Wpisy użytkownika puszek735
Łącznie 625 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 180 899. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
zna ktoś jakąś strone www gdzie mógłbym pokazać plik z moimi wynikami liczb ????????????
Komu z was wysłać na e-mail plik z moimi liczbami gdzie za 1,5 miesiąca będzie pewna 100% wygrana ?
1, 2, 1, 3, 2, 1, 1, 3, 3, 1, 1, 1, 1, 1, 2, 1, 2, 2, 3, 4, 1, 1, 3, 3, 4, 3, 2, 1, 1, 4, 1, 2, 3, 1, 1, 5, 1, 2, 1, 1, 2, 1, 1, 1, 3, 1, 1, 3, 3, 1, 2, 4, 3, 2, 1, 1, 2, 1, 1, 2, 3, 3, 2, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 2, 6, 2, 1, 3, 2, 1, 5, 1, 1, 2, 4, 1, 4, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 2, 1, 2, 2, 1, 3, 1, 1, 1, 2, 1, 1, 1, 1,11,2, 1, 1, 4, 1, 4, 1, 1, 1, 1, 1, 4, 1, 1, 3, 1, 2, 1, 2, 1, 3, 2, 2, 1, 1, 2, 2, 2,
dokładniej na którą go dzinę plus będzie większy na 14.00 czy na 21.40 ...
a to jest liczone tak za którym razem będzie wyższa liczba na godzine 21.40...
ostatni np. była licza wyższa za pierszym tj. losowanie 8367...
już założyłem temat mojego systemu. na tej stronie
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4493&last=1
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4493&last=1
siedzi misiu na kanapie i tak sobie w d..ie drapie, co wydrapie to zajada to jest jego smaczna czekolada.
gdybyśćie wiare mieli choć taką jak zarnko gorczycy, to byście tej górze powiedzieli namknij się to ona by się namkneła.
brjan
teraz dopiero numerki podajesz, jak już kolektury pozamykane.
teraz dopiero numerki podajesz, jak już kolektury pozamykane.
krasnalek
Czy kobieta też może mieć orgazm podczas snu tak jak facet ???
Czy kobieta też może mieć orgazm podczas snu tak jak facet ???
nie pytam o ciebie tylko o kobiety. Czy mogą mieć ???
Rozumeim że mogą mieć, tak ?
Rozumeim że mogą mieć, tak ?
Który punkt poniżej waszym zdaniem jest grzechem ?
1) Pujście z partnerką do łóżka przed ślubem ?
2) Anonizowanie się ?
3) Orgazm podczas snu ?
1) Pujście z partnerką do łóżka przed ślubem ?
2) Anonizowanie się ?
3) Orgazm podczas snu ?
No właśnie
Trzeci punkt. Snu nie kontrolujemy, to więc nie powinien być grzechem.
Trzeci punkt. Snu nie kontrolujemy, to więc nie powinien być grzechem.
nie martwcie się że nic nie wygraliście. Jutro też jest dzień i kolejne losowania.
ja się pochwale że pare lat temu jak kupon MM kosztował jeszcze 1.25zł to trafiłem 8/10 i wygrałem 260 zł.
A kto z was najwięcej trafił liczb w MM w swoim życiu ???
A kto z was najwięcej trafił liczb w MM w swoim życiu ???
I co ???
I co ???
Wygrał ktoś z was w MM ???
I co ???
I co ???
I co ???
Wygrał ktoś z was w MM , ???
I co ???
Wygrał ktoś z was w MM , ???
różne pieniądze są do kupienia na allegro za pare złotych można opisać wygląd z internetu, ale komu się chce !
To cię trochę nie douczono.
Bo Kośćiół toludzie i Bóg. Bóg mieszka w KOściele.
Bo Kośćiół toludzie i Bóg. Bóg mieszka w KOściele.
Bo ludzie odwracają się od Boga.
Gonią za pieniądzem i nic więcej, nawet nie zauważają Boga który przechodzi obok nich.
Gonią za pieniądzem i nic więcej, nawet nie zauważają Boga który przechodzi obok nich.
Ksądz jest tylko nażedziem w ręku Boga. Będziecie odpowiadali przed Bogiem nie prze Księdzem pedofilem.
A Ja myślałem że nawet dziecko o tym wie, że prawda jest tylko jedna.
Nawet te najmniejsze zło pochodzi tylko i wyłącznie od szatana.
krasnalek
od szatana, w każdym człowieku na tej ziemi przebywa duch, dobry lub zły. Jest coś takiego jak egzorcyzm, wypedzanie złego ducha z człowieka przez kapłana.
od szatana, w każdym człowieku na tej ziemi przebywa duch, dobry lub zły. Jest coś takiego jak egzorcyzm, wypedzanie złego ducha z człowieka przez kapłana.
najwięcej jest ludzi w piekle takich co mówili kiedy żyli na ziemi że szatan nie istnieje.
Znałem 63-letniom osobę która umierała na raka. Ten człowiek nie chodził całe życie do Kośćioła. kIEdy umierał wzywał swoją matkę, potem Matkę Boską, Widział tunel i na końcu tunelu światło to słabym głosem opowiedział swojej żonie która była przy Jego śmierci. Powtażał bez przerwy Matko Boska weź mnie.
Znałem 63-letniom osobę która umierała na raka. Ten człowiek nie chodził całe życie do Kośćioła. kIEdy umierał wzywał swoją matkę, potem Matkę Boską, Widział tunel i na końcu tunelu światło to słabym głosem opowiedział swojej żonie która była przy Jego śmierci. Powtażał bez przerwy Matko Boska weź mnie.
najwięcej jest ludzi w piekle takich co mówili kiedy żyli na ziemi że szatan nie istnieje.
Nie pragnę, abyście wy żałowały za to wszystko co mogliście uczynić, a nie chcieliście.
Módlcie się i poście, gdyż to jest droga waszego oczyszczenia.
ja gram w domu na sucho, podliczam wygrane i przegrane. TO PRAWDA JEST TAKA ŻE DOBRZE ŻE NIE GRAM NA ŻYWO BO NA Dłuższą metę więcej bym przegrał niż wygrał.
w lotto powinni grać tylko zawodowcy co wiedzą że wygrają , a nie amatorzy.
dziś jestem pewny na 100% i nawet więcej że najwyższą liczbą PLUSEM bendzie ta z godziny 21.40. Tego byłem pewny już po wczorajszym losowaniu.
Dziś przypada 66-liczba na dzisiejsze losowanie. Czyli zawsze jest na 21.40 wyższy plus niz z godziny 14.00
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4493
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4493
wklejcie sobie te liczby do worda i zróbcie w wordzie tak żeby były poziomo 66-liczb.
z tej strony http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4493
skopiuj do worda te liczby
skopiuj do worda te liczby
i ci wyjdzie tak że będziesz miał w pierwszym żędzie pionowo same jedynki
Gdzie w Polsce mogę się ubezpieczyć na wypadek kontaktu z UFO ???
edi8 w jakie ty bzdety wierzysz, pukni się.
Ty pewnie w Boga nie wierzysz że słuchasz tarota, prawda ?
Ty pewnie w Boga nie wierzysz że słuchasz tarota, prawda ?
w ekstra pensji, jeżeli trafie jedną liczbę z czterech i nic więcej to ile wygrywam ???
Pieniądze, Pieniądze.
Im większe pieniądze człowiek by wygrał tym większe problemy w życiu by miał, takie są fakty.
Im większe pieniądze człowiek by wygrał tym większe problemy w życiu by miał, takie są fakty.
Co to za zagadka.
Służy do picia służy do mycia, bezniej na ziemi nie było byżycia ???
Służy do picia służy do mycia, bezniej na ziemi nie było byżycia ???