Wpisy użytkownika pylcek
Łącznie 1 418 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 312 885. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
gra ktoś z was na 5liczb?Chyba też nie jest łatwo trafić nawe trzy liczby
Dobra dupa blada ja też znikam!I tak pewnie jedną wielką kupe wygramy!
Tak jest super jak ja się ciesze że coś trafiłemBRAWO AMBER LOTTO
Z całym szacunkiem nasze typy i przewidywania gówno się sprawdzą!
torsan kuźwa obojętnie kto losuje to jawny wkręt{{klaps}Tabelka o 14 z wygrąnymi }Pawus my nie mamy na to wpływu góra steruje!
Tak doszło do tego że cieszymy się z wygranej kwoty 2zł 4zł a wydaliśmy 10zł
To jest paranoja!
To jest paranoja!
Oczywiście życzę Wam wysokich wygranych!Rozwalcie bonusaNa 22 mam 9*2 z której będzie
To jest nie możliwe aby tak mało wygranych byłoNaród powiniem się skrzyknąć i przestać grać tak na miesiącWiem że to nie realne kuźwa u nas
Ja robie przerwe!Zatypuje jak ktoś rozwali bonusa!Ale to jeszcze długo potrwa
Jak sam nie zarobisz to TS tobie nie da!Bolek od nowego roku straciłem energie do grania!Policzyłem że nie grając miałbym odłożone ok 7-8tyś!To jest realna wygrana a nie wirualna wymarzona!
bolek gratkiWstyczniu 2012 trafiłem 5/6 w DL!6tyś super tylko od tamtej pory zauwaźyłem że gram więcej i nic nie mam!To jest tak ochłapy są dla zwykłych duża kasa dla góry!
Kuźwa mówiłem że nie zagram na 10ale puściłem na dwa losowania!
Po prosu nałóg!
Po prosu nałóg!
Witam wasylDziękuje że mnie do tego znakomitego grona dodałeś!Czuje się zaszczycony
Witam wszystkichZnowu nici z wygranej!Robal zkąd te informacje masz gdzieś lottomat?
i tak będą ciągnąć dalej komulacjeDlaczego niemcy tak dobrze typujĂĄ mają 6liczb+dodatkową od 0do 9i trafiają a my głupki nie możemy!
ludzie majĂĄ mniej pieniędzy i kapneli się że kumulacja to ściema i ustawka!
kuźwa jak widze dyrektora TS Z GDAŃSKA który w Panoramie opowiadał że ksiądz przyszedł z główną wygraną w DL ale jej nie odebrał bo go miliony nie interesują to mnie to przekonuje że to ściema z tymi wygranymi!
angierski to jest pewne!Oszustwo!Jak wygram to pieprzne im w twarz tym kuponem i powiem nie potrzebuje tych milionów Amen!
gratuluje franek prawie 40zł!Swoją drogą wiem jak trudno jest trafić 3/5 bó sam gram!Masz fart to system 6 kosztuje 7,50za zakład!
trisetumJedem trafił ale nie odbierze bo w radio mówili że miał zawał!Ponoć myli państwo jakiś ksiądz był!
Wczoraj miałem jeszcze multi!Zero dlatego też już w to nie gram!Nie patrze na tą kumulacje która i tak długo nie padnie!Ściema na całego!
tak czym więcej zakładów to mniej płacisz!Tam tak nie kantują jak u nasNie długjade na Kiel to puszcze na cały monat!
A ogólnie to na wiosne chcem jechać do pracy ale na południe niemiec W Polsce nie ma przysźłości
Opa siostra fajna ale przedewszystkim dobry człowiek jest!Na południe bo tam mam rodzine i jeżdże tam na 3-4miechy zarobić troche,Kokosów nie ma ale sam wiesz lepiej niż u nas!
Pewnie że wiem gdzie jest Olecko!Ale nie byłem tam!Przystanek Olecko znam!Panasewicz z Lady Pank od Ciebie!
Witam wszystkich!Wszędzie na świecie prędzej trafimy!Jak to w Polsce !Oszustwo!
Tak jak sam nie zarobisz to ci nie dadzą!W jakim rejonie twój robi?