Wpisy użytkownika rafal986
Łącznie 12 wpisów w archiwum, pokazane od nr 50 190. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
I znów edi8 trujesz z tymi metodami matematycznymi.Zobacz to co napisałem wczesniej.
25.05.2008 -liczby 3,7,13
25.05.2009 -liczby 4,8,14
25.05.2008 -liczby 3,7,13
25.05.2009 -liczby 4,8,14
Kogucik mogę tobie dać fjną podpowiedź jak typować 3 z 21
1 przykład
Analiza pierwszych liczb z czeskiego 9 z 49 z dnia poprzedniego.
Czasem daje pewniaka z 3 z 21
1 przykład
Analiza pierwszych liczb z czeskiego 9 z 49 z dnia poprzedniego.
Czasem daje pewniaka z 3 z 21
grzegorz_k.s.r.g_silesia nie podlizuj się natym czacie, bo żaden ban mnie nie przeszkodzi pisać na tym forum.
Wejdę na te forum z innego kompa.
pozdro
Wejdę na te forum z innego kompa.
pozdro
grzegorz_k.s.r.g_silesia daj sobie sam w pysk. Nieproszony, nie wypowiadaj i niepodlizuj się na nasze tematy.
I mówiłem że wejde z innego kompa.
Edi8 popieram jednak ciebie. Dzieki twojej zajebistej metodzie doboru parek, wygrałem wczoraj 1780 zł. Tak trzymaj. Sorry za te wszystkie złosliwe uwagi.
Pozdro
Edi8 popieram jednak ciebie. Dzieki twojej zajebistej metodzie doboru parek, wygrałem wczoraj 1780 zł. Tak trzymaj. Sorry za te wszystkie złosliwe uwagi.
Pozdro
Edi8. poproś Pasko by odblokował mnie, a nie chcę co chwila wychodzić z chaty do kumpla by pisać na tym czacie.deklaruję że już nie będę pisać złośliwości.
A wiesz Edi8 mam to w dupie czy PAsko mnie odblokuje czy tez nie. Będę pisał i bez jego odblokowania. Będę chodził do kumpla i lał z tych śmiesznych analiz.
Ludzie sami typujcie a więcej traficie.
Ludzie sami typujcie a więcej traficie.
Przestań pisać bzdety Edi8. KAżde zabezpieczenie można obejść.
Tylko jesteś na razie nie świadomy tego, i tę twoją niewiedzę wybaczam Ci.
pozdro
Tylko jesteś na razie nie świadomy tego, i tę twoją niewiedzę wybaczam Ci.
pozdro
No Pasko!!! Minęły już trzy dni, a ty nadal nie odblokowałeś mojego nicka.
Czyżbyś zapomniał?
Czyżbyś zapomniał?
« PoprzednieKolejne »