Wpisy użytkownika rav444
Łącznie 2 763 wpisów w archiwum, pokazane od nr 193 024. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
zaczynamy odliczanie
16,4468,75,80
3,5,12,15,16 no i mini 4,6,8,21,31
powodzenia
16,4468,75,80
3,5,12,15,16 no i mini 4,6,8,21,31
powodzenia
jak tam zima w łodzi ? pytam bo wybieram sie w nocy z wrocławia własnie przed łodz i obawiam sie troche pogody ,jak w tej chwili pogoda ile stopni i czy pada snieg/
wiesiolek zainwestowałes dwie dyszki ,dobrze by sie cos wrocilo co ,powodzenia
jak tu trafic cos w mini hm ,ja jeszcze nigdy nie trafilem nawet trojeczki ,ma ktos pomysła hm
no zaraz chwila prawdy i losujemy nasze pewniaczki
te systemy moze sa ok ale płatne systemy nie dla mnie
powodzenaia
te systemy moze sa ok ale płatne systemy nie dla mnie
powodzenaia
sylwia super widze ze coraz wiecej wygranych ,jak tam piesio ,jak bedziesz wieczorem to wejdz na gmaila łap łap
sylwia ,wysyłasz zakład na mini ?
wyslij mi na poczte swoje typowankii ,tez je skresle ,czuje ze bedziesz miała dzisiaj wysokoo łappp
wyslij mi na poczte swoje typowankii ,tez je skresle ,czuje ze bedziesz miała dzisiaj wysokoo łappp
u mnie z godz 14 2/5 czyli nic i z 8/3 ale mam pewniaki na 22 hm łapp mała cos słodkiego
mamy nadzieje ze wieczorne pileczki nam zrobią niespodzianke ,hm tylko jaką, łap mala
sylwia mam w typowanych obadaj ,podaj mi swoją 12 mini na poczte oki ? no i łap cos słodkiego
mala557 wyslij trzy piatki takie jak bedziesz wysyłała w mini a ja je jeszcze przerobie hihhi
krzysiek93 te 4,8 to moje pewniaki oby weszły hahah a dalej obadamy
mala557 jak wczesniej pisałem pomysl nad tymi 3 piatkami a ja je popraawie wyslij na poczt
paspappapapa
paspappapapa