Wpisy użytkownika qbam
Łącznie 4 037 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 960 210. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ciekawostka 10/10 tylko 25% latwiej trafic niz lotto ale bonus rosnie bo rozbija sie na rozne skreslenia.10/10 z plusem jest 30% trudniej trafic niz 6 w lotto
Forsami mnie tez 3 liczby 5 liczb nie jara za grosze ktrore moga i tak nie zwrocic dlugiej gry
Maegamocny masz troche racji z tym lotto.ale gdyby nie ulegac czarowi to zostaloby tylko mini
Ja zawsze tylko 1 zaklad na lotto.na mini tez 1 bo mnie 10 multi czaruje
ciekawe ze jeden człowiek potrafi rozwalic czat i skrecic beke ze wszystkich
to ironia wobec rozmówców-nie ma zasad pozwalajacych na wysokie trafienia-to slepy traf
marek-moze i tak -tylko ze nie dlatego ze ts robi losowania próbne
nie warto grac na pełny system w mini Panowie-za tę cenę są systemy na wiecej liczb z niezłymi gwarancjami
mi się najbardziej podoba system na 7 zakładów gdzie za 2/3 mamy 6 zł 50 gr zysku
haha
bo bonusie widać ze prezes zapomniał odblokować 10/10 ciekawe kiedy klepnie
bo bonusie widać ze prezes zapomniał odblokować 10/10 ciekawe kiedy klepnie
1) 3 skreślenia (a,b,c) 1 zakład
2) 2 skreślenia (a,b),(a,c),(b,c) 3 zakłady
3) 1 skreślenie a,b,c 3 zakłady
koszt gry 7*2,50 zł=17,50 zł
1 liczba trafiona 4 zł
2 liczy trafione 16zł+4 zł +4 zł= 24 zł (zwrot + zysk 6,50 zł)
3 liczby trafione 54 zł+16 zł +16 zl +16 zł +4 zł +4 zł + 4 zł= 114 zł
2) 2 skreślenia (a,b),(a,c),(b,c) 3 zakłady
3) 1 skreślenie a,b,c 3 zakłady
koszt gry 7*2,50 zł=17,50 zł
1 liczba trafiona 4 zł
2 liczy trafione 16zł+4 zł +4 zł= 24 zł (zwrot + zysk 6,50 zł)
3 liczby trafione 54 zł+16 zł +16 zl +16 zł +4 zł +4 zł + 4 zł= 114 zł
grajac za dyszke dziennie po 20 latach wychodzi 72 tys.Wygrane ok 12 tys to przepada 60 tys
takie przygnebiające ze tyle osób na mp a ja słyszałem tylko o 1 wygranej duzej wsród uzytkowników
trzeba sie wstrzelic w uwolnienie wygranych, teraz był sezon urlopowy dlatego mm i duzy sie przyblokował
ciekawe jaki miał system
danusia mówiła ze jak im sie pralka popsuła ta maz szedł dokolektury i pach-wygrana
danusia mówiła ze jak im sie pralka popsuła ta maz szedł dokolektury i pach-wygrana
bolkowi w kolekturze pomagali kreslic bo nie mógł się połapać w instrukcji
tam były banderolki
moze raz coś wygrał i podłapali sposób jak mu wypłacać kase zeby robotnicy go nie za....
moze raz coś wygrał i podłapali sposób jak mu wypłacać kase zeby robotnicy go nie za....
ok,przekaze jak ubiore zgrabnie w słowa nie chce zbawiac swiata ani urazac
angierski-nie popadając w paradoks hazardzisty-polowa powtórek, polowa oczekiwanych
tak masz na profilu-tylko ze Zasada inie operował na samych zdarzeniach losowych
Sniezynek jesien sie zbliza mamy tu dzisiaj zacne grono trzeba cos wygrac na zime
Aaa tam pokazmy ze gracze to nie zakompleksieni ogladacze kulek i unikajmy czatowych dram
zamiast frankowac Panowie połaczmy siły i zróbmy syndykat na gre kumulacyjną,nawet to głupie Lotto
na pomoc napewno zasługuje tylko przebłyskiwał tam cynizm jakiś i mala wiarygodność
lepiej gdybyśmy tutaj poruszali bardziej neutralne tematy i np. zoptymalizowali mój pomysł co do mieszania ilości skresleń w jednym zbiorze liczb-czyli:
mamy 10 liczb i budujemy dziewiątki , ósemki a nawet...dwójki
mamy 10 liczb i budujemy dziewiątki , ósemki a nawet...dwójki
Malinka chodzi mi o takie budowanie kilku-kilkunastozakladowych zestawów aby np. 4/10 nie przynosił straty 50 groszy na zakład a np. zysk