bedzie zdziwiony
to organizm trzeba regenerować joacz tym bardziej,kuruj się dobranoc Tobie,scollsowi i reszcie
witam witam kochani,lila mnie też by się 32 przydała,bo jest w mojej 9-tce
no przejrzałam sobie zapiski irzadko naprawdę wychodzi zaczarowali ją czy >cuś<
jakby nie było 75 hipopotan to nawet 2zeta bym nie miała,kazdy by chciał cos tutaj poprzestawiać
tak już jest,że każdy musi poczekać na swój zestaw marzń hipopotan
może jak wrócę do Poznania to w sklepie z jednoosobową obsługą na ch-t coś ugram,bo na razzie tylko stałe śa wysyłane co 2 tygodnie
dziewczyny a co zrobicie jak nie będzie TS ?????? wszak tak zawsze jest jakaś adrenalinka
scolls no właśnie lila zdążyła mnie wyprzedzić ze swoim zdaniem
czzy komuś się śniły cyferki?bo mnie tak,spisałam je ale wcale nie wyszły
a najlepszy sen to miałam maając7-8 lat sniło mi się ,ze korytarz w bloku był wyłozony złotówkami uzbierałam kilka worków jak się obudziłam spytałam mamy co z moimi pieniędzmi aona mówi,że nic nie ma
ale może to był jakiś proroczy sen tylko ten sen się jeszcze nie ziścił
na piątek jest 92,a 79 było na wczoraj oj sklera dokucza,albo przepracowany jesteś
wyników lotto jeszcze nie ma,a już bym chciała wiedzieć czy funt był wart wysłania czy też nie