Wpisy użytkownika qbam
Łącznie 4 037 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 956 661. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam wszystkich
Artur, Iwonka-edyne co mi wychodzi to rozpiski z gwarancjami, ale nie mam kasy na taką gre
Artur, Iwonka-edyne co mi wychodzi to rozpiski z gwarancjami, ale nie mam kasy na taką gre
Danka W. mówiłą ze jak sie pralka popsuła to moz wygrywał w totolotka
czesc Brian
czesc Brian
sorki za literówki juz na kompie.
Forsami, Mulaq-wiem po sobie-lepiej nie myslec o wygranej, traktowac to jako inwestycję w rozrywke.
Losowania to zdarzenia niezależne,nie premiują nikogo
Forsami, Mulaq-wiem po sobie-lepiej nie myslec o wygranej, traktowac to jako inwestycję w rozrywke.
Losowania to zdarzenia niezależne,nie premiują nikogo
jak nie potrzebowałem kasy, wygrywałem tak ze byłem na małym plusie(SIC) po kilkadziesiąt złotych.
Teraz gdy potrzebuje nie mam nawet 4 zł
Teraz gdy potrzebuje nie mam nawet 4 zł
Forsami-jedyne co nam zostaje to racjonalizacja budżetu na grę-
wysyłac jak najmniej nie rezygnując w ogóle ,bo jakas przyjemnosc to wysyłanie sprawia
wysyłac jak najmniej nie rezygnując w ogóle ,bo jakas przyjemnosc to wysyłanie sprawia
kurde jak tu wygrac cos grubszego-kiedy nie potrzebowałem,wygrywałem choc drobne teraz nic
dziwne bo z matematyka nie ma nic wspolnego,ale w Biblii jest o tym napisane
Grubo to multi 10/10 chociaż cześć makler
Franek-przypowieść o talentach-znajdziesz
Franek-przypowieść o talentach-znajdziesz
nie marek, chodzi o tabele wygranych z dzisiaj-weszła ogromna ilość trójek
tez bym nie pogardził makler
Marek Ty walczysz z cywilizacja łacińska to dziwne skoro w niej zyjeny
Marek Ty walczysz z cywilizacja łacińska to dziwne skoro w niej zyjeny
gonzaga -przyzwlenie na zło wynikajace z szatana lub słabosci człowieka jest spore ale moze taki jest Boży plan
zaczyna sie od wolnej woli-potem juz jej nie ma faktycznie marek-ale to nie pochodzi od Boga
nie znika ale co ma robic-objawiac Ci sie i mówic- marku nie graj?
Marek-mam zasrane życie ale przyczyny sa inne niz Bóg-zgoła ludzkie
słabości psychiki-uzaleznienia, wojny głód-to wszystko wolny wybór człowieka
albo marek -rola rozumu w procesie rozwodowym-gdzie korzysta prawnik a nie zadna ze stron.Gdyby rozum spełniał pokladana funkcje rozwodów by nie było
marek-nie niby tylko napewno wyklucza-ale to ze wyklucza nie wpływa na decyzje-bez wzgl na iq rozumiesz?
no i ok jak tak Ci pasuje.
Z całą pewnością gdyby rozum triumfował nie byłoby uzależnień które są czesto bolączką osób inteligentnych
Z całą pewnością gdyby rozum triumfował nie byłoby uzależnień które są czesto bolączką osób inteligentnych
a to napewno, to tez złozony temat bo niektórzy z kolei sie wstydza wiary
Czesc iwonka.ja mimo braku sukcesow wyslalem 10 mini i kaskade po 1 a Ty?
Zaq u siebie zauwazylem ze im bardziej przezywam tym mniej trafiam.serio.
Pan sorki za ignorancje ale cos prócz keno jest losowane komputerowo?
w keno i ss zatem nie ma losowości-ciekawe jak czesto zmieniaja warunki brzegowe
a ja się wreszcie doczytałem czemu typowanie może być skuteczne w zbiorze zdarzeń
haha prezenterki
haha prezenterki
szkoda do jutra Pan
Artur jak wyniki dzisaj twojej gry?
Pan nie odejmuj sobie
Artur jak wyniki dzisaj twojej gry?
Pan nie odejmuj sobie
do ugryzienia jest keno i SS zakładając zaniedbania w warunkach brzegowych